Kundomdömen om Blue Sea Costa Jardin

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,5 av 10 baserat på 48 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,5 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
6,0 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Service
 
6,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Det var longtt
-
Gamaldags

Bekräftad gäst: 2024-03-10


3 av 10

+
Dåligt mat och service
-
Dem ville lösa problemet

Bekräftad gäst: 2024-02-19


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-18


4 av 10

+
Trädgården och poolområdet!
-
Gymmet och spa stängt, Gymmet dock öppet efter en tid

Bekräftad gäst: 2024-02-18


4 av 10

+
fint hotell i grunden
-
Fick en känsla av att ledningen helst såg att man spenderade så mycket tid som möjligt borta från hotellet så att man inte åt eller drack något på hotellet. då tjänar man ju mest på dom som köpt all inclusive

Bekräftad gäst: 2024-02-18


8 av 10

+
Det fina poolområdet som också var stängt på morgonen till kl.9 vilket gjorde att man lätt kunde få platser utan att allt var paxat med handdukar.
-
Vi är otroligt nöjda! Om vi skulle prata med vänner om det skulle vi säga att man ska ta med sig en extra skarvsladd för det finns bara ett uttag förutom ett i badrummet. Att det går tuppar och hönor kring poolen (något vi älskade men inte alla verkar göra) som också gal väldigt tidigt på morgonen. Att det bara finns en spegel och den är i badrummet men otroligt skarp belysning. I vårt rum (016) kunde man heller inte stänga dörren till balkongen ordentligt för den var trasig (en metallbåge som krökt sig sedan tidigare). Maten är enkel och lite enformig men det finns något för alla. Vi älskade dock hotellet på det stora hela och kommer nog tillbaka.

Bekräftad gäst: 2024-02-11


4 av 10

+
Att åka där ifrån
-
Rummen saknade helt ljudisolering vilket gjorde att man inte kunde sova. Sängarna var så fruktansvärt obekväma att vi valde att försöka sova på golvet istället

Bekräftad gäst: 2024-02-11


8 av 10

+
God mat och fint poolområde.
-
Allt var bra.

Bekräftad gäst: 2024-02-11


5 av 10

+
Miljö, service . Fantastisk trädgård
-
Kvällsunderhållningen var mitt under vårt rum. Dålig ljudisolering. Skrikit och högljutt i allmänna utrymmen. Tänker att det här är inget ställe som passar svenska resenärer. Mest högljudda engelsmän

Bekräftad gäst: 2024-02-11


5 av 10

+
-
För få småbord och parasoller vid poolen. Kall pool. Vi var sugna att spela tennis men fanns inga racket att låna/hyra.

Bekräftad gäst: 2024-02-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

3187 omdömen
Utmärkt
 
990
Väldigt bra
 
903
Bra
 
559
Mindre bra
 
320
Underkänt
 
415

5 senaste omdömen

2024-02-07

av Alf E

Trevliga 3 veckor och kommer gärna tillbaka till detta hotell.

Rent och bra hotell med mycket trevlig personal. Lite slitet hotell men inget som gör något. Allt fungerar. Sängen var den bästa jag haft på Teneriffa. Omväxlande och mycket bra mat samt goda drycker att välja på. Även om man inte gillar all mat så finns det alltid något att äta. Även efterrätterna var varierande och bra. Alltid färsk frukt även vid poolbaren. Poolen var bra och solstolar fanns så det räckte. Mycket att göra på hotellet samt underhållning.

 
2020-02-06

av kjellake Vallåkra, Sverige

Blue Sea trevliga hotell

Jag har bott på Blue Sea hotell 2018-2020 sammanlagt 94 nätter (Puerto Palace, Callo Garden, Lago de Cesar och Costa Jardin). Costa Jardin har ett trevligt poolområde och trädgård. Restaurangen erbjuder både fisk och kötträtt till lunch och middag av kock i restaurangen. Bra rum med bra madrasser, städning varje dag dock lite lyhört. I januari 2020 fick jag en chock när jag checkade in på mitt rum. De hade sprutat parfym på rummet. Jag tåler inte starka dofter (10% av människorna i västvärlden är överkänslig mot dofter, så jag är inte ensam om detta) Samma visa när jag efter två veckor checkade in på Lagos de Cesar med parfym på rummet. Är detta en ny policy som Blue Sea har kan jag ej rekommendera er för de 10% som är överkänsliga mot dofter. Annars trivs jag jättebra med ert hotell och trevliga personal. Kjell-Åke Sweden

 
2017-01-14

av marlenesever Stockholm, Sverige

Jätte trevligt hotell med Spa och bra aktiviteter för barnen

Trevligt hotell med trevlig personal som passar hela familjen. Det finns ett jätte fint spa på hotellet och poolen var väldigt uppskattad av min son. Vi skulle gärna återkomma till detta hotell. Kul aktiviteter för barn och god mat.

 
2016-01-05

av janwD3341ZF Stockholm, Sverige

Mindrenöjd

Tog all inklusive maten passar den som gillar smaklös mat. Samma grytor varje dag. Dock var inte all mår varm alltid. Överlevde på pommes o pizza :) Åker du med barn familj så gillar alla maten. Service o personal trevlig. Om du får rummen se bifogad bild. Det är precis ovanför showen full musik 01.00 varje dag så en lugn kväll behöver du inte räkna med . Det är dock ytterst få rum där. Så jag hade nog bara otur. Det ända jag var nöjd med var poolen o baren där för där var allt som det skulle. Samt nyårs middagen . För då var maten ok

 
2024-07-11

av Jet34358998869

Buen sitio para ir con niños

Las almohadas están para cambiar, la comida está demasiado adaptada a los extranjeros, es una pena que teniendo una gastronomía tan buena en Tenerife todos los días haya bacon, Frankfurt, y hamburguesas. En el todo incluido durante la merienda hay una zona en la piscina para poder merendar y solo hay un día hamburguesa y otro día perrito, no hay más variedad. En cuanto a la comida del bufet libre estaría bien más comida de la zona. Lo mejor del hotel es el trato del personal, gente muy atenta y amable. Las actividades que ponen durante el día están bien.