Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

2542 omdömen
Utmärkt
 
1622
Väldigt bra
 
708
Bra
 
145
Mindre bra
 
40
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2023-05-20

av Anne B

Bra

Bra hotel, plus för 25 meters bassäng. Tyvärr är det mycket hög ljudnivå i matsalen. Wi-Fi kunde vara bättre, blir utkastad hela tiden. Vid lite kallare väder används Spa delen som barnbassäng vilket gör det väldigt stökigt. På det hela är det bra, varit här vid tre tillfällen.

 
2021-07-31

av SaraEnander Stockholm, Sverige

Mycket rent & fräscht hotell med trevlig personal, god mat & närhet till den fina Muro stranden.

Vår familj om 2 vuxna och 4 tonåringar hade en riktigt fin vistelse på Las Gaviotas. Vi hyrde två sviter som var fräscha & trevliga. Sängen något hård. Renligheten på hela hotellet är utmärkande bra. Vi bodde i rum 443 & 243, dvs högst upp och andra våningen av 4. Båda rummen var lugna & tysta mot havet. Högst upp var bäst med lite havsglimt. All personal var mycket trevliga & serviceinriktade. Det är ett lugnt hotell med en mix av åldrar; unga & äldre par, familjer med barn i olika åldrar. Inga festande ungdomar. Det finns ett litet gym med ett par motionsmaskiner, en träningsbänk & lite fria vikter. Här kunde det finnas mer att erbjuda. Vi hade halvpension (frukost och middag) & maten var riktigt bra! En stor fräsch frukostbuffé med många valmöjligheter & middagarna höll hög klass. Goda desserter som lätt ökar midjemåttet. :) Det enda vi egentligen har att anmärka på är ljudnivån i restaurangen, som mer var som en slamrig skolmatsal vilket drar ner betyget något, annars hade det varit full pott. Man skulle kunna förbättra detta med enkla medel; Textilier på golv & väggar, några tavlor, växter & man kunde skärma av mellan borden för ljudnivån & en lite mer privat känsla. Toppenläge nära stranden, restauranger & en snabbköpsbutik. Busshållplats precis utanför med bussar mot exempelvis Alcúdia. 3 bra pooler med gott om solsängar. Det var härligt att simma några längder i tävlingsbassängen varje dag. Vid zen-poolen var det tyvärr mygg så vi kunde inte ligga där. Annars en lite skön oas. Vi var mycket nöjda med vår vistelse på Las Gaviotas Suites hotel & Spa!

 
2020-10-22

av tantmaud

Mycket rent men stort och lite opersonligt

Stora fina rum. Härlig balkong mot trädgård. Perfekt städning. Sängen lite för hård. Personalen tillmötesgående och god service. Allför stort hotell för vår smak men det fanns inte mycket att välja på i coronatider. Smittsäkerheten viktig, ytor torkades av hela tiden. Frukosten mycket bra. Mycket fin färsk frukt. Nära till stranden där det knappt var några människor. Fungerade bra med lokalbussen till Port d'Alcudia. Ingen trängsel någonstans.

 
2019-08-04

av LarsE263 Lysekil, Sverige

Toppen hotell.

Detta är ett toppen hotel. Vi brukar boka svit men denna ggn blev det ett dubbelrum så det var lite mindre än vad var vana vid, men det gick bra ändå. Trevlig personal. Bra mat. God Sangria. Kunde varit ngr fler madrasser till solstolarna.

 
2019-07-08

av kristenssonmaja

Hotel Las Gaviotas

Vi är mycket nöjda med vår vistelse på Las Gaviotas. Personalen var mycket trevliga och gjorde allt för att vi skulle trivas. Städerskorna gjorde ett fantastiskt jobb! Poolerna var alltid rena och fina, vi älskade dem! Hotellfrukosten var något utöver det vanliga, högsta betyg från oss. Vi är mer än nöjda, och lär komma tillbaka i framtiden :) /Maja & Tomas