Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bädddsoffa. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer, 2-3 personer, varav 1 barn, 2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum på högre våningarna.

Dubbelrum på de högre våningarna, med balkong. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bädddsoffa. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Familjesvit

Familjesvit med markterrass. Familjesviten består av två sovrum med förbindelsedörr. På terrassen med konstgräs finns bord och stolar samt solstolar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Två enkelsängar i varje rum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 3 barn.

Superiorrum

Superiorrum med balkong. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Två enkelsängar. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorrum på de högre våningarna

Superiorrum på de högre våningarna, med balkong. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Två enkelsängar. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.