Rumstyper på Melas Holiday Village

Dubbelrum

Dubbelrum med minibar och tv med satellitkanaler samt musikkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Vissa dubbelrum har centralt styrd luftkonditionering som är på/av olika tider beroende på vädret. Kaffe- och tefaciliteter. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 18-20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum i sidobyggnad

Rymliga dubbelrum i sidobyggnad. Minibar och tv med satellit- och musikkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Kaffe- och tefaciliteter. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Familjerum bestående av två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två separata sängar, samt ett litet vardagsrum med plats för extrabädd. Minibar och tv med satellitkanaler samt musikkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Kaffe- och tefaciliteter. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med minibar och tv med satellitkanaler samt musikkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Vissa dubbelrum har centralt styrd luftkonditionering som är på/av olika tider beroende på vädret. Kaffe- och tefaciliteter. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka. (Finns ett fåtal trappsteg i rummet.) Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer varav 1 barn