Kundomdömen om Porto Santa Maria

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 25 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2024-03-10


9 av 10

+
Läget
-
Rummets rummets läge. Mörkt och en del störande ljud från parken på kväll/natt

Bekräftad gäst: 2024-03-03


10 av 10

+
Personalen var fantastiska
-
Allt var bra

Bekräftad gäst: 2024-02-11


10 av 10

+
Har bott där många gånger. Läget, nära till stan, bussar o havet
-

Bekräftad gäst: 2023-10-22


10 av 10

+
Bott där 8 ggr! Personalens goda förmåga att se alla. Finns inte något att klaga på.
-

Bekräftad gäst: 2023-04-18


9 av 10

+
Läget och helheten
-
Bättre frukost!

Bekräftad gäst: 2023-04-11


8 av 10

+
Poolen
-
Inte särskilt trevlig personal i de två barerna

Bekräftad gäst: 2023-04-04


9 av 10

+
Läget i Funchal, Lugnt på hotellet, bra sängar och kuddar
-

Bekräftad gäst: 2023-03-21


8 av 10

+
Närheten till stan. Frukost och poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2023-03-20


10 av 10

+
Centralt beläget. Inga barnfamiljer. Avslappnad atmosfär.
-
Har ett rum mot parken med mycket dålig utsikt. Om bara inte träden varit där så hade man haft delvis ”havsutsikt ”. Mycket tråkigt

Bekräftad gäst: 2023-03-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

3666 omdömen
Utmärkt
 
2763
Väldigt bra
 
718
Bra
 
123
Mindre bra
 
45
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2024-03-09

av Cruiser23649505230 Stockholm, Sverige

Underbara semestrar!

Underbart ställe! Tror det är fjärde gången vi är här. Lugnt, trevligt, mycket bra och trevlig personal. Alltid rent och snyggt. Brukar ha rum motparten, där de äldre invånarna, herrar sitter och spelar kort. De sitter där tills deras hustrur kommer och säger till när middagen är färdig. Ett underbart liv! I år har vi utsikt över havet och ett större rum. Inte så dumt. Hotellet ligger väldigt fint vid vattnet och ”gamla stan”. Nära till allt.

 
2024-02-07

av halanderbis

Rena rama mardrömmen!!!

Hotellet var inte bättre än andra liggande avsides. Påtvingade frukostbuffén borde inte finnas för dem som inte önskar. Jag smittades av kräksjukan pga smutsig disk. Det fanns små svarta myror på rummet.

 
2023-09-27

av Anders_Sune Lund, Sverige

Mycket bra och välplacerat hotell

Porto Santa Maria ligger i gamla delen av Funchal, och det är nära till allt man kan tänkas vilja göra. Hotellet är mycket fint med rymliga rum, samtliga med utsikt, pooler/Spa/Gym, och två barer, en restaurant, och direkt access till strandpromenaden. Vi var speciellt imponerade av frukosten, som verkligen hade allt, och servicenivån. Personalen hjälpte oss på alla sätt och gjorde vår resa till et fint minnne. Det var verkligen en förstklassig upplevelse! Så gott som varje kväll bjöds det på underhållning i baren, och det var också trevligt. Vi kommer gärna tillbaka.

 
2023-08-06

av Karlshamnsbo

Bästa läge i Gamla stan

Hur jag än försöker kan jag inte hitta något negativt. Service, personal, mat , städning allt var bra. Enda tråkiga var att folk bokade solstolar utan att använda dom. Måste bli bättre . Det var många som irriterande sig på det. Stort minus var det!

 
2022-11-20

av P8199VEthomas

Best location in Funchal

Vi rekommenderar detta hotell. Perfekt läge och nära till allt. Nära till linbanan och gamla stan, vi bodde i studio med ett litet kök. Många restauranger och mindre livsmedelsbutiker nära hotellet. Ändå tyst på hotellet.