Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

98% av resenärerna rekommenderar

475 omdömen
Utmärkt
 
353
Väldigt bra
 
96
Bra
 
10
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2023-05-22

av Gunilla N

Vårresa till Alanya Turkiet 2023

Bodde på ett annat hotell, besökte sunpark garden för massage! Väldigt duktiga massörer, och trevliga, blev så väl omhändertagn! Min väninna fyllde år, blev uppvaktad med chokladtårta och kaffe efter massagen! En mysig och avslappnad stund, vi mådde så gott tack!

 
2023-04-21

av danisO8187HQ

Underbart

Jättefin service, Ayse i receptionen var fantastisk 🙌 Frukosten var god, room service var bra. Alltid hjälpsam personal och personer som jobbade dygnet runt om man behövde något. Var här med min pappa och han gillade det lika mycket

 
2022-09-06

av 68_saa

Bästa hotellet i Alanya!

Bästa hotellet vi någonsin bott på utomlands! Ett riktigt paradis, man känner verkligen att man har semester när man är på Sunpark Garden. Vi ger detta hotell högsta betyg! Vi hade en toppen upplevelse här. Vi har valt detta hotell i många år på raken (inte under pandemin) för att vi alltid får toppenservice. Personalen möter oss med ett leende på läpparna. Väldigt hög service i helhet, otroligt uppmärksam personal vart du en möter någon som arbetar på Sunpark Garden, såsom reception, restaurang, bar, städ, spa, entertainers (Memo och hans kollegor). Väldigt fina rum och sköna sängar, rent och snyggt överallt. Ligger en bit från stranden men för den som inte vill gå så finns det möjlighet att åka en badbuss som ingår när du bor på detta hotell. Hotellet har perfekt läge, nära shopping och restauranger. Har alltid varit nöjd med Sunpark Garden. Vi hade en toppen upplevelse här. Vi har lärt känna större delen av personalen på detta hotell eftersom vi är återkommande gäster. Vi hade all inklusive, fanns alltid nåt gott att äta och dricka. Smidigt att ha all inklusive, då allt ingår. (vill tillägga att vissa drinkar får man betala extra för) Stort plus att det finns aktiviteter på dagtid som man kan delta i om man vill såsom vattengympa, vattenpolo o sv samt att det är lite underhållning på kvällen. Lagom stort familjärt hotell. Vi kommer definitivt besöka detta hotell igen. Tack så mycket alla på Sunpark Garden för fin semester! Vi saknar er redan och längtar tillbaka! ❤️ Kram till er alla från Åsa och Anders (rum 105)

 
2022-09-04

av N2616SEkarenm Hurghada, Egypten

Vi kommer tillbaka

Supermysigt och gemytligt hotell, man känner sig direkt som hemma med de fina personerna som jobbar här. Aikan, Memo och Erva som jobbar med den dagliga underhållningen är guld värda och vi hoppas vi träffar dom igen nästa år. Hotellrummet var fräscht och hade allt man behöver. Polområdena är fina och det finns gott om solsängar. Maten är bra och varierande, hittar barnen inget som de gillar så finns det en barnmeny de kan beställa ifrån som ingår om man har all-inclusive. Bar personalen samt restaurang personalen är trevliga och proffsiga. Bra läge endast några minuter från centrum. Vi planerar att komma tillbaka.

 
2022-08-25

av 952theresen

Sunpark garden hotel Alanya

Detta hotel kan jag inte rekommendera. Frukosten på hotellet är inte bra. Våra barn äter knappt nått. Betala för de är ingen kul. Ni kunde göra typ ett koncept där det är saker barn käkar. Istället för all inklusive mm så kunde ni fixat nått som man kan boka som är till barn. Gratis glass dricka mm. Så dom kan äta va dom vill. Personalen i baren var nonserlanta. Vi stod och skulle beställa då står de 2 som tittar på oss men dom tar upp sina mobiler och går. Då gick vi med. Skar mej på botten av poolen. Trampa på glas och skar mej vid baren där nere vid poolen och vid kanorna. Fräscha upp hotellet. Biljard bordet är ju skit går inte spela på. Min man och son skulle spela men gick inte. Internet är under all kritik. Måste logga in hela tiden. Sen dagen innan vi ska åka hem då måste man ta kontakt me receptionen för då funkar de inte alls. Rummen va bra. Hårda kuddar så man fick nackspärr. Sängen va bra. Skulle göra mat på rummet men spisen bara rök så vi våga inte använda den. Vi har betalat mycket för denna resan och vi kommer inte bo på detta hotel igen. Maten är inte varm när man får den på hotellet. Man hinner inte äta upp fören dom är framme och tar tallriken. Man blir stressad av att dom kan komma vilken minut som helst och ta tallriken. Sträcker sig över en när man äter för att ta tallriken sidan om. Ett tips placera ac utan på husen istället för på balkongen. När dom är igång så kan man inte sitta där ute. Mvh en missnöjd familj. Brukar åka till Turkiet.