Grand House

Njut av en vistelse på lyxiga Grand House som har anor från 1920-talet. Här väntar en lugn atmosfär, välsmakande mat och trevliga stunder vid hotellets Beach Club. Här kan du också njuta av Portugals traditionella spa med saltvatten från naturliga saltvattenskällor.


Rumstyper

Dubbelrum mindre för 1-2 personer. Dubbelrum större för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 125 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1 km
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Ett hotell med historia och anor från 1920-talet
Grand House ligger i Algarves östra hörn och direkt vid floden Rio Guadiana som är gränsen mellan Portugal och Spanien. Hotellet härstammar från 1920-talet och är byggt i Belle Epoque-stil och var det första femstjärniga hotellet i de historiska kvarteren i Vila Real de Santo António. Hotellet själva beskriver hotellet "She was Grand. She was glamorous, bringing together the affluent and the influencers". Grand House är ett fint hotell med vacker och påkostad inredning och har ljusa och fint inredda rum. Direkt utanför hotellet finns en strandpromenad som är fylld med restauranger, barer och butiker och rakt över gatan finns en hamn med småbåtar.

Njut av svalkande dopp
Nere vid floden har hotellet en Beach Club med en restaurang och ett fint poolområde med en pool, solstolar, parasoller och poolhanddukar, öppen dagtid. Från hotellet och till hotellets Beach Club är det ca 2 kilometer.

Trevliga måltider och Beach Club
Hotellet har två à la carte-restauranger, ett café och två barer, varav en restaurang och en bar på hotellets Beach Club. The Beach Club Restaurant har en avkopplande atmosfär och här äter du gott. På hotellet hittar du à la carte-restaurangen Grand Salon som är öppen kvällstid och erbjuder goda och vällagade rätter från det portugisiska köket. Vårdad klädsel, långbyxor för män. På hotellet finns Grand Salon Bar och här kan du ta dig en fördrink innan middagen. The Grand Café serverar lättare rätter, bakverk och sägs ha stadens bästa kaffe.

Hälsa och välmående
Hotellet har yogaklasser. Passa även på att besöka det naturliga spat utomhus med saltvatten i Castro Marim, några kilometer norr om hotellet. Här kan du bada i Portugals motsvarighet till Döda havet.

Wifi ingår över hela hotellet. Stadstrafik. För att komma till hotellets Beach Club måste du korsa en trafikerad gata.

Närhet till andra städer och stränder
Söder om Vila Real de Santo António ligger Atlanten med en lång kustremsa med sandstränder. Till stranden Praia de Santo António är det ca 3 kilometer, men närmsta strand ligger på den spanska sida gränsen. Till Playa de San Bruno är det ca 1 kilometer. Till Faros flygplats tar det ca 1 timme (66 kilometer) och till Sevilla i Spanien tar det ca 2 timmar att köra (ca 150 kilometer).

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Alla hotell, Vila Real de Santo Antonio

Pousada Vila Real do Santo António

Pousada Vila Real de Santa António ligger vid torget, mitt i Vila Real de Santa Antonio och här bor du i fina och bekväma rum. Koppla av i någon av hotellets pooler, ta en promenad längs hamnen eller njut av den långa stranden vid Atlantens kust. Här finns också möjlighet att utforska naturen med ett rikt djurliv.