Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

98% av resenärerna rekommenderar

522 omdömen
Utmärkt
 
390
Väldigt bra
 
101
Bra
 
12
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2024-07-13

av Josefin N Malmö, Sverige

Perfekt familjehotell!

Vi bodde på Sunpark Garden för 3 gången och var lika nöjda som sist! Fantastisk hotell med vänlig och hjälpsam personal, god mat och mycket variation, underhållning och aktiviteter som passar alla. Transfer till stranden för den som önskar. Fräscha hotellrum, sköna sängar och en underbar städerska som lämnade roliga överraskningar i form av figurer av handdukar, blomblad osv. Personalen har alltid ett leende på läpparna och gör sitt yttersta för att alla ska vara nöjda. Hjälpsamma när man ber om förslag på utflykter, restauranger utanför hotellet mm. Hotellet ligger lite avsides (men mitt i Alanya) så det är väldigt lugnt och fint, men promenadavstånd in till själva ”stan” och alla butiker. Maten är väldigt god och fräsch, fina råvaror och det finns alltid något gott att välja. Vi kommer tillbaka nästa år, barnen längtar redan! Stort tack till Sunpark garden för er gästvänlighet och för det fina jobb all personal gör!

 
2023-05-22

av Gunilla N

Vårresa till Alanya Turkiet 2023

Bodde på ett annat hotell, besökte sunpark garden för massage! Väldigt duktiga massörer, och trevliga, blev så väl omhändertagn! Min väninna fyllde år, blev uppvaktad med chokladtårta och kaffe efter massagen! En mysig och avslappnad stund, vi mådde så gott tack!

 
2023-04-21

av danisO8187HQ

Underbart

Jättefin service, Ayse i receptionen var fantastisk 🙌 Frukosten var god, room service var bra. Alltid hjälpsam personal och personer som jobbade dygnet runt om man behövde något. Var här med min pappa och han gillade det lika mycket

 
2022-09-06

av 68_saa

Bästa hotellet i Alanya!

Bästa hotellet vi någonsin bott på utomlands! Ett riktigt paradis, man känner verkligen att man har semester när man är på Sunpark Garden. Vi ger detta hotell högsta betyg! Vi hade en toppen upplevelse här. Vi har valt detta hotell i många år på raken (inte under pandemin) för att vi alltid får toppenservice. Personalen möter oss med ett leende på läpparna. Väldigt hög service i helhet, otroligt uppmärksam personal vart du en möter någon som arbetar på Sunpark Garden, såsom reception, restaurang, bar, städ, spa, entertainers (Memo och hans kollegor). Väldigt fina rum och sköna sängar, rent och snyggt överallt. Ligger en bit från stranden men för den som inte vill gå så finns det möjlighet att åka en badbuss som ingår när du bor på detta hotell. Hotellet har perfekt läge, nära shopping och restauranger. Har alltid varit nöjd med Sunpark Garden. Vi hade en toppen upplevelse här. Vi har lärt känna större delen av personalen på detta hotell eftersom vi är återkommande gäster. Vi hade all inklusive, fanns alltid nåt gott att äta och dricka. Smidigt att ha all inklusive, då allt ingår. (vill tillägga att vissa drinkar får man betala extra för) Stort plus att det finns aktiviteter på dagtid som man kan delta i om man vill såsom vattengympa, vattenpolo o sv samt att det är lite underhållning på kvällen. Lagom stort familjärt hotell. Vi kommer definitivt besöka detta hotell igen. Tack så mycket alla på Sunpark Garden för fin semester! Vi saknar er redan och längtar tillbaka! ❤️ Kram till er alla från Åsa och Anders (rum 105)

 
2022-09-04

av N2616SEkarenm Hurghada, Egypten

Vi kommer tillbaka

Supermysigt och gemytligt hotell, man känner sig direkt som hemma med de fina personerna som jobbar här. Aikan, Memo och Erva som jobbar med den dagliga underhållningen är guld värda och vi hoppas vi träffar dom igen nästa år. Hotellrummet var fräscht och hade allt man behöver. Polområdena är fina och det finns gott om solsängar. Maten är bra och varierande, hittar barnen inget som de gillar så finns det en barnmeny de kan beställa ifrån som ingår om man har all-inclusive. Bar personalen samt restaurang personalen är trevliga och proffsiga. Bra läge endast några minuter från centrum. Vi planerar att komma tillbaka.