Konferensresor

Konferensresor

Vi tycker att det ska vara bekvämt, smidigt och inspirerande att åka på konferens. Eftersom vi på Apollo har lång erfarenhet av att arrangera konferensresor kan vi hjälpa er att ta fram det bästa för ert företag.

En konferensresa är ett utmärkt sätt att stärka sammanhållningen och öka effektiviteten på arbetsplatsen. Hos oss kan du kombinera konferensen med avkopplat strandhäng eller sightseeing i en ny spännande storstad – vi skräddarsyr resan efter era behov och önskemål. Kom ihåg att en konferensresa utomlands inte behöver bli dyrare – bara väsentligt mycket roligare!

Fyll i en offertförfrågan och beskriv era önskemål inför konferensresan så återkommer vi med ett förslag som passar just er.

Skicka in en offertförfrågan

Kontakta oss vid frågor

0771-37 37 37 (tonval 4)
Måndag-fredag: 9.00-16.00
Konferenshotell

Konferenshotell

I vårt breda charterutbud har vi många konferenshotell som sticker ut lite extra. Här väntar välutrustade konferenslokaler, god mat och bra läge nära stranden, sevärdheter och attraktioner. Hotellen har god standard och erbjuder just de faciliteter och den service som våra konferensgrupper efterfrågar. Vissa hotell har stora konferenscenter medan andra har mindre mötesrum med utsikt mot rofyllda omgivningar. Vill ni hellre förlägga konferensen i en storstad? Kontakta oss så ordnar vi det!

Se våra konferenshotell
Exklusiva konferenser

Exklusiva konferenser

Låt er konferensresa bli något utöver det vanliga! Våra skräddarsydda helhetslösningar tar er med direktflyg till värmen och ett av våra utvalda exklusiva hotell med hög kundnöjdhet och ett brett nöjesutbud. Vi hjälper er anordna middagsupplevelser, aktiviteter och All Inclusive-paket enligt era önskemål, för att göra er upplevelse så minnesvärd som möjligt. Våra exklusiva konferenshotell har alltid hög kundnöjdhet och konferensmöjligheter för olika storlekar och behov.

Läs mer om våra exklusiva konferenser