Samarbetspartners

På Apollo Sports är vi oerhört stolta över våra samarbetspartners, stora som små. Apollo Sports är bland annat huvudleverantör av träningsläger och tävlingsresor till flera stora Svenska idrottsorganisationer, stora och små aktörer liksom individuella partner och ambassadörer. Våra träningsresor i vår träningskalender bygger på kvalitetssäkrade samarbeten med proffsiga aktörer inom respektive gren/sport/bransch. Du finner alla partnersamarbeten i vår träningskalender.

Oavsett om det är ett träningsläger för elitaktiva eller en träningsresa eller -läger för bredden arrangeras dessa resor på våra träningshotell runt om i världen. Hotellanläggningarna låter både motionär och elit finna sin balans i träning och återhämtning. Kika gärna på Playitas Resort på Fuerteventura, Sivota Retreat - powered by Playitas, Porto Myrina - powered by PlayitasAqua Vista - powered by Playitas Hurghada, Levante - powered by PlayitasCavo Spada på Kreta och La Pared - powered by Playitas Fuerteventura där många av våra partners stortrivs.

Apollo Sports


Några av våra partners

Sveriges Olympiska Kommitté

Apollo är officiell leverantör av Olympisk Camp och träningsläger till svenska olympier i Sveriges Olympiska Kommittés, SOK, Topp & Talangprogram. I denna ingår den svenska OS-truppen. Dessa träningsläger har arrangerats på våra högklassiga träningsanläggningar Playitas Resort på Fuerteventura, Cavo Spada på Kreta och Sivota Retreat - powered by Playitas i Sivota. Playitas Resort är dessutom officiell Svensk Olympisk Camp. Tillsammans med SOK  hjälper Apollo Sveriges olympier att nå de uppställda målen om medaljer och resultat inför kommande OS-arrangemang.

Läs mer om samarbetet

Svenska Triathlonförbundet

Apollo och Svenska Triathlonförbundet samarbetar för att säkerställa träningsläger för Svenska triathleter, både för eliten, bredden och barn/ungdomsverksamhet. Alla träningsläger arrangeras på Playitas Resort på Fuerteventura som erbjuder allt idrottsutövare oavsett nivå kan önska sig för att utvecklas inom sporten.

  • Tri4Fun Triathlonläger för barn
  • BreddlägerLäger för resenärer som är nyfikna på triathlon
  • Landslagsläger – Träningsläger för svenska landslagstriathleter

Här bor och tränar vi!

apollo sports
Playitas Resort

Playitas Resort

På Playitas finns ett outtömligt utbud av sport och aktiviteter och en fantastisk strand för både aktivitet och avkoppling.
apollo sports
Sivota Retreat – powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas

Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller träna i gymmet som är utrustat enligt olympisk standard.
apollo sports
Levante – powered by Playitas

Levante – powered by Playitas

Sporthotellet Levante – powered by Playitas har ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden.
apollo sports
Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning.
apollo sports
Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Ett välutrustat gym, tennis, beach volley, simning i öppet vatten, cykling, och löpning är några av alla aktiviteter du kan ägna dig åt på Cavo Spada Deluxe & Spa.
apollo sports
Aqua Vista – powered by Playitas

Aqua Vista – powered by Playitas

På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen.