Arina Beach Resort

Arina Beach Resort ligger direkt vid stranden, strax utanför byn Kokkini Chani på Kretas norra kust. Hotellet passar par och familjer och bjuder på stillsamma pooler men även ett härligt vattenland med flera vattenrutschkanor. Flera restauranger ingår i hotellets All Inclusive. Det bästa rummet är ett dubbelrum i bungalow med privat pool med fantastiskt läge och utsikt!

Superdeal!

Nu kan du fynda resor till Grekland till låga priser! 

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Dubbelrum i bungalow med privat pool för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Stranden. Vattenlandet. Närheten till Heraklion. Fina rum.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 594 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Arina Beach Resort bjuder på härliga bad i poolerna och häftiga åk i vattenrutschkanorna - här finns även fina rum, en rolig barnklubb, ett avkopplande spa samt aktiviteter och underhållning för alla i familjen hela dagen lång. Vill du spela golf ligger 18-hålsbanan Crete Golf Club bara en kort bilresa bort.

Hotellet har två poolområden med varsin pool, varav ett vid hotellets sidobyggnad. I hotellets vattenpark finns flera pooler med vattenrutschkanor för både stora och små. En barnpool. Vattenparken är öppen när väder och termometern tillåter. Solstolar och parasoller ingår vid poolområdena och på stranden, likaså pool- och strandhanddukar.

I bufférestaurangen Ariadne serveras frukost, lunch och middag med temakvällar och vid alla måltider finns glutenfria- och vegetariska rätter. I restaurangen Sunset serveras en middagsbuffé med asiatiska rätter - öppen sex kvällar per vecka och bordsreservation krävs. Restaurangen Avra serverar frukost och middag där du väljer olika förrätter och efterrätter från en buffé och huvudrätten från en meny - bordsreservation krävs. Hotellet har flera barer, bland annat baren The Exclusive Bar som har öppet från eftermiddagen till sent, två poolbarer och strandbaren DIA som serverar smörgåsar, burgare, glass, pizza, sallader och frukt under dagen. Vårdad klädsel - långbyxor för män i alla allmänna utrymmen inomhus efter kl. 18.30.

I hotellets spa finns ett stort utbud av skönhetsbehandlingar och massage - mot avgift. Det finns även en uppvärmd inomhuspool, ångbastu, bastu och ett gym som får användas utan kostnad och åldersgränsen är 14 år. Hotellet erbjuder ett stort utbud av aktiviteter och underhållning, bland annat dart, tennis, bordtennis och beachvolley samt shower och kvällsunderhållning sex kvällar i veckan. Tennislektioner och biljard mot avgift. Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år med engelsktalande personal. Lekplats.

Wifi ingår över hela hotellet. Minimarket. Bagagerum och duschrum vid sen avresa. Ca 13 kilometer till Heraklion och 20 kilometer till Hersonissos med stort utbud av restauranger, barer och nöjen. Till golfbanan Creete Golf Club är det ca 23 kilometer.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Enkel kontinental frukostbuffé i restaurangen Ariadne kl. 07.00-07.30 och kl. 10.30-11.00
 • Frukostbuffé i restaurangen Ariadne, kl. 07.30-10.30
 • Snacks, kl. 10.00-17.30
 • Kaffe och te med tillbehör, kl. 10.00-17.30
 • Lunchbuffé i restaurangen Ariadne, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffé i restaurang Ariadne, kl. 18.30-21.30
 • Middagsbuffé i restaurang Sunset, kl. 19.00-21.30. Öppen sex kvällar/vecka
 • En middag per vistelse i restaurangen Avra, kl. 19.00-21.30
 • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar, kl.10.00-24.00.

För gäster i dubbelrum i bungalow med privat pool ingår även:
Frukost och middag ingår alla dagar i restaurangen Avra. Förrätt och dessert från buffé och val av huvudrätt från meny. Bordsreservation. Vårdad klädsel - långbyxor för män vid middagen. Frukosten serveras kl. 07.30-10.30 och middagen kl. 19.00-21.30.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 11.00 på ankomstdagen till avresan från hotellet på avresedagen.

Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Kokkini Chani

Kri Kri Village

Kri Kri Village är ett enkelt lägenhetshotell i Kokkini Chani på Kretas nordkust. På hotellet finns ett trevligt poolområde med en poolbar och på bekvämt promenadavstånd hittar du både stranden och centrum av Gournes.