Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer, 2-3 personer, varav 1 barn, 2-4 personer, varav 2 barn.

Familjesvit

Familjesvit med markterrass. Familjesviten består av två sovrum med förbindelsedörr. På terrassen med konstgräs finns bord och stolar samt solstolar. Två enkelsängar i varje rum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 3 barn.

Superiorrum

Superiorrum med balkong. Två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorrum på övre våningarna

Superiorrum på övre våningarna, med balkong. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.