Julmarknader och shopping

December väntar runt hörnet, fylld av mys och glädje men du kanske är sugen på att ge den en extra guldkant? Kanske en julmarknad med din älskade i Krakow eller varför inte shoppa de sista julklapparna med familjen i ett julpyntat London? Nedan har vi samlat ett urval av städer i Europa där du kan fylla på julkänslan eller köpa de där speciella julklapparna.  

London

London erbjuder det perfekta shoppingutbudet för att hitta julklappar till stora och små! Dessutom är staden fylld av julmarknader och vackra juleljus för att få den där lilla extra julkänslan

Boka

Berlin

Julmarknadernas stad Berlin erbjuder allt vad man kan önska sig. Attraktioner och underhållning för barnen, glühwein och julmusik till de vuxna. Ett utmärkt val för att komma in i julstämning.

Boka

Wien

Tillbringa en romantisk weekend i ett vackert dekorerat Wien. Staden har ett brett utbud av julmarknader där du bland annat kan prova lokala delikatesser.

Boka

Prag

Passa på att uppleva en tjeckisk jul i vackra Prag. På julmarknaderna kan du köpa nytt pynt till granen eller en julklapp till någon speciell och värma dig med lite glögg. 

Boka

Krakow

Njut av julkänslan i det historiska Krakow. I Gamla stan kan du njuta av julstämningen på en julmarknad med anor från 1200-talet, och passa på att köpa en och annan julklapp.

Boka

Paris

Romantikens stad bjuder på en mysig jul för hela familjen. Njut av de upplysta vackra byggnaderna, shoppa de sista julklapparna eller gå på en julshow med familjen.

Boka

Nyårsweekend

Det är dags att planera nyår! Var firar du in det nya året, London, Paris eller kanske New York?

Vill du till värmen istället?

Vill du istället spendera några dagar i december i värmen? Här har vi samlat några av de mest populära drömresmålen.