Gloria Palace Royal Hotel & Spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Fina Gloria Palace Royal Hotel & Spa har ett perfekt läge och en fantastisk utsikt över den vykortsvackra Amadoresstranden och havet. Här väntar härliga poolområden och ett spa som erbjuder sköna behandlingar. För barnen finns en rolig barnklubb. Frukost ingår men boka gärna till halvpension eller All Inclusive så är det bara att luta sig tillbaka i solstolen och njuta av ledig dagar!

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Sviter för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Utsikten och rent poolområde.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 4523 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 1,2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Gloria Palace Royal Hotel & Spa är beläget nära den vita sandstranden Amadores. Här är det långgrunt och barnvänligt utan större vågor, eftersom två pirer fungerar som vågbrytare. Sanden, som hämtats från Västindien, är alltid sval och behaglig att gå barfota i, även när solen skiner som starkast.

På hotellet finns två poolområden, varav en av poolerna är en infinitypool. Separat barnpool. En av hotellets pooler och en av barnpoolerna är uppvärmda vintertid till minst 22 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Solstolar, parasoller och poolhanddukar. Pool- och snackbar. Vid det övre poolområdet finns en separat och avskild del för naturister.

Två restauranger, båda med fin utsikt över havet. Bufférestaurangen är öppen för såväl frukost som lunch och middag. À la carte-restaurangen Kaia är öppen för middag onsdag-söndag. Vårdad klädsel - långbyxor för män, krävs i båda restaurangerna. Lobbybar och loungebar med underhållning flera kvällar i veckan.

Bordtennis, gym och ett litet utomhusgym. Biljard mot avgift. Underhållning för både vuxna och barn. Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år med engelsktalande personal. Spa med ett brett urval av behandlingar mot avgift. Här finns även en uppvärmd inomhuspool med massagestationer, bastu och ångbastu som hotellets gäster kan nyttja utan kostnad. Spaet har 16 årsgräns, men vissa tider är barn välkomna tillsammans med en vuxen.

Wifi ingår över hela hotellet. Väg måste korsas för att nå stranden. Busshållplats ca 200 meter från hotellet med bra kommunikationer till såväl Puerto Rico som Puerto Mogan. Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 100 meter från hissen upp till hotellet.

Måltider

Ingår:

 • Frukostbuffé
 • Julmiddag (25/12)
 • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Vid All Inclusive Ultra mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 08.00-10.30
 • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.30
 • Snacks, varmkorv, hamburgare och smörgåsar, kl. 10.00-18.30
 • Glass till barnen, kl. 10.00-18.30
 • Eftermiddagsfika, kl. 15.30-17.30
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin, lokala och vissa internationella drinkar i specifika barer för All Inclusive, kl. 10.00-01.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 12.00 på ankomstdagen till kl. 18.00 på avresedagen.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se fler Go.Live a little-filmer här »