Minoa Palace Resort & Spa

  • Hög kundnöjdhet
  • Nära stranden
  • Boka rum med privat pool
Covid-19 inresekrav: Coronatest • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Minoa Palace Resort & Spa är ett strandnära lyxhotell, vackert omgivet av hav och berg. Här väntar många faciliteter och service utöver det vanliga. Poolområdet lämnar ingen besviken, men att bo i ett rum med privat pool slår nog ändå det mesta. Maten är god och varierad – vad sägs om kretensisk mat med havsvy eller en à la carte-meny utformad av en prisbelönt kock?

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Dubbelrum i bungalow, i trädgård för 2-4 personer, varav 2 barn. Större dubbelrum (i Imperialbyggnaden) för 2-3 personer över 12 år. Dubbelrum med privat pool för 2-3 personer. Enkelrum för 1 person. Kampanjrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Stort hotell med bra mat, flera restauranger, flera pooler, Nära till havet. Godkänt Gym.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1526 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 700 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Minoa Palace Resort & Spa är ett förstklassigt hotell, beläget i utkanten av turistpärlan Platanias. Hotellet har ett stort och fint poolområde med fyra pooler samt separat barnpool. Solstolar, parasoller och handduksservice erbjuds utan kostnad både vid poolen och stranden.

Hotellet består av två delar som separeras av en bilväg, där huvudbyggnaden är byggd år 2000 och imperialbyggnaden 2008. Byggnaderna förbinds med en bro, där Imperialbyggnaden ligger närmast stranden.

På hotellet finns flera restauranger och barer. I restaurangerna krävs vårdad klädsel vid middagen. Frukost äter man på restaurangen i den byggnad som man bor i. Gäster som bokat helpension äter lunchbuffé i Imperialbyggnaden. Gäster som bokat hel- eller halvpension äter middagsbuffé i huvudrestaurangen i huvudbyggnaden. På området finns även en snackbar och beroende på antalet deltagare anordnar hotellet gratis matlagningslektioner och vinprovning mot avgift.

Gymmet välkomnar gäster över 16 år, och i sportväg finns även tennis, minifotboll och bordtennis. För de små finns en lekplats. Vid spaavdelningen väntar Jacuzzi, ångbastu och bastu mot avgift (spat välkomnar endast gäster över 16 år). Livemusik två kvällar i veckan. Gratis wifi på hela hotellområdet. Tvättservice mot avgift. Genomfartstrafik utanför hotellet. I Platanias finns ett stort utbud av restauranger, barer och affärer.

Måltider

Frukostbuffé. Hel- eller halvpension mot tillägg.

Bra att veta

  • Hotellets båda byggnader förbinds med en gångbro över vägen. På strandsidan ligger Imperialbyggnaden och på andra sidan vägen ligger huvudbyggnaden.
  • Avståndet till stranden varierar 0-200 meter beroende på var på hotellet man bor.
  • Nivåskillnader på hotellområdet.