Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och med begränsad havsutsikt. Kostnadsfritt wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar med alkoholfria drycker, öl och vatten vid ankomst. Påfyllning endast av vatten (två flaskor vatten per dag). Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med skandinaviska kanaler och satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 30 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer/ 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Familjerum med balkong och begränsad havsutsikt. Två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd för ett barn. Kostnadsfritt wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar med alkoholfria drycker, öl och vatten vid ankomst. Påfyllning endast av vatten (två flaskor vatten per dag). Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler, bland annat skandinaviska kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 50 kvadratmeter
Antal personer: 3-5 personer, varav 1 barn.

Superiorrum med jacuzzi

Superiorrum med balkong och en jacuzzi och begränsad havsutsikt. Rummen är endast för gäster över 16 år. Kostnadsfritt wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar med alkoholfria drycker, öl och vatten vid ankomst. Endast påfyllning av vatten (två flaskor vatten per dag). Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med skandinaviska kanaler och satellitkanaler. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Hårtork. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.