Rumstyper på Barcelo Corralejo Sands

Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass. Två enkelsängar. Möjlighet till i extrabädd i bäddsoffa eller i bäddbar fåtölj. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-3 personer, varav 1 barn.

Deluxerum med jacuzzi

Deluxerum med balkong eller terrass och en jacuzzi på uteplatsen. Alla deluxerum ligger på samma våningsplan och vetter mot vägen. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller i bäddbar fåtölj. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. Två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Svit

Svit med markterrass, vissa med poolutsikt. Sviterna består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel utan dörr mellan delarna. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i en bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.