Kundomdömen om Servatur Waikiki

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 98 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
rent o snyggt
-

Bekräftad gäst: 2024-02-11


7 av 10

+
Sängen var skön , fin utsikt och bra städning
-
Maten , kunde vara mer variation och mer smak på den och framförallt varmare.

Bekräftad gäst: 2023-12-31


7 av 10

+
Skön säng.
-

Bekräftad gäst: 2023-12-24


8 av 10

+
Hotellrummet och städningen av detta samt poolen.
-
Servicen kunde ha varit bättre. För att få tillgång till Wifi var man tvungen att acceptera riktad reklam m.m.

Bekräftad gäst: 2023-12-10


8 av 10

+
Allroundhotell, bra överlag men inget exceptionellt bra
-
lite långt till stranden, för nöra motorvägen

Bekräftad gäst: 2023-12-03


7 av 10

+
Bussförbindelserna
-
Väldigt dålig hantering av regnvatten. Som dom aldrig sett regn förut.

Bekräftad gäst: 2023-12-03


5 av 10

+
Personalen var mycket trevlig. Städningen var bra och frukosten likaså. Kul att det händer en del grejer på hotellet också. En räddning för oss blev att tv:n på rummet hade flera barnkanaler.
-
Barnklubben och minidiskot var tråkigt, så den avlastningen man hade hoppats på uteblev helt. Personen (3 olika från kväll till kväll) kämpade på, men man fick själv anstränga sig för att få igång barnen i klubbhuset och på diskot. Det har jag aldrig upplevt i andra barnklubbar. Dessutom kändes det som att allt var riktat till åldersgruppen 1-5 år, vilket försvårar ytterligare när man har något äldre barn. Vore värt att satsa på ett game-rum, samt ministars som får uppträda för de vuxna. Sånt brukar uppskattas i åldrarna 5-15. Underhållningspersonalen försökte skoja hela tiden, men det blev mest flamsigt och rörigt. T.ex. var det svårt att höra siffrorna på bingon. Såg att flera bord gav upp. Kanske kan koppla upp en tv-skärm som visar numren också, eller skriva stort på någon tavla.

Bekräftad gäst: 2023-11-26


7 av 10

+
Nära till restauranger, strandpromenaden, m, m
-
Enformig mat....

Bekräftad gäst: 2023-11-26


9 av 10

+
-
rent, bra frukost, trevlig personal, bra pool, underhållning.

Bekräftad gäst: 2023-11-26


10 av 10

+
Bra personal
-

Bekräftad gäst: 2023-11-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

3660 omdömen
Utmärkt
 
1275
Väldigt bra
 
1332
Bra
 
684
Mindre bra
 
207
Underkänt
 
162

5 senaste omdömen

2024-02-25

av Saza82 Stockholm, Sverige

Helt ok. Inte mer.

Verkligen ett medel-hotell. Inget extra. Rummen är ok (lite dålig städning kan jag tycka och ingen belysning på balkongen), poolområdet är bra, många solstolar. Maten är ok men dålig variation, i princip samma mat lunch o middag varje dag. Vi gick ut och åt ett par kvällar trots all inclusive. Frukosten mycket bra dock! Hotellet ligger nära restauranger och barer med mycket bra utbud så all inclusive känns onödigt på detta hotell. Personalen verkar inte kunna mycket engelska, underhållningen hölls ibland enbart på spanska. Underhållningen på kvällarna var med för den äldre generationen, men som sagt nära till uteliv med trevliga pubar i området.

 
2024-02-23

av Johan46633 Stockholm, Sverige

En besvikelse på flera sätt

Undermålig frukost i stökig miljö, svårt att hitta plats. Slarvig städning. Utslitna hårda sängar. Poolen är helt okej. Hyfsat lätt att få solstolar. Buffén på hotellet var värdelös. Ta absolut inte all inclusive på detta hotell. Nära till stranden var bra. Stranden får bäst betyg. Personalen var rätt trevliga och gjorde sitt bästa men mycket blev fel. Tyvärr.

 
2024-02-18

av america s Stockholm, Sverige

Hemskt, horrible, terrible.

Vi bodde på detta hotell från 9-16 februari och det va hemskt. Vi reser mycket men aldrig varit med om nåt liknande. Åkte med sambo och dotter. Rummen är gamla, dom byter inte lakan på sängarna fast vi va där i 7 dagar, då det var samma fläckar på lakanet. Städarna skurar golven med vatten och dina fötter blir svarta direkt när du börjar gå i rummet. I restaurangerna vart det mycket friterad mat och dålig kvalite, mycket fattig all inclusive, jag och min dotter blev magsjuka. Dålig hygieniskt också då vi såg en äldre kvinnlig kock äta mat med sina blåa plasthandskar som höll på tillagas för gästerna på hotellet. Hotellet är under all kritik. Skulle aldrig rekommendera detta hotell för mina nära och kära då vi fick med oss hem vägglös också från hotellrummet. Tråkig upplevelse, aldrig mer!

 
2024-02-18

av annikka5annikka5 Halmstad

En semester utöver det vanliga.

Ett hotell över förväntan. Var där tillsammans med sonens familj. Barnbarnet som är tre fyllda älskade barnpoolen som låg i en del där även lekstuga och gungor fanns. Sol större delen av dagen. Just att alla barnaktiviteterna låg jämsides så fanns det gott om barn som hon kunde leka med. Barnpoolen var inte en del av vuxenpoolen utan verkligen en pool för barn. Maten var väldigt omväxlande och personalen hade alltid ett leende till övers.

 
2024-02-11

av Sam Z

Bra hotell centralt i Playa del ingles.

Fördelar: - Centralt läge. Gångavstånd till allt. - Stor och fräsch poolområde. (Även vattenpark för barn). - Kostnadsfri gym och jacuzzi. - Gratis vatten i vattenstationer. - Brett urval på frukostbuffén. - Fräscha rum. Nackdelar: - Ingår inga poolhandukar. Finns att hyra mot en kostnad samt en deposition. Billigare att köpa egna handdukar. - Ingen kyl eller frys i rummet. - AC väsnas väldigt högt för den som har svårt för ljud.