Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Gloria Palace Royal Hotel & Spa är ett fint hotell med ett perfekt läge och en fantastisk utsikt över den vykortsvackra Amadoresstranden och havet. Här väntar härliga poolområden och ett spa som erbjuder sköna behandlingar.

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala
 

Håll mer avstånd och få ökad komfort!

Nu kan du lägga till ett tomt säte bredvid dig på flyget för 1500:- per person. Kontakta vår kundservice på 0771-37 37 37 så hjälper vi dig!
Gäller på våra resor inom Europa och till Egypten med avresa fram till 31/3 2021 (gäller ej skollov).

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Enkelrum för 1 person. Sviter för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3651 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 1,2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Gloria Palace Royal Hotel & spa är beläget nära vita sandstranden Amadores. Här är det långgrunt och barnvänligt utan större vågor, eftersom två pirer fungerar som vågbrytare. Sanden, som hämtats från Västindien, är alltid sval och behaglig att gå barfota i, även när solen lyser som starkast.

På hotellet finns två poolområden, varav en av poolerna är en infinitypool. Separat barnpool. En av hotellets vuxenpooler och en av barnpoolerna är uppvärmda vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis solstolar och parasoller. Handdukar mot deposition. Pool- och snackbar. Vid det övre poolområdet finns en separat del för naturister.

Två restauranger, båda med fin utsikt över havet. Bufférestaurangen är öppen för såväl frukost, lunch och middag och à la carte-restaurangen Kaia är öppen för middag onsdag-söndag. Vårdad klädsel, långbyxor för män, krävs i båda restaurangerna. Lobbybar och loungebar med underhållning flera kvällar i veckan.

Gratis wifi över hela hotellet. Bordtennis, gym och ett litet utomhusgym. Biljard mot avgift. Underhållning för både vuxna och barn. Barnklubb för barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalande personal.

Spa med ett brett urval av behandlingar mot avgift. Här finns även en uppvärmd inomhuspool med massagestationer, bastu och ångbastu som hotellets gäster kan nyttja utan kostnad. Spaet har 16 årsgräns, men vissa tider är barn välkomna tillsammans med en vuxen.

Väg måste korsas för att nå stranden. Busshållplats ca 200 meter från hotellet med bra kommunikationer till såväl Puerto Rico som Puerto Mogan. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé ingår. Halvpension och All Inclusive kan köpas till.
I perioden 24 december 2020 - 2 januari 2021 ingår halvpension.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 8.00-10.30.
  • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.30.
  • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.20.
  • Snacks/enklare rätter, kl. 10.00-18.30.
  • Glass till barnen, kl. 10.00-18.30.
  • Kaffe, te och kakor, kl. 15.30-17.30.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-1.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.