Rumstyper på Melas Holiday Village

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. En dubbelsäng eller två extrabäddar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Vissa dubbelrum har centralt styrd luftkonditionering som är på/av olika tider beroende på vädret. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler Hårtork. Badrum badkar och dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 18-20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum i sidobyggnad

Dubbelrum med balkong. Rummen ligger i en sidobyggnad. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Familjerum med balkong. Familjerummet består av två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar, samt ett litet vardagsrum med extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med balkong. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Vissa dubbelrum har centralt styrd luftkonditionering som är på/av olika tider beroende på vädret. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka. Det finns ett fåtal trappsteg i rummet. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer varav 1 barn