Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 187 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-12


8 av 10

+
Havet, nära till stranden
-

Bekräftad gäst: 2024-06-28


6 av 10

+
Städningen
-
Fanns inga aktiviteter till barn, iskall barnpool.

Bekräftad gäst: 2024-06-28


9 av 10

+
Det lilla extra. Midsommarfirandet. Musik/disco på måndagen Att det fanns flera barer och två olika bufférestauranger. Engagerad superviser som ordnade med mitt 50-års firande
-
Variationen på mat. Bufférestaurangerna skulle kunna ha flera olika tema

Bekräftad gäst: 2024-06-28


10 av 10

+
Allt var väldigt bra och vi är helnöjda.
-
Allt var bra. Vi är helnöjda.

Bekräftad gäst: 2024-06-28


8 av 10

+
Närheten till havet
-
Har varit på Gold Island select 3 ggr och det hotellet är mycket bättre. Vi blev lite besvikna på att det var sån skillnad.Rumsbeskrivningen stämmer inte alls med era bilder!

Bekräftad gäst: 2024-06-24


9 av 10

+
Att man har möjlighet att röra sig fritt i resorten och nyttja det andra hotellet.
-
Att de ändrat Att man inte kan äta på andra hotellet. Samt att servicen blivit sämre, specifikt vid måltider.

Bekräftad gäst: 2024-06-24


9 av 10

+
Kvällsunderhållningen var helt superb, snygga bra och moderna uppträdanden, sen fanns det stor variation på saker man kunde göra.
-
Skulle va trevligt med lite mer temastyrda matdagar så det blir lite mer variation på maten då det kan bli lite samma samma annars. Städningen skulle kunnat förbättras. Sätta upp lite fler klockor vid poolområden så man inte behöver ha med mobil hela tiden. Sen var informationen gällande den a la carte middagen man hade väldigt bristfällig och svår att genomföra då hon som bokade inte var så duktig på engelska.

Bekräftad gäst: 2024-06-21


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-14


10 av 10

+
Städning, fint och fräscht! Bra pool nära till havet. Framförallt helt fantastisk mat och dryck! Väldigt fint hotellrum med bra utsikt. Underbart med a la carte en dag. Allt var helt fantastiskt!
-
Inget var negativt.

Bekräftad gäst: 2024-06-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

1632 omdömen
Utmärkt
 
922
Väldigt bra
 
330
Bra
 
167
Mindre bra
 
92
Underkänt
 
121

5 senaste omdömen

2023-06-17

av louha Älvängen, Sverige

Knappt medelmåttigt hotell

Vi tilldelades detta hotell genom apollos kampanj "live a little" och valde det inte aktivt själva. Vår dröm har aldrig varit att åka till Turkiet men vi var ändå öppna för att bli positivt överraskade. Tyvärr blev det inte så. Hela hotellet var fullt av ryssar som passades/fjäskades upp av personalen och det spelades till och med rysk musik varje dag. Personalen på hotellet kunde inte engelska men ryska kunde de prata men eftersom vi inte gör det så blev det inte så mycket samtal med personalen förutom med en servitris. En familj där samtliga är vegetarianer så fanns det knappt inget att äta, allt hade de blandat i kött i. Vi fick nästan äta samma mat varje dag i en vecka. Det var väldigt högljutt från ett annat närliggande hotell som störde oss mycket, varje kväll var det en ny show. Poolen vid hotell A var jättebra men det var ofta fullt. Vattenrutschbanorna var bara öppna någon timme per dag så de kunde man knappt nyttja. Varning för att fixa håret eller dylikt på hotellet, att de flätar håret med lite färg i är rena rånet och du kan göra det mycket billigare hemma. Det positiva med hotellet var läget, städningen och att hotellrummet var fint. Vi kommer aldrig åka varken till hotellet eller Turkiet igen.

 
2022-07-16

av josefinek511

Hit kommer vi igen!

Vi bokade en resa hit, utan att faktiskt förstå hur fantastiskt detta hotell är. Vi blev alltså positivt överraskade! Det är rent och fräscht, mycket trevlig personal, många olika miljöer att vistas i. Det positiva är även att det fanns flera stränder och pooler, så man kan själva byta miljö. Vi upplevde inte att det var mycket folk, fast hotellet var fullbokat. Ett stort tack till Mehmet Ali och Elif som gjorde vår vistelse perfekt. De är så måna om sina gäster och är så himla hjälpsamma. De hjälpte oss mer än vårt resebolag gjorde. De la verkligen ner tid på att lösa problem för att tillgodose våra önskemål. De förtjänar verkligen att lyftas!!! De är riktiga hjältar 🙏🏻❤️

 
2019-10-20

av MRFbg Falkenberg, Sverige

Familjesemester

Vi hade en riktigt bra vecka på Gold Island. Reste med min son, sambo och svärföräldrar. Det fanns gott om lediga solstolar vid den lilla poolen/rutschbanorna och stranden ner mot höger var fin. Däremot var de andra två stränderna steniga och inte så fina. Vi höll oss mest vid poolen och var nöjda med det. Enda minuset med poolen var att golvet var otroligt halt runt poolen. Flera barn som ramlade och många vuxna som var nära på att ramla. Maten på hotellet var som all inclusive brukar vara. En del rätter var goda och en del var ganska smaklösa. Gillade att dom stod ute och grillade på kvällen och även på morgonen så stod någon ute och fixade omeletter och liknande. Väldigt fina rum och välstädat. Vi hade utsikt mot runda byggnaden på våning 6 och svärföräldrarna hade utsikt mot havet på våning 5. Mycket nöjda och rekommenderar hotellet för barnfamiljer. Nära till shopping var det också 👍

 
2019-09-24

av Maria R

Dåligt - ej barnanpassat

Fanns ingen mat för bara barn, maten va så tråkig. Vi är vana med att åka till hotell med all inclusive men detta va under all kritik. Maten smakade inget, dålig serie, ryssar överallt, ofta det inte fanns bestick till maten, eller tallrikar m.m. Ifall man ville äta mellan måltiderna så fanns det inge vattenmelon eller mat att bara går ta. man fick sitta och beställa. Rekommenderar inte detta hotell om ni åker med barn.

 
2019-09-18

av Michael S Lidköping, Sverige

Jeanette

Första gången på detta hotell och vi är nyss hemkomna efter två veckors underbar semester. Hotellet hade ett underbart läge på en udde med 3 tillhörande stränder där en av dem hade en fantastisk strand. Som vuxen så fanns det olika pooler att välja på, beroende på vad man önskade sig, lugnt, mer för barn eller poolen där hotellets animation team dagligen ordnade olika aktiviteter som exempel, dart, vattengympa, zumba, beachvolleyboll osv.... Hotellet hade två olika byggnader och som gäst kunde man variera måltiderna mellan de olika restaurangerna, samt strandrestauranger med lite lättare lunch och snacks. Rummen var fina, städades dagligen och bra. All personal på hotellet var trevliga och tillmötesgående. Måste ändå ge hotellets animation team ett extra plus för deras bemötande och engagemang för alla gäster, och ytterligare ett extra plus till animations teamets Clement som alltid var trevlig, engagerad och alltid gjorde det där extra och förgyllde verkligen våran semester!! // Jeanette & Micke