Kundomdömen om Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 120 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Utsikten och rent poolområde.
-
Hotellet är definitivt inte 4+. Rummen oerhört slitna och det behövs verkligen en renovering. Avlopps lukt från toaletten. Både från vask och golvbrunn. Träpanel bakom sängen luktar mögel. Svårt att ställa in Luftkonditionering. Väldigt dålig luft på rummet.

Bekräftad gäst: 2024-04-06


9 av 10

+
Läget vid den fina stranden. Att det fanns två poolområden ch att det var så lugnt och tyst på den ena
-

Bekräftad gäst: 2024-03-30


10 av 10

+
Fina rum. Bra service. Fin utsikt
-
Entrén var inte klar. Anlände sent och visste inte vart vi skulle gå. Hittade till slut till receptionen efter mycket kånkande med väskorna i uppförsbacke, jobbigt!

Bekräftad gäst: 2024-02-11


6 av 10

+
Frukostbuffé och gym.
-
Toalettdörr var en skjutdörr med noll ljudisolering...😖. Ehhh...

Bekräftad gäst: 2023-12-24


10 av 10

+
Läget, utsikten, servicen, frukosten
-

Bekräftad gäst: 2023-11-19


10 av 10

+
Allt va bra
-

Bekräftad gäst: 2023-11-19


9 av 10

+
Lugnt och skönt
-
Ingen kommentar

Bekräftad gäst: 2023-11-12


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-03-26


9 av 10

+
Närhet till stranden
-
Betalar mycket pengar och inte få ha hotellrummet kvar tills bussen kommer Kl 15. Nu fick vi betala ytterligare 20 euro för att få lov att behålla vårt rum😕

Bekräftad gäst: 2023-03-19


10 av 10

+
Poolområdet och frukosten
-

Bekräftad gäst: 2023-02-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

4486 omdömen
Utmärkt
 
3322
Väldigt bra
 
843
Bra
 
208
Mindre bra
 
62
Underkänt
 
52

5 senaste omdömen

2024-04-15

av MichaelN143 Platanias, Grekland

Stor besvikelse!

Gloria Palace Royal Hotel &Spa Kommentar till Apollo: Var på ovanstående hotell under perioden 30 mars till 6 april 2024. Vi hade begärt ett rum med bäddsoffa i vår bokning. Står dessutom skrivet i bokningen till hotellet. Anledningen är att jag snarkar och vi behöver ligga avskiljt. Receptionen valde att ignorera detta och sa att det inte finns dubbelrum med bäddsoffa trots att det står på rumsdetaljerna för dubbelrum på ca 42 kvadratmeter på er hemsida. Istället försökte de pracka på oss ett annat rum med betydligt högre kostnad till ett pris av 36€/ natt för att vi skulle få bäddsoffa på vårt rum. Vad är det för mening med att be om detta tidigt i vår bokningskontakt med er om de bara skiter i det !? I övrigt var hotellet något slitet. Avloppslukt från toaletten. Samma spellista vid poolområdet ( ca 20 låtar) i en hel vecka vilket gjorde att man till sist kunde sjunga med i alla låtar och i vilken ordning de kom. Volymen var dessutom vansinnigt hög. Vi frågade om de hade någon annan spellista, men de valde att även ignorera detta. Till sist så var maten mycket bra, rent och snyggt poolområde och en bedårande utsikt. Dock kommer vi aldrig tillbaka till detta hotell. Svar från Apollo: Vi är ledsna att hotellet inte kunde tillgodose era önskemål gällande extrabädd. Vi hoppas de tar till sig era rekommendationer i fortsättningen gällande spellistan. Hotellet har ju i övrigt fått väldigt höra betyg av tidigare gäster. Så vi hoppas de tar till sig era synpunkter. Min kommentar på svaret: Lite fundersam kring svaret jag fick från er! Ni skriver "lite ledsamt att hotellet inte kunde tillgodose era önskemål om extrabädd" Detta räcker inte som svar! Det finns beskrivet i rumsbeskrivningen att det skall finnas bäddsoffa på rummet. Vi talade även med en resesäljare hos er på telefon och hon förde ned detta önskemål för extra tydlighet på bokningen. Att sedan svara att ni hoppas att hotellet tar till sig våra rekomendationer angående spellistan är pinsamt när avsaknaden av extrabädd är det primära! Det hoppas jag att ni kan förstå. Att tidigare gäster ger hotellet höga betyg är ovidkommande för vår del, för det är väl ändå vår upplevelse som är av vikt !? Inväntar kommentar från Apollo.

 
2024-02-05

av lottan2020 Jönköping, Sverige

Lugn soligt bra kall pool

Glömde städa vårt rum, de bädda typ sängen å nya handdukar inte en gång moppade de av så att det kändes fräscht, hög musik vid poolen, bästa var killen som höll i vattengympa som gick ner i spagat å hjulade, snackbar var snålt om man beställde öl fick man en liten pappmugg om man ville dricka vid sin solstol men drack man där vid caféborden så fick man stort glas för samma peng. Nedlugna sängar, dubbeltäcke som vi drog i om natten, stora balkonger i block 4 långt å gå i gångarna och absolut inte handikappsvänligt, utanför hotellet värsta backen. Nära busshållplats, saknar minimarket på hotellet, frukost helt ok. Poolen är ju fin med vacker utsikt. 1 tr ner så ligger spa prova ångbastu så skönt och bubbla i 37 c vatten Längst upp nudearea, å poolen som folk kallade ishavet Vi åker inte tillbaka hit Men personal trevlig å gjorde sitt bästa Så 5 stjärnigt nä men 4

 
2024-01-31

av Karina B

Fint hotell med bra läge

Fint hotel med bra läge, stora rum, balkong med havsutsikt, bra frukost med allt! Personalen supertrevlig! Poolområdena väl tilltagna och gott om solstolar. Rakt nedanför hotellet finns busstation samt taxistation. En affär rakt över gatan som har lite av varje. Fin promenad till Puerto Rico via strandpromenaden.

 
2024-01-23

av pontuslindstedt

Bra hotell - men kan förbättras

Jättefint hotell med fantastisk utsikt över havet och Amadores Beach, vackert poolområde. Hotellet bjuder på rymliga och fräscha rum med sköna sängar och även god mat, även om den kunde smaka lite mer vissa dagar, men i stora hela så var buffén bra! All inclusive är ett stort plus. + Rymliga, fräscha och fina rum + All inclusive + God mat + Fantastisk havsutsikt + Fint poolområde + Nära till havet - Inget skohorn på rummet - Inget strykjärn eller strykbräda, gick inte att låna heller. Att få skjortor strukna kostade ca 3-4€ per skjorta. - Kostade 1€ för att få låna skåp vid spa-avdelningen - Kostade 1€ för att få väga sina resväskor vid receptionen - Vattentrycket i vår dusch var dåligt, men detta åtgärdades under veckan. - Disk på rummet som använda glas diskades inte mellan dagarna. Städerskorna ställde endast tillbaka glasen där man tog dem.

 
2024-01-16

av kvant1965 Böda Sand

Fantastiskt!

Ett fantastiskt hotell! Trivsamma rum med otrolig utsikt över Amadoresstranden. Hela hotellet är så rent o välskött! Trevlig personal överallt. O supergod mat i restaurangen! Rekommenderar detta hotell varmt!