Mirador Maspalomas by Dunas

På hotell Mirador Maspalomas by Dunas ingår All Inclusive i priset! Här bor du i bekväma rum med plats för upp till fyra personer och kan välja mellan att njuta av den spanska solen vid hotellets poolområde, eller om du vill hoppa på hotellets gratisbuss som går till och från stranden flera gånger varje dag.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning på din resa genom Klarna. Kreditprövning görs hos Klarna.
Se Klarnas villkor »

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Trevliga aktivitetsvärdar och roliga aktiviteter.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3765 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 3,5 km
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Mirador Maspalomas by Dunas består av sex olika byggnader högt belägna i utkanten av Maspalomas. Vacker utsikt från hotellet mot Maspalomas och Meloneras, och man kan skymta sanddynerna och Atlanten i fjärran. Närhet till butiker barer och restauranger. Ca 500 meter till shoppingcentret El Tablero.

Stort poolområde med två pooler, varav en med integrerad bubbelpool. Separat barnpool med ett piratskepp med en vattenrutschkana. Alla pooler är uppvärmda i november till april till minst 22 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Solstolar och parasoller. Poolhanddukar finns mot deposition och avgift. Poolbar som också serverar enklare rätter under dagen. Hotellbuss ingår till stranden flera gånger om dagen.

Bufférestaurangen El Mundo serverar frukost, lunch och middag. På hotellet finns även två à la carte-restauranger, Love&Hate och den asiatiska restaurangen Osaka. Vårdad klädsel - långbyxor för män vid middagarna. En bar vid poolen och en i lobbyn. Diskotek fem kvällar i veckan.

Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år med engelsktalande personal. Lekplats. Aktiviteter för både barn och vuxna dagtid och underhållning kvällstid med professionella shower ett par kvällar i veckan. Bordtennis. Biljard mot avgift. Gym. Möjlighet till massage och skönhetsbehandlingar mot avgift.

Wifi ingår över hela hotellet. Ca 5 minuter med bil till Maspalomas golfbana. Trafiken i området kan upplevas som störande.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive
 • Julmiddag (25/12)
 • Nyårsmiddag

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé i restaurangen El Mundo, kl. 08.00-10.30
 • Lunchbuffé i restaurangen El Mundo, kl. 13.00-15.00
 • Glass i poolbaren La Cabaña, kl. 10.30-18.00
 • Varma snacks i poolbaren La Cabaña, kl. 11.00-16.00
 • Eftermiddagsfika i poolbaren La Cabaña, kl. 16.00-17.00
 • Kalla snacks i poolbaren La Cabaña, kl. 17.00-18.00
 • Middagsbuffé i restaurangen El Mundo, kl. 18.00-21.30 med två sittningar
 • En middag och utvalda drycker i en av de två à la carte-restaurangerna Love&Hate och Osaka. Bordsreservation krävs. Gäller endast vid en vistelse om sju nätter eller mer och ingår för dubbelrummen med poolutsikt och för familjerummen.
 • Obegränsat med lokala drycker som öl, vin, drinkar och läsk i någon av hotellets barer, kl. 10.30-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 14.00 på ankomstdagen till kl. 12.00 på avresedagen.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se fler Go.Live a little-filmer här »

Alla hotell, Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotell Cordial Green Golf är ett utmärkt val för den som gillar golf. Här bor du nämligen granne med den fina golfbanan i Maspalomas. Koppla av vid poolen efter morgonrundan eller ta hotellets buss till stranden. De ljusa etagelägenheterna ligger i trevliga bungalowliknande längor och har alla markterrass.

Canary Garden Club - vinter 23/24 & sommar 24

Familjevänliga Canary Garden Club ligger i lugna, gröna omgivningar i Maspalomas. På området finns gott om plats för lek och avkoppling, och det trevliga poolområdet med uppvärmda pooler för stora och små blir snabbt den naturliga samlingspunkten.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels är en oas för avkoppling under den kanariska solen. Här kan gäster över 18 år njuta av lugn och ro i juniorsvit deluxe och deluxesviter och områden bara för dem. Hotellet erbjuder aktiviteter på dagarna och underhållning varje kväll.

Maspalomas Resort by Dunas

Välkommen till Maspalomas Resort by Dunas, vårt nya och fina Apollo Mondo Family-hotell på Kanarieöarna! Här trivs både stora och små familjer i de rymliga lägenheterna, och med All Inclusive inkluderat i priset behöver du inte oroa dig för att utgifterna springer iväg på plats. Här finns Club Polly & Mino, Swim School by Apollo, gruppträning och ett härligt Mondo Café på takterrassen!

Canary Garden Club - vinter 24/25

I lugna, gröna omgivningar i Maspalomas ligger Canary Garden Club, ett hotell som passar för hela familjen. Det trevliga poolområdet med uppvärmda pooler för stora och små blir snabbt den naturliga samlingspunkten och på området finns plats för både avkoppling och lek.

Suites & Villas by Dunas

Suites & Villas by Dunas är ett perfekt hotell när den stora familjen ska på semester, då kan familjen med barn och ungdomar kan bo i familjesviter för upp till sex personer och den äldre generationen kan bo i en tvårumsvilla med åldersgräns. Här finns flera poolområden med stora pooler, barnpooler, roliga splashpooler och så en pool med åldersgräns. Hotellet ligger i Maspalomas och har egen buss som flera gånger per dag som går ner till stranden. Köp gärna till All Inclusive för en extra bekväm familjesemester på Gran Canaria.