Kundomdömen om Barcelo Corralejo Sands

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 95 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Vi är jätte nöjda med allt förutom Wi-Fin.
-

Bekräftad gäst: 2024-04-23


9 av 10

+
Läget Möjligheter till träning
-

Bekräftad gäst: 2024-04-08


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-01


7 av 10

+
Närheten till allt.
-

Bekräftad gäst: 2024-03-29


10 av 10

+
Snyggt, trevligt, nära till strand
-

Bekräftad gäst: 2024-03-25


10 av 10

+
Välstädat överallt, otroligt fint och poolområdet fint. Jätterea personal
-

Bekräftad gäst: 2024-03-18


7 av 10

+
Poolen och uteplatsen - miljön.
-
Större avstånd mellan solstolarna. Några tavlor på väggarna i rummen. Mer smak på maten och annan mat. Eller så kan man köpa till halvpension. Bättre Wi-Fi. Oftast gick det inte att surfa på kvällarna.

Bekräftad gäst: 2024-03-18


7 av 10

+
-
Bokat en svit . När vi tittar ut genom.fönstret tittade vi rakt in i en svart vägg . Fick sitta o titta vid sidan för att få fin utsikt . Inte ok för att betalat för en svit . Klagade o bad att få byta men var fullt i 4 dagar framåt sa de . Mkt dåligt.en sådan lägenhet skulle inte räknas som en svit . Var en utbyggnad från hotellet man såg...

Bekräftad gäst: 2024-03-11


9 av 10

+
Deluxrum med egen terass, solstolar och jacuzzi. Badrock och tofflor var stort plus oxå.
-
Som sagts tidigare var uppmärkningen av allergener i maten det som störde oss. Även om vi fick hjälp med att kocken kom ut och gick igenom alla rätter kände vi efter en sån kväll att aldrig mer! Inte ok att känna sig uttittade av alla andra i matsalen. Hade rätt skyltar funnits som de symboler som fanns i poolrestaurangens meny hade det varit ok!

Bekräftad gäst: 2024-03-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

3693 omdömen
Utmärkt
 
2584
Väldigt bra
 
856
Bra
 
201
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2024-03-20

av Saarikoski J Southwest Finland, Finland

Vårt favorithotell i Corralejo

Corralejo Sands tripadvisor +Mycket vänlig,glad och omtänksam personal ++My Barcelo program for unique medlem +städningen och möjlighet att byta handdukar på kvällen och små gåvor på sängen +ren pool och rena solstolar,hela poolområdet,inga handdukar på solstolar före städningen.Då allting var färdigt öppnade man kl 9 +fruktfat,vin,cava som överraskning +skön säng,poolhanddukar,badrockar,tofflor,hygienartiklar +fick ett rum som vi önskat +balkongen med sol ända tills den gick ner och en underbar utsikt mot bergen. +lugnt fastän mitt i centrum +Maten var varierad,smaklig och god,massor av sorter att välja mellan -Kvällsunderhållningen började alltför sent kl 9,.30 för oss från norr då tidsskillnaden inverkade så att vi var sömniga den tiden. Baren där den hölls låg i nere i ett mörkt rum utan utsikt,säkert trevligare på sommaren då den hålls vid poolbaren

 
2023-02-13

av Anders h Alingsås, Sverige

Återkommande! Mycket bra ställe genuint och billigt ett glas rioja 30kr lunch för två vin och öl och mat 250kr barcelo v

Perfekt läge bra hotell bra rum med egen bubbelpool på terassen ett bord och fyra stolar Och liggstolar bra mat på kvällen och bra restauranger runtomkring nära till stranden bra lunch mat där! Billigt att äta dricka och där fanns även musik torg med live band med mycket bra artister som inte kostade något

 
2022-04-01

av 220mikaels Klippan, Sverige

Snyggt ställe

Ett mycket fint och välskött hotell i fin svit 2108, frukost med allt du kan önska och lite till samt middags buffé på kvällen i olika teman med god smak på allt. Snyggt poolområde med 26 gradigt vatten och ett roligt inslag i det hela är rallyt kl 09,00 då alla lägger ut sina handdukar på solstolarna. Hade det inte varit för blåsten så gärna besök igen men det kan ju inte hotellet hjälpa. Bra ställe att bo på i Corralejo. Stor tumme upp!

 
2020-01-02

av Saarikoski J Southwest Finland, Finland

Två sköna novemberveckor

Efter incheckningen där vänliga Caroline ordnat allting färdigt gick vi till vårt rum en svit på andra våningen med stor solig balkong med poolutsikt,stort badrum,allting rent och trevligt precis som vi hade önskat.Här uppfylldes alla löften man får som Barcelo medlem.Frukt och cava till rummet med en hälsning man kände sig så väl omhändertagen,vattenflaskor alla dagar.Handdukar kunde vi byta också på kvällen.Vi hade halvpension och maten var varierad och god.Kocken Oriol humoristisk och alltid glad så också hela övriga personalen.Caroline och hennes team gör sitt yttersta för din trivsel.Lunch kan man äta i poolbaren eller gå till någon restaurant på stan,det finns otaliga bra.Vi besökte SPA och fick utomordentlig massage.Vi gick till gymmet alla dagar och poolen är uppvärmd så man kunde simma länge.På dagen fanns det olika aktiviteter att delta i om man ville.Entertaiment Matheus är mångsidig vänlig.Vi var mest ute och promenerade längs stranden. Enda negativa är baren där kvällsunderhållningen sker den är i källarvåningen och där luktar unket,fuktigt.Showerna var väl ok men då jag har astma kunde jag inte sitta där så länge.Hotellet är annars trevligt och vi återvänder gärna.

 
2018-12-26

av Danamalina Sverige

Underbart hotell!

Lugnt, fint och nytt hotell på bara två våningar. Vi hade en svit och den var stor och solig. Saltvattenpoolen är uppvärmd och härlig att simma i. Det blåser ju en del på ön, men det märks inte mycket inne på hotellområdet. Poolbaren serverar mycket god lunch och fantastiska drinkar- om inte bartendern är ledig. Då går kvaliten ner. Middagarna på hotellets restaurang är mycket varierade och av god kvalite. Vi valde alltid att sitta på utedelen där ljuset var mer dämpat. Det är dukat med tygservetter. Serveringspersonalen är fantastisk. Frukosten är också fantastisk med Champagne! (Cava) Och färskpressad apelsinjuice. Spa-avdelningen har öppet för barn/ungdom mellan 13-15 varje dag. Jättebra massage.Personalen på detta hotell är toppen! Vi kommer gärna tillbaka!!