Kundomdömen om Club Kastalia Holiday Village

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

61% av resenärerna rekommenderar

551 omdömen
Utmärkt
 
279
Väldigt bra
 
126
Bra
 
66
Mindre bra
 
45
Underkänt
 
35

5 senaste omdömen

2018-10-07

av Annika N Uppsala, Sverige

Bra hotell om du väljer rätt rum!

Miljön är riktigt trevlig, boendena ligger i en lummig, välstädad och grön parkmiljö. Fritt från trafikbuller. Överallt finns det gosiga katter som utfodras av personalen. Jättemysigt! Ett flertal bra pooler. Vi föredrog "tysta poolen" (=barnfritt). Det finns flera bra pooler för barn också på området. Havet var lätt att nå, vi använde bara piren som hade flera stegar. Maten ar riktigt bra, med en god och varierad buffe. Rummen är helt ok, om du väljer superiorrum eller familjerummen. Bra terass eller balkong. Men, det gäller att välja rätt läge på rummet, dvs med riktning mot "tysta poolen", annars riskerar du att hamna mot en betongmur, utan utsikt och den gör det mörkt. Då vi tittade in i dubbelrummen så är de små, instängda och mörka, Deras uteplatser var riktigt små, bara några få kvadrat och ligger i direkt anslutning till promenadvägarna. Ut-och-inlämning av poolhandukarna var en omständig procedur. De ska lämnas in på kvällen och hämtas ut på morgonen. Opraktiskt och en tidstjuv. Observera att wifi kostar per person som använder, känns snålt på en all inclusive hotell som kallar sig 5-stjärningt, att behöva betala för varje enhet som kopplas upp. Helhetsintrycket är dock, bra mat och mycket bra läge.

 
2017-07-16

av TravelSun5000 Göteborg, Sverige

Fantastisk trevlig semester!!!

Var här två v i juli 2017: reste med barn o barnbarn ( ålder 9,10) så roligt vi haft på denna underbara anläggning!! Verkligen inget som saknas!! Fina superiorrum, vackert med blommor o palmer, det finns en Silent pool för endast vuxna om man önskar det. Hotellet har eget vattenland, trevliga aktiviteter med engagerad personal vid de stora poolerna, . Underbara all inclusive- bufféer, även mat på andra ställen än restaurangen, om man hellre vill det någon dag ( kan äta med badkläder på) mini disco för de yngre barnen med roliga ramsor där alla barn är med trots olika språk. Kvalitets- shower på kvällen. Barer o dryckesautomater överallt. Havet alldeles nära med härliga vågor att leka i. Spa o hamam. Kort sagt: jätterolig semester! Åka hit med barn= garanterat roligt!!!!

 
2017-04-13

av Maria N Gnosjö, Sverige

Inte mer än okej

Fantastisk anläggning, väldigt fräscht och rent överallt. Väldigt trevlig städpersonal och väldigt trevlig restaurangpersonal som gjorde allt för att vi skulle trivas. Väldigt fint badland med många rutschkanor för alla åldrar. Lugnt och behagligt på hela anläggningen. Det som drar ner betyget är; Maten, det kändes som om man åt i en skolmatsal. Slamrande och väldigt hög ljudvolym. Maten kunde ha varit av mycket bättre kvalitet, inte så mycket att välja på och det som inte gick åt på kvällen blev lunch dagen efter, smakade inte fräscht. Frukosten var klart bäst med pannkakor, omelett osv. Viss personal vid barnpoolen som hade tråkig attityd. Suckade när våra barn ville ha glass trots att vi hade all inclusive och såg allmänt uttråkad ut. Det blev problem att betala med turkiska lira på hotellet. De flesta (typ 99%) av gästerna på hotellet är från Tyskland och betalar med euro och det blev besvärligt när vi ville betala med lira. Detta borde man få information om vid bokning. Vi tillbringade 2 veckor på Club Kastalia i oktober 2016. I det stora hela ok upplevelse men mycket kunde ha varit bättre, särskilt maten. Det blir ingen mer semester här för oss.

 
2016-07-17

av 408andersg Skövde, Sverige

Trevligt plats för familjen med barn 3-12 år

Ett välplanerat område med boende, pooler, restaurang, aktiviteter och havet i mycket bra harmoni med varandra. Maten var mycket god och utbudet var rikligt. Mycket bra vattenlek område för barn mellan 3-10 år. Kan varmt rekommendera detta hotell! Dock räcker 1 vecka!

 
2015-06-11

av Tony H Stockholms län, Sverige

Familjen besökte Club Kastalia,kan bara säga att det var en underbar upplevelse för familjen.

Pesonalen var underbara mot familjen,mycket bra för familjer med barn,många olika aktiviteter.Samt servicen bland personaleb var mycket god samt mycket trevliga. Kommer specielt ihåg en som hela veckan såg till att vi hade det bra till frukost,lunch och middagen var Mesut Yalgin som gjorde varje måltid till en underbar upplevelse.