Kundomdömen om HG Tenerife Sur

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 66 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Känslan
-
Hade önskat terass med markplan poolutsikt. Fick tredje våningen med skymd sikt mot norr. Aldrig sol alls

Bekräftad gäst: 2024-03-04


8 av 10

+
Centralt beläget, trevlig personal, rent och snyggt
-
Vi hade en granne som var rökare vilket var väldigt jobbigt då röken kom in på balkongen och in i lägenheten. Det vore väl rimligt att ha rökförbud på balkonger och lägenheter.

Bekräftad gäst: 2024-02-11


7 av 10

+
Bra läge
-
Kaos med solstolar , ingen följer regler och personalen bryr sig inte. Rökning på balkongen borde ej vara tillåten alt rökfria delar av hotellet

Bekräftad gäst: 2024-02-11


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-12-17


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-12-03


3 av 10

+
Personalen väldigt tillmötesgående
-
För mycket trappor svåra att gå i

Bekräftad gäst: 2023-11-27


7 av 10

+
Poolområdet var bra
-
Städa oftare

Bekräftad gäst: 2023-11-26


8 av 10

+
Sköna sängar och riktiga täcken i renoverad lägenhet. Bra poolområde
-

Bekräftad gäst: 2023-11-12


6 av 10

+
Poolen,supermarket
-
Wi-Fi fungerade inte.Safetyboxen fungerade inte.

Bekräftad gäst: 2023-04-02


9 av 10

+
-
att alla solstolar var bokade tidigt på morgonen utan att någon utnyttjade dom

Bekräftad gäst: 2023-04-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

1570 omdömen
Utmärkt
 
347
Väldigt bra
 
575
Bra
 
372
Mindre bra
 
163
Underkänt
 
113

5 senaste omdömen

2023-11-23

av Kiken1935 Stockholms län, Sverige

Löjligt boka solstolsförbud som inte följs

Hotellet ser fint ut med ett härligt poolområde, men det finns saker som borde vara bättre. Städningen på rummet var inte godkänt. Sedan finns skyltar vid poolen om att det är förbjudet att "boka" platser på solstolar med handdukar. Trots detta ligger det handdukar på 98 % av platserna redan kl 08.30 på morgonen. Blir löjligt och borde åtgärdas.

 
2023-03-01

av 948sannah

Besvikelse tyvärr

- Fick ett rum på hörnet ut mot trafikerad gata/rondell - Fick ett rum vägg i vägg med restaurangen = slammer från kök i princip dygnet runt samt live-spelning varje kväll - Vattenspridare på gräsmattan som blötte ner hela terrassen inkl kläder som hängde på tork - Alla solstolar paxas trots förbud, man får gå upp och lägga handduk kl 07 för att få en plats - Städningen var dålig - Fönstret i badrummet gick inte att stänga så alla som gick förbi fick höra allt som pågick på toaletten :) - Enorma möbler som gjorde att rummet kändes hälften så stort - "Gymmet" består av 3 maskiner och något som kan liknas cable och bröstpress-kombo. Inga mattor, vikter, speglar eller liknande finns. - Iskall pool! (februari) - Trafikerad väg i princip hela vägen ner till stranden + Bra med en liten minimarket på hotellet, mycket trevlig personal där + Bra med barnpool och en stor fin vanlig pool +

 
2022-01-21

av lenal997

Hyfsat hotel

Lägenheten är ok med betoning på enkel köksutrustning. Restaurangen är usel, arrogant personal (dock inte alla mest hovmästaren) buffé på kvällen som är väldigt medioker och absolut inte värt pengarna.

 
2021-11-28

av Peter K Stockholm, Sverige

Trevligt lägenhets hotell med pool

Trevligt lägenhetshotell med pool. Bra utrustat kök och sköna sängar. Läget är bra och man går ner till stranden och alla restauranger på 15 minuter. Trevlig bar vid ingången till hotellet med underhållning vissa kvällar. Negativt är att hotellet tillåter att man bokar solstol vid poolen trots att man inte är där. För att få en solstol måste man gå upp i ottan vilket är mycket irriterande.

 
2020-02-23

av ncmh08 Lund

Se upp!

Hyfsat trevligt hotell, lite slitet men helt ok. Se dock upp för lurendrejarna i baren som serverar dig den billigaste spriten men tar betalt för premiumsorter. Känns som om de försöker lura turister alldeles i onödan.