PortoBay Marquês

PortoBay Marquês är ett fint hotell mitt i Lissabons centrum. Hotellet ligger nära tunnelbanestationen Marquês de Pompal och ett kvarter bort ligger Avenida da Liberdade med sina träd som skuggar de många uteserveringarna och lyxbutikerna.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Standardrum för 1-2 personer. Dubbelrum för 1-2 personer. Superiorrum för 1-3 personer. Juniorsvit för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1025 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

PortoBay Marquès ingår i den välkända hotellkedjan PortoBay som är kända för sin fina service, goda mat och den höga standarden på rum och faciliteter.

På hotellets takterrass hittar du en liten pool, bar och solstolar. Poolhanddukar finns att låna.

På Il Basilico Lisboa kan du äta frukost, lunch och middag. I baren Bar de Baixo kan du ta en drink och något lättare att äta. Vill du träna under din vistelse i Lissabon så har hotellet ett gym och efteråt kan du koppla av i bastun eller i ångbastun.

Gå till gatan Avenida da Liberdade och upptäcka alla uteserveringar, restauranger, ta en kopp kaffe i skuggan av träden, fönstershoppa i lyxbutikerna Montblanc, Gucci, Louis Vuitton för att sedan se siluetten av gamla borgen Sao Jorge.

Wifi ingår över hela hotellet. Parkering mot avgift. Stadstrafik.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Frukost

Cityhotell

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Bra läge 
  • Hög komfort och bra service
  • Pool eller nära stranden

Alla hotell, Lissabon

Lisboa Plaza

Lisboa Plaza är ett fint hotell som ligger i de äldre stadsdelarna av Lissabon och härifrån har du nära till de flesta av stadens sevärdheter. Här bor du i bekväma rum där frukost ingår.

PortoBay Liberdade

På en tvärgata till Avenida da Liberdade i Lissabon hittar du femsoliga hotell PortoBay Liberdade. Hotellet har allt du behöver för en lyxig semester i en storstad. Boosta lite energi i hotellets spa med inomhuspool och gym, drick något gott från hotellets vinkällare tillsammans med god mat och fyll upp resväskan med något från stadens lyxbutiker.