Rumstyper på Adrian Jardines De Nivaria

Dubbelrum

Rymliga dubbelrum med ljus inredning. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Walk-in closet i vissa av rummen. Hårtork, tofflor och badrockar. Välj din favoritkudde från hotellets kuddmeny. Badrum med badkar, dusch och wc. Delad uteplats, vissa med utsikt mot trädgården eller poolen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28-32 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Enkelrum

Vackra och ljusa enkelrum. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, tofflor och badrock. Välj din favoritkudde från hotellets kuddmeny. Badrum med badkar och dusch samt wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28-32 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Juniorsviter

Fina och rymliga juniorsviter. Vissa består av ett sovrum och ett vardagsrum och vissa består av ett stort rum med en dubbelsäng och sittgrupp. En dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, tofflor och badrock. Välj din favoritkudde från hotellets kuddmeny. Rymliga badrum med badkar, dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Kampanjrum - sommar

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Jardines De Nivaria, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Rymliga superiorrum med en dubbelsäng. Tv med satellitkanaler och minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, tofflor och badrock. Välj din favoritkudde från hotellets kuddmeny. Badrum med badkar, dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28-32 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorsviter

Superiorsviter med ljus och modern inredning. Sviterna har ett sovrum och en separat lounge med sittmöbler. Vissa superiorsviter har sovrum på andra våningen. En dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlig extrabädd i extrasäng i loungedelen. Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, tofflor och badrock. Välj din favoritkudde från hotellets kuddmeny. Rymliga badrum med jacuzzi eller dusch med hydromassage samt wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Gäster i superiorsviterna kan äta frukosten på à la carte-restaurangen La Cúpula Restaurant.

Rumsstorlek: ca 45-55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Sviter

Eleganta sviter som består av ett sovrum och ett vardagsrum med bäddsoffa. Dubbelsäng eller två separata sängar. Kuddmeny. Tv med satellitkanaler i båda rummen. Minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, tofflor och badrock. Välj din favoritkudde från hotellets kuddmeny. Rymliga badrum med badkar, dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40-45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.