Aktiviteter med barnen

på Teneriffa

Det finns massor att göra med barnen under semestern på Teneriffa! Besök ett av Europas största vattenland Siam Park, spela minigolf eller varför inte utmana familjen på bowling? Här listar vi några roliga aktiviteter som passar barnfamiljen. 


Aktiviteter under och över ytan

På Teneriffa väntar flera populära vattenparker med både vattenrutschkanor, vågbassänger och lazy rivers - allt som behövs för att underhålla hela familjen!

Följ med på vår utflykt och upptäck livet under vattenytan.

Siam Park

Vattenparken Siam Park på Teneriffa är en av Europas största i sitt slag, och vackert uppfört i thailändsk stil med hjälp av arkitekter från Thailands kungahus. I Siam Park hittar du bland annat en konstgjord strand med sand från Portugal och en vågmaskin som levererar tre meter höga vågor. Prova också tornet där du kan få uppleva fritt fall innan du landar i vattnet nedanför. Parken ligger i Costa Adeje och passar både stora och små vattenälskare! Enklast att ta sig hit är med gratisbussen från Los Cristianos och Playa de las Americas. Du kan också köpa biljett av din reseledare på plats.

Aqualand

Spendera dagen fylld med sol & bad på en av öns största vattenparker. Här väntar en mängd olika vattenattraktioner för besökare som passar alla åldrar. I vattenparken finns mer än 15 olika rutschbanor, en surfpool, lazy river samt en barnpool. Aqualand Costa Adeje är populär bland både turister och lokalbefolkningen, så se fram emot en rolig och fartfylld dag med hela familjen.

Safari under ytan

Upplev något annorlunda med familjen och följ med på vår utflykt "safari under ytan", ett undervattensäventyr som passar hela familjen. Upplev en dag ombord på en riktig ubåt som tar er ner till cirka 30 meters djup under 50 minuter. Slå dig ner vid ett av ubåtens stora fönster och njut av det vackra havslivet som dykarna lockar till sig. Glöm inte kameran!


Roliga och spännande familjeaktiviteter

Utmana familjen på golfbanan, i bowlinghallen eller på fotbollsplanen - på Teneriffa finns massor med roliga aktiviteter som passar hela familjen.

Ta med familjen på en tur med linbanan och upptäck Spaniens högsta berg, vulkanen Teide.

Linbana till vulkanen Teide

Ta en tur med linbanan upp till Spaniens högsta berg, vulkanen Teide, en fantastisk upplevelse som garanterar en dag fylld med spänning och äventyr. Här får ni uppleva den fantastiska utsikten över öns natursköna landskap och dramatiska bergstoppar, en unik chans att se ön från ett helt annat perspektiv.

Utmana familjen

Vill du ha lite extra kul med familjen på semestern? Då ska du utmana barnen på minigolf i Los Cristianos! Här finns en fin och trivsam minigolfbana precis bredvid hotellet H10 Big Sur. Flera av de andra större hotellen har också minigolfbanor. Tröttnar ni på utomhusaktiviteter kan ni spela bowling på Megabowl, som ligger i centrumet Lagos de Fanabe. 

Fotboll på semestern

Oavsett om du vill spela själv, se en riktig match live eller njuta av fotboll på storskärm tillsammans med andra så finns det gott om möjligheter på Teneriffa. I Playa de las Americas finns en fotbollsplan där du säkert hittar entusiaster som vill spela med eller mot dig. I Santa Cruz finns den stora fotbollsstadion där du kan se det lokala fotbollslaget Tenerife spela. 

Kul på gokartbanan

Mitt emellan flygplatsen i söder och Playa de las Americas ligger en gokartbana. Här kan du trycka gasen i botten och visa var skåpet ska stå! Ett perfekt utflyktsmål för familjen eller vännerna som vill ha kul tillsammans.

Polly & Mino är alla barns favoriter. De kan dyka upp vid poolen, på barnklubben eller ja, lite var som helst egentligen.

Glada barn - glada föräldrar

Planerar du en resa med barn ska du spana in vårt Apollo Mondo Family-hotell Green Garden Resort. Här väntar ett stort poolområde med både avkoppling och vattenlekar för alla åldrar, mat från världens alla hörn och självklart barnens favorit – Club Polly & Mino.

Barnen kan även lära sig simma i Swim School by Apollo, vår egen simskola med skandinavisktalande instruktörer, och kan ta simmärken som Baddaren och Simborgarmärket.

På Teneriffa får ni en familjesemester att minnas! 


Hotell för barnfamiljer på Teneriffa

Välj bland fina och bekväma hotell med bland annat All Inclusive och härliga barnpooler!


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Teneriffa, hitta och boka en resa till Teneriffa eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Teneriffa

Vad finns det att göra på Teneriffa? Vilka stränder är de bästa? Vilka restauranger ska jag besöka? Här har vi samlat våra bästa restips inför din resa till Teneriffa!

Se alla våra restips för Teneriffa

Teneriffa

  • Den största Kanarieön
  • Njut av sandstränder i söder och urban atmosfär i norr
  • Upplev Teide - den stora vulkanen
Se alla resor till Teneriffa

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här