Resor till Saranda

  • Kristallklart vatten
  • Här räcker pengarna länge
  • Kombinera med en vecka i Grekland

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Följ med Apollo på en resa till Saranda – den albanska kuststaden mittemot Korfu. Vattnet är kristallklart och stranden kantas av prisvärda restauranger och caféer. I närheten finns mycket att upptäcka både i form av naturupplevelser och historia.

Förutom giltigt pass behövs övrig inresedokumentation till Albanien

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning på din resa genom Klarna. Kreditprövning görs hos Klarna.
Se Klarnas villkor »Fakta om Saranda

Valuta

Lek (ALL).

I Saranda finns uttagsautomater där du kan använda VISA och Mastercard. Du kan även betala med euro men får då växel tillbaka i LEK (rekommenderas därför att betala med LEK). Restaurangerna i Saranda tar inte emot betalning via kort. Det finns flera växlingskontor i Saranda.

Transfer

Viktig transferinformation: läs mer om transfer till Saranda.

Stränder

Den smala, vita grusstranden i Saranda ligger mitt i staden. Vattnet är kristallklart och det finns solstolar och parasoller att hyra. Till den vackra sandstranden i Ksamil tar det ca 20 minuter med bil.

Mer fakta

Väder

jan 12°c
feb 12°c
mar 14°c
apr 17°c
maj 22°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 17°c
dec 13°c
7,9 av 10 Saranda
Våra gästers betyg, baserat på 1511 omdömen

Restips för Saranda

Alla resmål Albanien

Durres Riviera

Durres riviera är en lång sandstrand som sträcker sig från staden Durres och nästan en mil söderut. Här lyser solen över de grönskande bergen och den vackra stranden i detta semesterparadis med god mat och billiga priser. Välkommen att upptäcka Durres riviera och de fascinerande omgivningarna.