Julmarknader i Europa

Ladda upp för julen - åk iväg med dina kära på en julweekend! Upplev en tjeckisk jul i vackra Prag, smutta på glühwein i Berlin, råka handla lite för många tomtar i Krakow eller ta en klyschig kyssbild framför ett julpyntat Eiffeltorn i Paris. Oavsett vad som får ditt julhjärta att klappa lite extra så finns en julmarknad för dig! 


Våra favoritstäder med julmarknader

Nedan ser du några av städerna som slår på stora trumman innan jul... och det finns många fler!

Julmarknad i Berlin

Julmarknadernas stad Berlin erbjuder allt man kan önska sig. Attraktioner och underhållning för barnen, glühwein och julmusik till de vuxna på den mest kända julmarknaden Gendarmenmarkt.

Boka en julweekend till Berlin

Julmarknad i Prag

Passa på att uppleva en tjeckisk jul i vackra Prag. På julmarknaderna kan du köpa nytt pynt till granen eller en julklapp till någon speciell och värma dig med lite glögg. 

Boka en julweekend till Prag

Julmarknad i Paris

Romantikens stad, Paris, bjuder in till en mysig jul för både par och familjer. Strosa på någon av alla julmarknader, shoppa de sista julklapparna eller gå på en julshow.

Boka en julweekend till Paris

Julmarknad i Budapest

Budapestborna är proffs på att julpynta; allt från gator till restauranger och hotell är invirade i julens färger. Här finns flera julmarknader att välja mellan - stadens äldsta är den vid Sankt Stefansbasilikan.

Boka en julweekend till Budapest

Julmarknad i Köpenhamn

I Köpenhamn är det lätt att hitta julstämningen. Strosa längs pyntade karuseller på Tivoli med ett glas glögg i handen, eller leta upp någon av stadens alla julmarknader.

Boka en julweekend till Köpenhamn


Tips & inspiration

Välj mellan en mängd resmål - kombinera sol och bad med storstad, shopping, nöjen och kultur.

Paketera din egen drömresa

Drömsemestrar med Apollo i vinter – res till exempelvis Maldiverna, Mauritius eller Seychellerna. Du bestämmer själv reslängd, flyg och hotell.

Boka din drömsemester

Weekendresor

När du bokar en weekendresa väljer du själv reslängd, flyg och noggrant utvalda hotell i ett smidigt paket. Vi samarbetar med över 400 flygbolag och tusentals hotell världen över.

Se alla weekendresor

Billiga flygbiljetter världen runt

Hitta billiga flygbiljetter från en mängd avreseflygplatser i Sverige.

Hitta och boka flygbiljetter

Res under jul & nyår

Glöm snöslask och stressig julhandel – några timmar bort väntar lugnet, palmer och skönt poolhäng. Psst, resa över jul & nyår är populärt, säkra din plats!

Nyårsresor

Ringa in det nya året med fyrverkerier över över Atlanten i Lissabon, ät nyårspizza på en romantisk restaurang i Rom, eller strunta i allt vad nyårsfirande heter och stanna inne under täcket på hotellrummet i mysiga Krakow

Se alla resor över nyår