1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Isola Verde

apollo mondo boutique

Välkommen till Isola Verde, Apollo Mondo Boutique-hotellet som vilar i Sivotas vackra landskap. Här har vi skapat en plats där dagarna flyter fram och de ljumma kvällarna fylls av god mat i gott sällskap. Här finns det du behöver för lediga, lätta dagar.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer/1-3 personer, varav 1 barn. Dubbelrum med privat pool för 1-2 personer/1-3 personer, varav 1 barn. Handikappvänligt dubbelrum med privat pool för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Isola Verde stiger du in i en elegant, intim och avslappnad miljö. Hotellets inredning bygger på naturliga material – vackra träslag, marmor och vitrappad kalksten, kryddat med grekiska dofter och detaljer. Här är enkelt och äkta.

I lobbyn och loungerna umgås och kopplar du av, möter gamla och nya vänner. Poolen ligger avskild, omgiven av grönska och med bekväma solsängar. Alldeles intill finns poolbaren med kylda drycker, lättare luncher och tilltugg på menyn. Hotellet är vänt mot havet och stranden är bara en kort promenad bort. Där väntar något av Greklands bästa badvatten.

Köket
Isola Verdes restaurang är hotellets hjärta. Här trivs man – i sällskap med andra eller på tu man hand. I köket har kärleken till den grekiska matkulturen stor plats, och menyn är fylld av traditionella maträtter i en modern tappning. Maten bygger i mycket på lokala råvaror, ofta organiska och närproducerade. Här presenterar vi Mondo Meze, ett nytt koncept med lokala smårätter att delas eller avnjutas ensam. Vinkällaren håller högkvalitativa lokala och internationella viner, baren serverar bubblande, friska eller syrliga drycker.

På frukostbuffén finns nybakat bröd, färskpressad juice och baristakaffe. Här samsas klassiker med grekiska delikatesser, som lokala ostar och färska oliver.

Hälsa och välmående
På Isola Verde kan du börja morgonen med yoga och runda av dagen med ett träningspass. Vill du hellre träna på egen hand så har hotellet ett nybyggt gym. Öppnar du dörren väntar höga berg, grönklädda olivlundar och azurblått hav – en vandring i det grekiska fastlandet är en äkta naturupplevelse.

Önskar du lite extra omsorg kan du boka en stund i salongen. Här hittar du behandlingar som manikyr och massage.

Ingår i Apollo Mondo Boutique

 • Morgonyoga 5 dagar i veckan
 • Träningspass med välutbildade instruktörer 5 dagar i veckan
 • Entré till gym
 • Tillgång till solsängar och parasoller vid pool
 • Wifi på hela hotellet
 • Luftkonditionering

Mot avgift

 • Skönhetsbehandlingar

Läs mer om våra Apollo Mondo Boutique-hotell.

Måltider

Vissa rumstyper har frukostbuffé inkluderat i priset, med möjlighet att köpa till halvpension mot tillägg. Andra rumstyper har halvpension inkluderat i priset.

Isola Verdes restaurang serverar frukostbuffé och erbjuder en fast gastronomisk meny till middag. Under dagen serverar barerna lättare luncher och Mondo Meze.

Apollo Mondo Boutique
Apollo Mondo Boutique
 • Matkultur och gastronomi
 • Design och estetik
 • Kvalitét för bekvämlighet
 • Träning och välmående

Direkttransfer till och från hotellet!

Som gäst på Isola Verde kan du boka direkttransfer till och från flygplatsen. Det betyder att transferbussens första stopp alltid är vid Isola Verde och vid avresa är det alltid sista stoppet innan flygplatsen. Förboka transfern i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.