Rumstyper på Club Kastalia Holiday Village

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalow med balkong eller terrass. Dubbelrummen ligger i bungalower med två våningar utan hiss. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minibar. Luftkonditionering ingår. Wifi mot avgift - priset och lösenordet är för en enhet. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 16 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Familjerum

Familjerum med balkong eller terrass. Familjerummet består av två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Förbindelsedörr mellan rummen. Minibar. Luftkonditionering ingår. Wifi mot avgift - priset och lösenordet är för en enhet. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Ett badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum deluxe

Familjerum deluxe med balkong eller terrass. Familjerummet består av två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Minibar. Luftkonditionering ingår. Wifi mot avgift - priset och lösenordet är för en enhet. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Familjerum superior

Familjerum superior med balkong eller terrass. Familjerummet består av två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Minibar. Luftkonditionering ingår. Wifi mot avgift - priset och lösenordet är för en enhet. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Club Kastalia Holiday Village, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng och en enkelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minibar. Luftkonditionering ingår. Wifi mot avgift - priset och lösenordet är för en enhet. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.