Kundomdömen om Porto Santa Maria

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

2867 omdömen
Utmärkt
 
2122
Väldigt bra
 
602
Bra
 
105
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2020-01-30

av Tomas C Stockholm, Sverige

Kanonhotell

Vi bodde i rum med havsutsikt vilket man definitivt skall göra för den enda nackdelen med hotellet är utsikten över parken som är mörk och trist. vårt rum däremot var mot havet på andra våningen. Hotellet är lugnt och barnfritt med en tonvikt på pensionärer. Detta gjorde att det var gott om plats vid poler och bubbelpooler både inne ute och på taket samt i gym. Väldigt bra sängar Frukosten var utmärkt, middagen provade vi aldrig men maten från Poolbaren var bra. Personalen är jättebra och mycket serviceinriktade. Hade man kunnat sätta 6 poäng så hade vi gjort det

 
2019-10-08

av teresia47 Stockholm, Sverige

Semester

Fantastisk hotell som ligger vackert vid strandpromenaden. Det är nu tredje gången vi varit här. Rent och snyggt. Alltid vackra blomsterarrangemang. Poolområdet alltid rent och snyggt. Personalen fullständigt underbar på alla sätt och vis. Rummet kanon, vi tar alltid ett rum mot parken för att se och höra livet i stan. Kommer garanterat åter!

 
2019-08-15

av EnarSe

Utmärkt hotell

Vi är mycket nöjda med detta hotell, bra läge centralt i Funchal nära linbanan och med gångavstånd till massor av restauranger. Vi hade ett stort välutrustat rum/lägenhet med havsutsikt och mycket bra sängar. Mycket bra frukostbuffé. Hotellet ligger nära havet med pool, jacuzzi, solstolar och poolhanddukar på rummet. Poolen är inte så stor eller djup men passar utmärkt för ett svalkande bad. Ev hyrbil kan parkeras i ett p-hus ca 500 m från hotellet

 
2019-06-10

av Krycklisa Eslöv, Sverige

Inger

Vi tillbringade 2 underbara veckor på detta hotell. Underbar personal i restaurangen som möte oss vare morgon med ett leende samt fråga hur det var. Fantastisk frukost buffé. Rent och fint på rummet med pentry. Fint pool område. Låg perfekt nära havspromenad och olika restauranger, cabel bane, buss och taxi. Har man gång problem rekommenderar jag detta hotell.

 
2019-04-06

av Lars L

Funchal

Jag kan inte tänka mig ett bättre hotell i denna prisklass. Läge precis i "gamla stan" och i hamnen. Första gången vi upplever att det finns en hovmästare även vid frukosten som var fantastisk. Vi gjorde också 3 fina utflykter på ön. Den till Nunnornas dal var väl bra, men den efterföljande vinprovningen var en besvikelse.