Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng och en enkelsäng. Extrabäddar i befintliga sängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar med alkoholfria drycker, öl och vatten vid ankomst, två flaskor vatten ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 30 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer

Dubbelrum, front area

Dubbelrum, front area med balkong och havsutsikt. Åldersgräns för att bo i rummet är 16 år. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar med alkoholfria drycker, öl och vatten vid ankomst, två flaskor vatten ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer.

Familjerum

Familjerum med balkong och begränsad havsutsikt. Två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd för ett barn i befintliga sängar. Kostnadsfritt wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar med alkoholfria drycker, öl och vatten vid ankomst, två flaskor vatten ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 50 kvadratmeter
Antal personer: 3-5 personer, varav 1 barn.

Superiorrum med jacuzzi

Superiorrum med balkong med en nersänkt jacuzzi samt begränsad havsutsikt. Rummen är endast för gäster över 16 år. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar med alkoholfria drycker, öl och vatten vid ankomst, två flaskor vatten ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.