Rumstyper på Adrian Jardines De Nivaria

Dubbelrum

Dubbelrum med markterrass, vissa med poolutsikt eller med utsikt mot trädgården. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Välj din favoritkudde från hotellets kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Till vintern 2023/24 säljs dubbelrum med balkong eller terrass med utsikt.

Rumsstorlek: ca 28-32 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Enkelrum

Vackra och ljusa enkelrum. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, tofflor och badrock. Välj din favoritkudde från hotellets kuddmeny. Badrum med badkar och dusch samt wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28-32 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong eller terrass. Vissa består av ett sovrum och ett vardagsrum och vissa består av ett stort rum med en dubbelsäng och sittgrupp. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Välj din favoritkudde från hotellets kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Kampanjrum - sommar

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Jardines De Nivaria, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och begränsad havsutsikt. En dubbelsäng. Välj din favoritkudde från hotellets kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationelal kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Till vintern 2023/2024 säljs superiorrummen med balkong eller terrass med begränsad havsutsikt.

Rumsstorlek: ca 28-32 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorsvit

Superiorsvit med balkong och havsutsikt. Sviterna har ett sovrum och en separat lounge med sittmöbler. Vissa superiorsviter har sovrum på andra våningen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i loungedelen. Välj din favoritkudde från hotellets kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med jacuzzi eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Gäster i superiorsviterna kan äta frukosten på à la carte-restaurangen.

Till vintern 2023/2024 säljs superiorsviterna med balkong eller terrass med havsutsikt.

Rumsstorlek: ca 45-55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Svit

Svit med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Välj din favoritkudde från hotellets kuddmeny. Sviterna består av ett sovrum och ett vardagsrum med en extrabädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv medinternationella kanaler i båda rummen. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Till vintern 2023/2024 säljs sviterna med balkong eller terrass och havsutsikt.

Rumsstorlek: ca 40-45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.