Grand House

  • Exklusivt hotell
  • Beach Club

Grand House är ett fint och exklusivt hotell med anor från början av 1900-talet och ligger i Vila Real de Santo António, direkt vid floden som bildar gräns mellan Portugal och Spanien. Här bor du i fina dubbelrum, äter gott i hotellets à la carte-restaurang och badar vid hotellets Beach Club. Ta tillfället i akt och bada i ett av Portugals spa med saltvatten från naturliga saltvattenskällor.


Rumstyper

Dubbelrum mindre för 1-2 personer. Dubbelrum större för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 94 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1 km
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Grand House ligger i Algarves östra hörn och direkt vid floden Rio Guadiana som är gränsen mellan Portugal och Spanien. Hotellet härstammar från 1920-talet och är byggt i Belle Epoque-stil och var det första femstjärniga hotellet i de historiska kvarteren i Vila Real de Santo António. Hotellet själva beskriver hotellet "She’ was Grand. She was glamorous, bringing together the affluent and the influencers". Grand House är ett fint hotell med vacker och påkostad inredning och har ljusa och fint inredda rum. Direkt utanför hotellet finns en strandpromenad som är fylld med restauranger, barer och butiker och rakt över gatan finns en hamn med småbåtar.

Nere vid floden har hotellet en Beach Club med en restaurang och ett fint poolområde med en pool, solstolar, parasoller och poolhanddukar, öppen dagtid. Från hotellet och till hotellets Beach Club är det ca 2 kilometer.

Hotellet har två à la carte-restauranger, ett café och två barer, varav en restaurang och en bar på hotellets Beach Club. The Beach Club Restaurant har en avkopplande atmosfär och här äter du gott. På hotellet hittar du à la carte-restaurangen Grand Salon som är öppen kvällstid och erbjuder goda och vällagade rätter från det portugisiska köket. Vårdad klädsel, långbyxor för män. På hotellet finns Grand Salon Bar och här kan du ta dig en fördrink innan middagen. The Grand Café serverar lättare rätter, bakverk och sägs ha stadens bästa kaffe.

Hotellet har yogaklasser. Passa även på att besöka det naturliga spat utomhus med saltvatten i Castro Marim, några kilometer norr om hotellet. Här kan du bada i Portugals motsvarighet till Döda havet.

Reception. Gratis wifi över hela hotellet. Stadstrafik. För att komma till hotellets Beach Club måste du korsa en trafikerad gata.

Söder om Vila Real de Santo António ligger Atlanten med en lång kustremsa med sandstränder. Till stranden Praia de Santo António är det ca 3 kilometer, men närmsta strand ligger på den spanska sida gränsen. Till Playa de San Bruno är det ca 1 kilometer. . Till Faros flygplats tar det ca 1 timme (66 kilometer) och till Sevilla i Spanien tar det ca 2 timmar att köra (ca 150 kilometer).

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Alltid på våra exklusiva hotell

  • Klassificering minst 5
  • Hög kundnöjdhet
  • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
  • Exklusivt poolområde

Alla hotell, Vila Real de Santo Antonio

Pousada Vila Real de Santa António

Pousada Vila Real de Santa António ligger vid torget, mitt i Vila Real de Santa Antonio och här bor du i fina och bekväma rum. Koppla av i någon av hotellets pooler, ta en promenad längs hamnen eller njut av den långa stranden vid Atlantens kust. Här finns också möjlighet att utforska naturen med ett rikt djurliv.