Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. Två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare. Tv med internationella kanaler. Hårtork .Öppen planlösning till badrum med frostade glasdörrar till dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum med havsutsikt

Dubbelum med balkong och havsutsikt. Två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Öppen planlösning till badrum med frostade glasdörrar till dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum, Mountain Room

Dubbelrum med balkong och utsikt mot Teide. Två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Öppen planlösning till badrum med frostade glasdörrar till dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong. Ett sovrum med två enkelsängar. Ett vardagsrum med en bäddsoffa med möjlighet till extrabäddar för två personer. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Öppen planlösning till badrum med badkar samt frostade glasdörrar till dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.