Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

2892 omdömen
Utmärkt
 
1862
Väldigt bra
 
794
Bra
 
162
Mindre bra
 
47
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2024-05-05

av Helena R

Träning och cykelresa

Mycket trevligt på alla sätt. Bra hälsosamt utval på frukostbuffé och middag. Klart Prisvärd middag.Pooler både för simträning och bad. Gott om solstolar. Rena och fina rum med kylskåp. Vänlig och tillmötesgående personal. Gym gott om möjligheter, men lite dåligt utrustat, så ta gärna med gummiband eller trx för bättre träning. Bra läge precis vid busshållplats och strand. Ta gärna bussen till hamnen eller gamla Alicante. Åvgår var 12e minut. Gott om butiker och restauranger åt alla håll.

 
2023-10-24

av U8735LYmariaa Växjö, Sverige

Bra hotell med utmärkt kvällsbuffe

Ett utmärkt hotell. Bra läge nära stranden och många faciliteter. Rent o snyggt. Både hotellfrukosten och middagen på kvällen var jättebra. Mycket god mat och mycket att välja på. Dock var det högt ljud i matsalen-lite textilier eller annat som dämpar ljud saknades. Ett litet minus var dock att frukost inte serverades förrän från klockan åtta. Både när vi skulle åka hem och när vi skulle på en utflykt så hade vi behövt äta Kl 7:30 senast.

 
2023-10-07

av Elsa W

Underbar miljö, otrolig personal!

Vi var på Las Gaviotas i en vecka på en sensommarresa, hotellet är superfräscht och personalen toppen - väldigt hjälpsamma. Frukosten var också fräsch, god och varierade i innehåll varje dag. Nära till strand och lugnt poolområde. Rekommenderar starkt!

 
2023-08-03

av Avareyy

Lugnt och trevligt hotell nära stranden med härlig pool

Vår Premium Suite var toppen. Skön säng och bäddsoffa. Stor balkong och nära till den utmärkta vuxenpoolen. God frukost men matsalsdelen behöver ljudisoleras, alldeles för högljutt. Trevlig personal!

 
2023-06-30

av Jennylomaria Rättvik, Sverige

Fräscht och fint hotel med lyxig känsla!

Underbart hotel! Vi fick först ett för litet rum men efter en provisorisk lösning fick vi ett fantastiskt rum trots att det var researrangören som bokat fel rum. Mycket fint löst av personalen. Vi är en familj med tonårsdöttrar och alla stortrivdes. Poolen är lagom stor och det fanns alltid sol-bäddar lediga. God mango-drink och pina colada i pool-restaurangen. Hotellet var rent och rummen perfekt städade. Buffén till frukost och middag var jättebra med många alternativ och mycket fräscha sallader och frukter. Det var nära till stranden men vi tyckte det var härligt att vara på hotellets pool-område. Jag besökte gymmet 2 ggr och det var helt okej. Sammantaget hade vi en underbar semester, tack!🙏☀️