Kundomdömen om AF Valle Orotava

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 77 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Den låg centralt. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2024-03-17


8 av 10

+
Takpool och personal samt rymliga rum med stor balkong
-
Toalett i glasbur på rummet som inte går att stänga ordentligt. Vatten rinner under väggen på duschkabinen ut på golvet.

Bekräftad gäst: 2024-01-22


8 av 10

+
Nyrenoverat, smakfull design. Rymligt rum. Väl ljudisolerat rum, fin balkong. Bra sängar.
-
Skramlig matsal. Behövs ljudplattor i tak och/eller textilier! Samma katastrofala akustik i receptionen/ baren.

Bekräftad gäst: 2024-01-21


9 av 10

+
Rent och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2024-01-15


8 av 10

+
Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2024-01-15


5 av 10

+
Plac
-
Jag skulle vilja ha fler färska grönsaker och frukter att välja mellan och ett mycket rent rum.

Bekräftad gäst: 2024-01-07


7 av 10

+
Frukosten och julmiddagen som var väldigt fint ordnad och med fin och bra mat.
-
Det var extremt lyhört och personen ovanför hoppade runt mitt i natten så att hela rummet skakade. Sen så var badrummet som en glasbur med full insyn på toaletten. Glad att jag reste själv...

Bekräftad gäst: 2023-12-31


10 av 10

+
Poolområdet, läget
-

Bekräftad gäst: 2023-12-31


7 av 10

+
Personalen var väldig trevliga och hjälpsamma vid behov.
-
Trotts att det är en renoverat hotel och det ser tidlig att dem försöker vara moderna….tror de behöver fokusera på detaljer ( rummet, restaurangen, hall, trampor). Hotellet saknar den harmoni eftersom det är så dåligt inredning … inga växter, ingen matta i rummet, ingen kaffebord trotts att det finns en kaffemaskin och en minibar … eller kanske är serveringsbringa om syftet är att dricka kaffe eller ta en fika i sängen ….

Bekräftad gäst: 2023-12-25


10 av 10

+
Rymligt rum. Pool på taket
-

Bekräftad gäst: 2023-12-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

33% av resenärerna rekommenderar

199 omdömen
Utmärkt
 
113
Väldigt bra
 
41
Bra
 
27
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2024-01-31

av 712ingera

Nöjda!

Bra hotell, fräscht och rent! Frukosten riklig med både varmt och kallt! Sängarna sköna men kuddarna förfärligt hårda. Härligt solterass med två pooler på taket! Mycket bra läge i Puerto de la Cruz. Nära till många bra restauranger och havsbad. Trevlig personal i receptionen, framför allt José som alltid hade ett leende på läpparna!

 
2024-01-22

av Bina5457 Trollhättan

Bättre än förväntat

Vi hade bokat rum med utsikt mot Teide. Trodde vi skulle komma lite högre upp än våning ett, lite besviken. Frågade om vi möjligtvis kunde få byta, men tyvärr fullbokat. Vi hann precis komma in på vårt rum, fint, när telefonen ringer. Mannen i receptionen erbjöd oss nu ett rum på femte våningen. Ett fantastiskt fint rum med stor altan. Ett litet kaféset och två solstolar. Och utsikt mot Teide. Överlycklig. Och detta utan extra kostnad. Två fina pooler på taket varar en uppvärmd. Gott om solstolar. Trevlig barservering. Helt ok frukost med både varm (ljummen) och kall mat. Det enda negativa var miljön i frukostmatsalen. Hög ljudnivå. Skulle behövas lite mer textilier. Det kändes lite som en sjukhusrestaurang. Vi skulle gärna återkomma.

 
2023-12-17

av Daniel F Stockholm, Sverige

Mycket bra och prisvärt, bästa läget i centrala Puerto.

Bra hotell med ett perfekt läge i centrala Puerto, nära till plazan och hamnen. Bra takterrass med 2 pooler varav 1 uppvärmd och många solstolar. Frukosten var bra med mycket valmöjligheter. Mycket trevlig personal, speciellt José Carlos i receptionen.

 
2024-05-18

av Brechtje V

Geweldig hotel!

Het hotel is super centraal gelegen, vriendelijk personeel (vooral Jose bij de receptie). Veel opties voor auto's huren (betrouwbaar en goedkoop) en dagexcursies die voor leuke prijzen te boeken zijn. Iedere dag schone kamer, geweldig!

 
2024-04-13

av yann B

séjour du 3 au 10 avril 2024

Très bon hôtel en plein centre ville, près de tout, seul petit bémol les repas du soir répétitifs et de moindre qualité heureusement le petit déjeuner était très ,très copieux dommage que tous les balcons soient éclairés des 20h30 jusqu'au environ de 0 h Mauvais point pour la chanteuse un soir qui braillait si fort dans son micro que du second étage on pouvait l'entendre et très bon point pour le trio de femmes qui nous à fait apprécier le Flamenco un autre soir. Océan à 6/7 mn à pieds, la ville de Puerto de la Cruz possède beaucoup de lieux à découvrir à pieds.