Rumstyper på Arina Beach Resort

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och havsutsikt. Rummen ligger i huvudbyggnaden. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 28-32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/2-3 personer.

Dubbelrum i bungalow med privat pool

Dubbelrum i bungalow med privat pool. Rummen ligger med bästa läge närmast havet. På terrassen finns bord och en soffa samt två solstolar. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Espressomaskin. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Poolhanddukar finns på rummet. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 28-32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass med havsutsikt. Familjerummet består av två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Rummen ligger i hotellets huvudbyggnad eller i sidobyggnaden. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Mikrovågsugn. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 28-32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och havsutsikt. Rummen ligger hotellets sidobyggnad. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 28-32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.