Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
5,9 av 10 baserat på 169 omdömen
Övergripande bedömning
 
5,9 / 10
Städning
 
6,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
5,8 / 10
Service
 
6,4 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Trevliga tjejer i receptionen
-
Mögellukt i garderoberna.Enligt hotellet var det fullt så vi kunde inte byta rum.Kylskåpen uttjänta.Vi fick mat förstörd för kylskåpet gick sönder 2ggr.Sista bytet fick vi ett nytt kylskåp som äntligen fungerade.Betongsängar o sova i…

Bekräftad gäst: 2023-11-27


6 av 10

+
Ingen service, ingen chans på kaffe och panini
-
Ett utrymme för lättare inköp se ovan

Bekräftad gäst: 2023-11-27


8 av 10

+
Mkt trevlig personal
-
Ja det var nog städningen.

Bekräftad gäst: 2023-11-26


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-26


6 av 10

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2023-11-26


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-20


5 av 10

+
-
Lö-sö var det hög musik t klockan 0330

Bekräftad gäst: 2023-11-20


7 av 10

+
Läget av hotellet i staden nära till det mesta. Balkongen med utsikt mot Teide bodde på 8 våningen
-
Wifi fungerade inte på rummet. Bättre städning.

Bekräftad gäst: 2023-11-20


7 av 10

+
Vi hade fin utsikt mot havet. Nära till badstranden.
-
Bristfälligt utrustat kök. Saknade någon form av ugn, t.ex. mikro. Udda glas, porslin och bestick. Saknades vinglas. Saknades stekspade m.m. Spishällen jättekonstigt placerad så reglagen var vända mot väggen så det gick inte att se inställningarna.

Bekräftad gäst: 2023-11-20


7 av 10

+
Läget i stan och balkong
-
Poolområdet är en bunker och ligger i skugga stor del av dagen. Kackerlacka i första rummet, men det var inga problem att få byta.

Bekräftad gäst: 2023-11-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

57% av resenärerna rekommenderar

237 omdömen
Utmärkt
 
34
Väldigt bra
 
74
Bra
 
83
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2019-12-16

av monnekenne Trelleborg, Sverige

Semester

Först tyckte ja det var ett trevligt lite gammaldags hotell men efter att säkerhetsskåpet krånglat 4 dagar i sträck och min sambo höll på att slå ihjäl sej när handtaget i badkaret lossnade så har ja ändrat åsikt när vi påpeka fel så var det mest sura miner och betala fullt för säkerhetsskåpet fick vi men vi kommer inte tillbaks till de hotellet så de lugnt !!!

 
2018-08-28

av kinbilsan Stockholm, Sverige

billig studio för 3 personer

enkelt boende 1 litet sovrum med 2 sängar samt en bäddsoffa i rummet i köket allt finns för matlagning men ingen lxy allt men allt fungerar men ingen lyx . 2 pooler butik barer utanför dörren en liten promenad till lavastranden.

 
2018-01-23

av A-Marie A Göteborg, Sverige

Stort hotell m perfekt läge.

Hotellet ligger bara ett par 100 m från den vackra playa Jardin med svart lava sand. Hotellet har lägenheter i olika väderstreck. Vi bodde på v6 mot Teide o hade stark morgon sol ända till EM. Vill man önska direkt mot havet, så kommer solen på en/kväll. Det blir också mer ljud från gator runt. Bra att bo lite högre upp för att komma ifrån ljuden. Stor reception som ger ett slitet intryck. Blandad service känsla från personalen. Lägenheten har kök/ tv rum balkong. sov rummet är litet o sängarna kanske 160 långa, men sköna madrasser. Fick be om extra kuddar. Efter 3 dagar har vi inte fått handdukarna bytta!! Bara papperskorgen tömd. Vi kan inte hitta info om när städning o handduk byts. Vi har inte sett någon städ personal på 3 dagar. Inredningen är rätt gammal o sliten, men funkar. Tv med diverse kanaler. Ingen ugn. Ingen kaffebryggare. Kanske man kan låna,,,, Bara wifi i receptionen. Ingen ac eller fläkt. Men pga läget nedanför backarna, o närheten t stranden, så kommer vi nog tillbaka. Taxi station nedanför o buss station ett par kvarter upp för backen

 
2017-10-31

av 431miam

Ok

Bra läge, nära till stranden, supermarket. Lugnt läge. Men det luktar mycket fukt/mögel. Dåligt utrustat pentry, saknas mycket basgrejjer där. Frysfacket inte avfrostat på evigheter så inget fryser där. Inge vidare städ. Köksfläkten släpper ner damm i stekpannan när den sättes på. Extrem matoslukt på kvällarna. Poolområdet, reception och bar sunkigt och omodernt.

 
2017-10-30

av Leif D Marsfjäll

TVEKSAMT LÄGENHETSHOTELL

Jag börjar med läget. Helt perfekt, nära till allt. Det tar 15 minuer att gå till Loro Pargue tex. Receptionen är av normal standard och den plats där wi-fi går att ansluta. 3 hissar finns tillgängliga. Lägenheten är liten, ytterst liten. Badrummet är det minsta jag har sett, där man nästan måste backa in till toalettstolen. Duschen sitter av någon anledning på långsidan av ett badkar, och därmed blir man tvungen att hålla i duschhandtaget när man duschar. Vissa handdukar var så slitna att det var hål i dem. Vardagsrum med pentry var det sämsta jag någonsin upplevt på ett lägenhetshotell. Ingen vattenkokare, brödrost eller micro fanns. Inga förvaringsskåp för bestick och porslin, utan allt sådant var stoppat in under diskbänken. Enbart en brödkniv fanns och stekspade saknades naturligtvis. Ganska så väsentlig om man vill steka sig ett ägg. Färgerna på väggarna är deprimerade, något gulaktigt med en trist brun boasering och brunblåsvarta möbler. En liten 14" bull-tv ingår i möblemanget. Balkongen 'r också en trist historia med minimalt utrymme för 2 personer. Sovrummet har en liten garderob men utan hyllplan- Det enda positiva var sängarna som faktiskt var bekväma. Om det inte varit för dem, hade detta boende bara fått en ploppa av mig. Hotellet är acceptabelt bara man vet vad som väntar, vilket jag inte tycker framgår när man läser olika säljsajter.