Apollo Sports samarbetspartners

På Apollo Sports är vi oerhört stolta över våra samarbetspartners, stora som små. Apollo Sports är bland annat huvudleverantör av träningsläger och tävlingsresor till flera stora Svenska idrottsorganisationer, stora och små aktörer liksom individuella partner och ambassadörer.

Oavsett om det är ett träningsläger för elitaktiva eller en träningsresa eller -läger för bredden arrangeras dessa resor på våra träningshotell runt om i världen. Hotellanläggningarna låter både motionär och elit finna sin balans i träning och återhämtning. Kika gärna på  Playitas Resort på Fuerteventura, Aqua Vista - powered by Playitas Hurghada, Cavo Spada på Kreta, La Pared - powered by Playitas Fuerteventura och Thanyapura i Thailand där många av våra partners stortrivs.

Apollo Sports


Några av våra partners

Sveriges Olympiska Kommitté

Apollo är officiell leverantör av Olympisk Camp och träningsläger till svenska olympier i Sveriges Olympiska Kommittés, SOK, Topp & Talangprogram. I denna ingår den svenska OS-truppen. Dessa träningsläger har arrangerats på våra högklassiga träningsanläggningar Playitas på Fuerteventura och Cavo Spada på Kreta. Playitas är dessutom officiell Svensk Olympisk Camp. Tillsammans med SOK  hjälper Apollo Sveriges olympier att nå de uppställda målen om medaljer och resultat inför vinter-OS i Sydkoreanska Pyeongchang 2018 och kommande OS-arrangemang.

Läs mer om samarbetet

Svenska Simförbundet

Apollo är officiell huvudleverantör för Svenska Simförbundets tävlingsresor och träningsläger. ​Resor och läger äger rum på bland annat träningshotellet Thanyapura Sports Hotel i Thailand. På Thanyapura finns både olympiska 50- och 25-meters pooler, friidrottsbana och välutrustade gym. En dröm för både kropp och själ.

Läs mer om samarbetet

Svenska Triathlonförbundet

Apollo och Svenska Triathlonförbundet samarbetar för att säkerställa träningsläger för Svenska triathleter, både för eliten, bredden och barn/ungdomsverksamhet. Alla träningsläger arrangeras på Playitas Resort på Fuerteventura som erbjuder allt idrottsutövare oavsett nivå kan önska sig för att utvecklas inom sporten.

  • Tri4Fun Triathlonläger för barn
  • BreddlägerLäger för resenärer som är nyfikna på triathlon
  • Landslagsläger – Träningsläger för svenska landslagstriathleter

Här bor och tränar vi!

Playitas Resort, Fuerteventura

På Playitas finns ett outtömligt utbud av sport och aktiviteter och en fantastisk strand för både aktivitet och avkoppling.

Boka

Cavo Spada, Kreta

Ett välutrustat gym, tennis, beach volley, simning i öppet vatten, cykling, och löpning är några av alla aktiviteter du kan ägna dig åt på Cavo Spada. 

Boka

Thanyapura, Thailand

På Thanyapura finns allt från olympiska pooler till löparbana och stort välutrustat gym med både maskiner och fria vikter. 

Boka

Aqua Vista, Egypten

På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen.

Boka