Kundomdömen om Adrian Colon Guanahani

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fina rum
-
Inget

Bekräftad gäst: 2022-01-02


9 av 10

+
Lugnt. Fint poolområde. Toppenfin frukost.
-
Vi hade bokat en svit och blev väldigt besvikna pga av mörkt läge och som i vårat tycke inte alls höll den standard vi förväntade oss. Vi talade med personalen som inte var villig att hjälpa oss att få byta rum. Vi bodde på detta hotell för 3 år sedan i ett superior rum som hade bättre läge och högre standard . Så då undrar vi varför betala mer för ett sämre boende??!!

Bekräftad gäst: 2022-01-02


9 av 10

+
Byggnaden är mycket estetiskt tilltalande, personalen håller respektavstånd med bibehållen vänlighet. Tystnaden är rogivande, avsaknaden av högtalarskrål bidrar nog till att även gästerna ger varandra möjlighet att sitta på balkonger och andra uteplatser och föra samtal utan att någonsin behöva överrösta någon eller något annat.
-
Middagsserveringen vid Pergola, lunchserveringen är riktigt bra, men sedan byter man serveringspersonal och troligen även i köket som inte klarar av att hantera kött. De fick 2 besök av oss. Vi begärde inget men vi fick ändå vid ena tillfället 50 % i avdrag på huvudrätten, vid andra tillfället 100 % avdrag. De bör byta kvällskock.

Bekräftad gäst: 2020-03-15


9 av 10

+
Ett fantastiskt hotell, rent och fräscht.
-
Vattengympa skulle vara ett stort plus.

Bekräftad gäst: 2020-02-02


9 av 10

+
Takpoolen var bäst. Stämmer ej att det enl hemsidan är 150 m till strand. Det var minst det dubbla. Det får ni ändra annars är det falsk marknadsföring.
-
Åt en kummel som var nästan oätlig. Onödigt med huvudrätt när det fanns buffé

Bekräftad gäst: 2020-01-05


8 av 10

+
Varm pool
-

Bekräftad gäst: 2019-12-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

1984 omdömen
Utmärkt
 
1450
Väldigt bra
 
423
Bra
 
92
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-06-16

av Inga-lill L Göteborg, Sverige

Fantastisk upplevelse.

Ett hotell att rekommendera och som vi återkommer till. Perfekt läge till strandpromenaden . Fint rymligt rum med balkong. Mycket god mat. Vi uppskattade den varierande underhållningen på kvällarna. En stor eloge till trevlig städ och restaurang personal . Stort TACK för champagen på vår bröllopsdag - det uppskattade vi varmt.

 
2018-04-25

av 263henrika Rydal, Sverige

lugnt och avkopplande, välstädat

sköna sängar, välstädat hotell. bra wifi, vi hade halvpension, som var bra. Gratis värdeskåp, gott kaffe.P å kvällen så fick man köpa kaffet i baren, på morgonen ingick det när man åt frukost. solsängarna hade en tjock dyna som dem täckte över nattetid, poolhanddukar samt solsängsöverdrag ingick, kunde bytas varje dag. tyckte all personal var trevlig, fanns ett litet gym

 
2016-11-21

av ahj345 Vänersborg, Sverige

Lugnt o fridfullt , rent o snyggt

Mycket trevligt hotell, väl värt sina fyra stjärnor. Bra läge nära både centrum o strand. Tre fina pooler som var uppvärmda en med saltvatten, temperaturen kollades x flera / dag. På takterrassen var det ljuvligt att vistas med strålande utsikt. Ett bland de renaste o mest välstädade hotell jag varit på. Badhandukar samt frotté skydd till solsängen fick man byta dagligen och man fick själv bestämma vid incheckningen hur ofta man ville ha bytt lakan o duschhandukar. Fina frukost o middagsbufféer ! Kan rekommenderas men tänk på att man kräver långbyxor till herrarna o inga bara axlar vid middagsbufféer. Vid frukosten något enklare klädsel, såg dock ingen med shorts då heller.

 
2022-05-23

av Sunshine16338134745 Whitchurch, Storbritannien

Hotel review

Smallish room overlooking pool even having paid for a superior room…access to sun loungers poor with no control over use and with small pools. Breakfast ok but evening buffet basic. Staff at reception desk unwelcome although housekeeping good. Resort area good but would not return to hotel

 
2022-05-23

av loretteh2021

A perfect stay.

This is our second short visit here in 5 months. My mum is a resident of Tenerife so it's nice to have a couple of days away. We returned to C. G as our first visit was superb & this one was just as fabulous. We love the fact it is a smaller hotel compared to the huge ones but this to us means it's much friendlier, all the staff were absolutely delightful & helped us with any thing we asked. Our room overlooked the pool which was lovely & was on the second floor. It was spotless, as was everywhere. We were B & B. The breakfast we ate in the courtyard & that also was superb. The location is perfect to stroll out for a walk or find restaurants nearby. You can also pop over to their sister hotel across the road for a drink if you choose. We had lunch in the pool bar "Pergola" on each day & that too was great. We highly recommend the hotel for all the above & shall ourselves go back in October for another short break. Thankyou to all at C. G. Mrs Moore /Hague