Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp med frysfack, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20-25 kvadratmeter.
Antal personer: För 2 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp med frysfack, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60-65 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp med frysfack, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30-35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.