Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,1 av 10 baserat på 287 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,1 / 10
Städning
 
6,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,0 / 10
Service
 
6,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Gillade planlösningen på lägenheten. Utsikten från balkongen mot havet. Tyst o lugnt.
-
Luktade rök inne från rökande grannar när balkongdörren var öppen. Fick stänga då.

Bekräftad gäst: 2024-04-01


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-25


8 av 10

+
Nära till stranden
-
Duger som det är bra pris

Bekräftad gäst: 2024-03-24


8 av 10

+
Bra läge
-
Poolområdet få lite solsängar tråkig atmosfär

Bekräftad gäst: 2024-03-10


8 av 10

+
Utsikten från balkongen, läget
-
rum var slitet

Bekräftad gäst: 2024-03-04


9 av 10

+
Bra läge
-
Fler solsängar.

Bekräftad gäst: 2024-03-04


10 av 10

+
Ett bra trevligt hotell. Bra trevlig personal. Bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2024-03-04


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-04


2 av 10

+
Läget
-
Inget varmvatten,ingen städning inget byte av lakan och handdukar.Vi fick be om örngott.

Bekräftad gäst: 2024-03-04


3 av 10

+
-
Behöver fräschas upp. Slitet. Luktar mögel. Kunde inte ha våra kläder i garderoberna.

Bekräftad gäst: 2024-03-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

57% av resenärerna rekommenderar

243 omdömen
Utmärkt
 
35
Väldigt bra
 
75
Bra
 
83
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2019-12-16

av monnekenne Trelleborg, Sverige

Semester

Först tyckte ja det var ett trevligt lite gammaldags hotell men efter att säkerhetsskåpet krånglat 4 dagar i sträck och min sambo höll på att slå ihjäl sej när handtaget i badkaret lossnade så har ja ändrat åsikt när vi påpeka fel så var det mest sura miner och betala fullt för säkerhetsskåpet fick vi men vi kommer inte tillbaks till de hotellet så de lugnt !!!

 
2018-08-28

av kinbilsan Stockholm, Sverige

billig studio för 3 personer

enkelt boende 1 litet sovrum med 2 sängar samt en bäddsoffa i rummet i köket allt finns för matlagning men ingen lxy allt men allt fungerar men ingen lyx . 2 pooler butik barer utanför dörren en liten promenad till lavastranden.

 
2018-01-23

av A-Marie A Göteborg, Sverige

Stort hotell m perfekt läge.

Hotellet ligger bara ett par 100 m från den vackra playa Jardin med svart lava sand. Hotellet har lägenheter i olika väderstreck. Vi bodde på v6 mot Teide o hade stark morgon sol ända till EM. Vill man önska direkt mot havet, så kommer solen på en/kväll. Det blir också mer ljud från gator runt. Bra att bo lite högre upp för att komma ifrån ljuden. Stor reception som ger ett slitet intryck. Blandad service känsla från personalen. Lägenheten har kök/ tv rum balkong. sov rummet är litet o sängarna kanske 160 långa, men sköna madrasser. Fick be om extra kuddar. Efter 3 dagar har vi inte fått handdukarna bytta!! Bara papperskorgen tömd. Vi kan inte hitta info om när städning o handduk byts. Vi har inte sett någon städ personal på 3 dagar. Inredningen är rätt gammal o sliten, men funkar. Tv med diverse kanaler. Ingen ugn. Ingen kaffebryggare. Kanske man kan låna,,,, Bara wifi i receptionen. Ingen ac eller fläkt. Men pga läget nedanför backarna, o närheten t stranden, så kommer vi nog tillbaka. Taxi station nedanför o buss station ett par kvarter upp för backen

 
2017-10-31

av 431miam

Ok

Bra läge, nära till stranden, supermarket. Lugnt läge. Men det luktar mycket fukt/mögel. Dåligt utrustat pentry, saknas mycket basgrejjer där. Frysfacket inte avfrostat på evigheter så inget fryser där. Inge vidare städ. Köksfläkten släpper ner damm i stekpannan när den sättes på. Extrem matoslukt på kvällarna. Poolområdet, reception och bar sunkigt och omodernt.

 
2017-10-30

av Leif D Marsfjäll

TVEKSAMT LÄGENHETSHOTELL

Jag börjar med läget. Helt perfekt, nära till allt. Det tar 15 minuer att gå till Loro Pargue tex. Receptionen är av normal standard och den plats där wi-fi går att ansluta. 3 hissar finns tillgängliga. Lägenheten är liten, ytterst liten. Badrummet är det minsta jag har sett, där man nästan måste backa in till toalettstolen. Duschen sitter av någon anledning på långsidan av ett badkar, och därmed blir man tvungen att hålla i duschhandtaget när man duschar. Vissa handdukar var så slitna att det var hål i dem. Vardagsrum med pentry var det sämsta jag någonsin upplevt på ett lägenhetshotell. Ingen vattenkokare, brödrost eller micro fanns. Inga förvaringsskåp för bestick och porslin, utan allt sådant var stoppat in under diskbänken. Enbart en brödkniv fanns och stekspade saknades naturligtvis. Ganska så väsentlig om man vill steka sig ett ägg. Färgerna på väggarna är deprimerade, något gulaktigt med en trist brun boasering och brunblåsvarta möbler. En liten 14" bull-tv ingår i möblemanget. Balkongen 'r också en trist historia med minimalt utrymme för 2 personer. Sovrummet har en liten garderob men utan hyllplan- Det enda positiva var sängarna som faktiskt var bekväma. Om det inte varit för dem, hade detta boende bara fått en ploppa av mig. Hotellet är acceptabelt bara man vet vad som väntar, vilket jag inte tycker framgår när man läser olika säljsajter.