Julmarknad i Europa

Hitta julstämningen på en julmarknad!

Ladda upp för julen - åk iväg med dina kära på en julweekend! Upplev en riktig Disney-jul i New York, smutta på glühwein i Berlin, råka handla lite för många tomtar i Krakow eller ta en klyschig kyssbild framför ett julpyntat Eiffeltorn i Paris. Oavsett vad som får ditt julhjärta att klappa lite extra så finns en julmarknad för dig! 

Julmarknad i London

London erbjuder det perfekta shoppingutbudet för att hitta julklappar till stora och små! Dessutom är staden fylld av julmarknader och vackra juleljus för att få den där lilla extra julkänslan.

Boka julweekend till London

Julmarknad i Prag

Passa på att uppleva en tjeckisk jul i vackra Prag. På julmarknaderna kan du köpa nytt pynt till granen eller en julklapp till någon speciell och värma dig med lite glögg. 

Boka julweekend till Prag

Julmarknad i Berlin

Julmarknadernas stad Berlin erbjuder allt man kan önska sig. Attraktioner och underhållning för barnen, glühwein och julmusik till de vuxna på den mest kända julmarknaden Gendarmenmarkt.

Boka julweekend till Berlin

Julmarknad i Paris

Romantikens stad, Paris, bjuder in till en mysig jul för både par och familjer. Strosa på någon av alla julmarknader, shoppa de sista julklapparna eller gå på en julshow.

Boka julweekend till Paris

Julmarknad i Krakow

Njut av julkänslan i det historiska Krakow. I Gamla stan kan du njuta av julstämningen på en julmarknad med anor från 1200-talet, och passa på att köpa en och annan julklapp.

Boka julweekend till Krakow

Julmarknad i Budapest

Budapestborna är proffs på att julpynta; allt från gator till restauranger och hotell är invirade i julens färger. Här finns flera julmarknader att välja mellan - stadens äldsta är den vid Sankt Stefansbasilikan.

Boka julweekend till Budapest

Julmarknad i Köpenhamn

I Köpenhamn är det lätt att hitta julstämningen. Strosa längs pyntade karuseller på Tivoli med ett glas glögg i handen, eller leta upp någon av stadens alla julmarknader.

Boka julweekend till Köpenhamn

Julmarknad i New York

New York är en magisk stad året om, men kring jul händer något annat. Julmarknader poppar upp över hela stadskärnan med värmande drycker, god mat och roliga prylar.

Boka julweekend till New York


Längtar du efter något annat? 

Nyårsweekend

Det är dags att planera nyår! Var firar du in det nya året, London, Paris eller kanske New York?

Drömresor över jul och nyår

Vill du istället spendera några dagar i december i värmen? Här har vi samlat några av de mest populära drömresmålen.