Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,1 av 10 baserat på 149 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,1 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Service
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Nära till stranden
-
Rummet: sovrumsfönstret gick inte att stänga, på glänt hela tiden, ingen micro, ugn, en spisplatta som tog 9,5 min att värma två koppar vatten till kaffe. Dricksglasen var äckliga gråa av kalkavlagringar. En säng var stenhård den andra totalt sönder legat

Bekräftad gäst: 2024-02-25


7 av 10

+
Resa tillbaka till 80-talet
-
Billigare om man köpt frukost på plats än förbeställa via Apollo. Det tycker jag är dåligt.

Bekräftad gäst: 2024-02-18


8 av 10

+
läget, maten
-
dåliga sängar

Bekräftad gäst: 2024-02-18


8 av 10

+
Bra utbud och service på frukosten. Bra städning. Nära till kommunalbussen. Hyfsat bra avstånd till strand, restauranger, affärer.
-
Sängarnas madrasser och kuddar var uttjänta redan för 25 år sedan! Hårda och gropiga! Att rökning förekom överallt runt bassängen! Att wifi kostar att anväda.

Bekräftad gäst: 2024-02-11


8 av 10

+
Det var bra med hotellet och varit enligt bokning .
-
Nej det var bra med hotellet .

Bekräftad gäst: 2024-02-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-11


3 av 10

+
Läget
-
Totalrenovering!!! Bäst före datumet 1997 typ. Skulle skatta hotellet till max 2 stjärnor. Anställ TREVLIG personal, framförallt i receptionen!

Bekräftad gäst: 2024-02-11


8 av 10

+
Lugnt och skönt. Bra städning.
-
Sängar som var nerliggna och utan bäddmadrass. Trots vi fick nya handdukar om dagarna var vi tvungna att gå och få dem utbytta igen. Luktade sura. I tvårumslägenheten fanns varken kaffekokare eller vattenkokare. Kunde hyra vattenkokare för 4 euro/dag samt deposition. Dåligt. Brukar gäster stjäla den med sig?

Bekräftad gäst: 2024-02-10


4 av 10

+
-
Fick byta rum 3 gånger under 7 dagars period. De ska inte få hända.

Bekräftad gäst: 2024-02-04


4 av 10

+
Läget
-
Kände oss inte välkomna då vi inte var tyskar..!!??

Bekräftad gäst: 2024-02-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

185 omdömen
Utmärkt
 
35
Väldigt bra
 
100
Bra
 
37
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2022-04-17

av 578urbans

Frukost mkt bra cava varje morgon, middag under all kritik, kockarna måste haft covid mycket smaklöst.

Frukost mycket bra rummen bra, städningen mkt bra, poolområde fint, gott om plats. Men som vanligt bokas solsängar tidigt ibland minst 3 timmar innan dom kommer dit. Tyskar dominerar hotellet. Restaurangen en trappa ner inte bra för rörelsehindrade.

 
2017-01-12

av malin712016 Gotland, Sverige

Städare

Hotellet rent och fräscht. Tyvärr hårda sängar så fick ont i kroppen. Dubbelsängarna stod var för sig o vi fick vända ett kvarts varv på dem för att kunna få dem ihop då sängbord emellan var fastskruvat. Hårfön värdelös så ta med egen. Bra service då vi kom dit på natten o det stod smörgåsar o frukt i kylen. Frukost jättebra men kvällsmaten si så där. Tråkig matsal nere i källarvåning , varmt o instängt. Hade kunnat byggas ut i trädgården utför så man kunde fått sitta ute om man så ville. Allmänna Toaletter i källaren, mörkt o inget bra läge. Poolen inte uppvärmd, låg på ca 18 grader i januari. Jobbigt att bege sig till stranden då man måste gå 92 trappsteg vid strandpromenaden. Man måste betala för vatten o läsk (även öl o vin) på kvällen o inget kaffe , men till frukost finns det både vin, juice, kaffe att få gratis. Knasigt lappsystem som de prickar för alla kvällar man äter, lätt att tappa bort en papperslapp. Bra balkong, fick dock baksidan mot gatan men det var fint med kvällssol där. Poolbaren stänger kl 18 vilket inte framgick i infon. Trist o inte ha bar på kvällen på hotellet. Inte ett hotell jag rekommenderar. Mycket äldre personer där, mest tyskar. Tyska barer i La Sandia som ligger granne.

 
2016-03-02

av risbindaren Borlänge, Sverige

Bra hotell

Toppen hotell, >Bra mat trevlig personal. Kan rekommendera detta ställe Poolen kunde varit varmare ,blev inget dopp. Kanske blir det återkommande om vi åker tillbaka. Räcker för denna gången med omdömen

 
2015-11-11

av FinnK001 London, Storbritannien

Mycket rent och välskött hotell

Detta hotell var mycket rent, välskött och med God frukost och trevlig personal. Bra utbud av mat både till frukost och middag. Huvudsakligen tyska och holländska turister. Sängarna är bekväma (hård), men du behöver för att arrangera om rummet om du vill ha 2 enkelsängar tillsammans. Minikök med kylskåp var bra, med en ganska bra storlek balkong. Ingen luftkonditionering i rummen, som var helt ok i november, men kan vara ett problem om en sommar besök. Inget gratis wi-fi i rummen, och betalade version inte har den bästa signalen såvida i foajén område. Poolområdet ser solen under större delen av dagen och vin och öl mycket prisvärd. Om en 5-10 min promenad till en trevlig del av stranden, ner för trappsteg, men det är som kan förväntas på Gran Canaria. Sammantaget, vi njöt av vår vistelse och tyckte att det var Läget var mycket bra.

 
2015-03-05

av Hallberg P Kalmar, Sverige

ph

Trevligt hotell, rent och snyggt, bra mat och en härlig frukost, bra läge nära strand och köpcenter, hotellet hade många nationaliteter men flest tyskar, endast en engelskspråkig Tv-kanal vilket var lite trist, vi mailade hotellet innan ankomst och önskade rum högt upp med havsutsikt vilket dom fixade.