Kundomdömen om Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 29 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Vi har bott där tidigare och älskar rummen, utsikten, läget och frukostarna!
-

Bekräftad gäst: 2022-01-16


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-05


10 av 10

+
Allt!!
-
Underhållningen på kvällarna.

Bekräftad gäst: 2021-12-26


7 av 10

+
Bra med flera poolområden och att det fanns gott om solstolar.
-
Går inte att förbättra, tror jag. Hotellet är ju stort, vi bodde längre bort från receptionen, hade gärna bott närmare. Kanske att man kunde ha utgång från varje block på något sätt.

Bekräftad gäst: 2021-12-12


4 av 10

+
Spa avdelning och massage tretman
-
Otroligt stöttande ljud från vägen utanför, oavsett i vilket rum du bor i, kl. 0600 på morgonen kastas all glas i container utanför som gör att alla på hotellet vaknar… helt galet…. behöver uppfräschning f a badrummet, hotellet ej lämpligt för dem som har svårt att gå eller funktionshindrade

Bekräftad gäst: 2021-12-11


8 av 10

+
Fint rum och väldigt välstädat hotell. Trevligt bemötande av hotellpersonalen.
-
Från Sverige och resebyrån Ticket sades det att hotellet hade en barnklubb vilket också var ett skäl till att vi valde hotellet ( barn på 7 och 8 år). Väl på plats var ingen barnklubb öppen någon dag till vår besvikelse. Som tur var jobbade två gulliga svenska praktikanter på hotellet som tog hand om barnen men endast någon liten stund på eftermiddagarna då barnen kunde sitta och rita intill poolen. För det relativt dyra priset känns det inte ok att lova en barnklubb på ett höstlov och sedan inte erbjuda det. Middagarna (buffén) på hotellet kunde ha varit mer varierad men allt fräscht och rikligt. Maten vid poolen hade också kunnat vara lite bättre men inget stort problem. Summa summarum ett fint ställe med minus för den utlovade barnklubben. Åker man med mindre barn på ett höstlov borde resebyrån ha bättre koll på vad som erbjuds på hotellen. Bästa, Anna Söderberg

Bekräftad gäst: 2021-11-06


8 av 10

+
-
Undvikande information om att det var mycket besvärligt att komma till stranden, samt att det kostade 12 ERU/dag med solstolar och parasoll

Bekräftad gäst: 2021-10-20


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-02-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

3791 omdömen
Utmärkt
 
2800
Väldigt bra
 
729
Bra
 
173
Mindre bra
 
51
Underkänt
 
38

5 senaste omdömen

2022-01-19

av Margaretha E Stromstad, Sweden

Fantastiskt hotell vid Amadores beach

Jag och min syster 51 år och 53 år reser med våran mamma som är 80 år och synskadad. Fantastiskt hotell med allt man kan önska sig. Stora fina rum med stor balkong. Rent och fräscht. Gulliga städerskor. Trevlig personal i receptionen som är mycket hjälpsamma med allt. Härliga poolområden. En underbar pool 24 grader som vi badade mest i men finns även en saltvattenpool och jaccuci på våning 3. Högst upp även nudistområde. Maten är super och härlig personal både i restaurangen och i poolbaren. Evelina,Joycelyn,Sheila, Ancor är bara några av dessa underbara servitriser/Servitörer. Manuell är helt underbar som sjunger för våran 80 åriga mamma varje morgon och förgyller våra dagar.❤ Fantastisk All personal, serveringspersonalen och kockarna har vart underbara och så otroligt fina mot vår mamma och oss som vi kommer att minnas med glädje när vi lämnar detta fantastiska hotell.❤ Finns även ett spa där vi fått massage och pedikyr av en trevlig kvinna. 5 minuters promenad till den vackra stranden Amadores Beach med många restauranger och små butiker. Av 14 dagars semester har vi nu 4 dagar kvar. Kunde lätt stannat längre. Kommer definitivt åka hit igen. Värt varenda krona. Tusen tack 🥰

 
2022-01-16

av SusanneB1993

Jättefint och trevligt hotell

Vår familj på åtta personer, varav en tvååring och en bebis på 9 månader, bodde i en vecka på detta fina hotell. Vi hade all inklusive och var mycket nöjda med maten och drycken som ingick. Trevlig och vänlig personal. Stora fina rum med härlig balkong och fantastisk utsikt över Amadores fina strand. Det var mycket rent överallt och städningen av rummen utmärkt. Lätt att ta sig till stranden med hissen och en kort promenad till den fina stranden. Enda minuset var öppettiderna i matsalen. Barn vaknar tidigt, då är klockan åtta lite sent att öppna och lunch klockan ett är likaså sent för barn. Lobbybaren var trevlig, kunde dock öppna tidigare än klockan 19.00. I det stora hela är vi alla nöjda och kan varmt rekommendera hotellet.

 
2022-01-08

av Vacation48397841743 Bromma, Sverige

Bra, med all tänkbar service

Maten är superbra och varierad. Stora bra rum. Många aktiviteter arrangeras. Spa-avdelningen välutrustad Gymmet behöver ses över, uppdateras. Kvällsunderhållningen kan bli bättre. Vi har varit på hotellet 4 gånger och är mycket nöjda.

 
2021-12-30

av Gritttj Skellefteå, Sverige

Härlig efterlängtad semester.

Vi hade 2 veckors allinc och bodde i rum 4208A, perfekt läge för lugn och ro och solnedgång. Härlig personal, frukosten mumsig, lunch och middag var lite detsamma, så vi åt ute då och då på stranden och över i Puerto Rico. Trevlig och lugn kvällsuppträdande. Lekledare vid poolen var mycket gullig och rolig. Kommer gärna tillbaka, men kanske inte 2 veckor.

 
2020-02-29

av ahlavagen Hallands län, Sverige

Sol och sandstorm

Är nu andra gången vi besöker detta hotell så förväntningar var höga då vi var mycket nöjda med vårt förra besök. Det var sju år sedan vi var här sist och det mesta är sig likt. Många saker är väldigt bra på Gloria Palace men det som sticker ut är deras personal som verkligen möter en med ett smile eller en glad sång från Manuelle i lunchrestaurangen. Restaurangen är stor men med väldigt fin utsikt över Atlanten!! Maten är god lika så utbudet. Servicen vid borden är väldigt bra. Drinkarna i baren är av väldigt bra kvalitet för att vara all-inclusive. Poolområderna är rena och snygga. Den stora poolen med panoramautsikt är uppvärmd, medans poolen på relaxavdelning inte är det. Spaavdelningen är väldigt bra och perfekt avbrejk om man vill njuta och komma ifrån solen. Här finns även ett enklare gym som har allt man behöver när man är på semesterresan. Finns även ett utegym med enklare redskap. Rummen är rena och stora. Extra pluss för de stora balkongerna. Bra kök med allt som behövs. Bra Tv utbud även om man skulle önska fler engelska tv kanaler. Inredningen börjar bli lite sliten och behöver uppdateras. Vi fick uppleva en Calima sandstorm under slutet av vår vistelse. Dramatiskt och spännande. Måste ge en stor eloge till hotelletspersonal som verkligen gav 110% både under stormen och efter när all sand skulle städas bort. + Läget, personalen, maten/dricka, renligheten - Lite slitna möbler, tv utbudet