Konferensresor

Konferensresor

Vi tycker att det ska vara bekvämt, smidigt och inspirerande att åka på konferens. Eftersom vi på Apollo har lång erfarenhet av att arrangera konferensresor kan vi hjälpa er att ta fram det bästa för ert företag.

En konferensresa är ett utmärkt sätt att stärka sammanhållningen och öka effektiviteten på arbetsplatsen. Hos oss kan du kombinera konferensen med avkopplat strandhäng eller sightseeing i en ny spännande storstad – vi skräddarsyr resan efter era behov och önskemål. Kom ihåg att en konferensresa utomlands inte behöver bli dyrare – bara väsentligt mycket roligare!

Fyll i en offertförfrågan och beskriv era önskemål inför konferensresan så återkommer vi med ett förslag som passar just er.

Boka konferensresa

Gör en offertförfrågan

 

Konferenshotell

Utvalda konferenshotell

I vårt breda charterutbud har vi många konferenshotell som sticker ut lite extra. Här väntar välutrustade konferenslokaler, träningsmöjligheter, god mat och bra läge nära stranden, seevärdheter och attraktioner. Hotellen har god standard och erbjuder just de faciliteter och den service som våra konferensgrupper efterfrågar. Vissa hotell har stora konferenscenter medan andra har mindre mötesrum med utsikt mot rofyllda omgivningar. Vill ni hellre förlägga konferensen i en storstad? Kontakta oss så ordnar vi det!

Se våra konferenshotell