När du har en längre resa till flygplatsen eller en tidig morgonavgång kan det vara skönt att kunna övernatta i närheten av flygplatsen. Eller varför inte bara påbörja semestern redan på hemmaplan! Vi samarbetar med utvalda flygplatshotell för att du ska få den bästa tänkbara starten på din resa. Som Apolloresenärer bor du bekvämt och förmånligt nära flygplatsen. Läs mer om våra hotellerbjudanden och välj det som passar dig bäst.


Om du bokar ytterligare resetjänster för din resa eller semester via denna länk/dessa länkar omfattas du INTE av de rättigheter som är tillämpliga på paketresor enligt direktiv (EU) 2015/2302. 

Därför kommer vårt företag Apollo inte att ansvara för att dessa ytterligare resetjänster fullgörs korrekt. Vid problem kontakta den relevanta tjänsteleverantören. 

Om du bokar ytterligare resetjänster via denna länk/dessa länkar senast 24 timmar efter det att du mottagit bokningsbekräftelsen från vårt företag Apollo kommer dessa resetjänster emellertid att utgöra en del av ett sammanlänkat researrangemang. I ett sådant fall har Apollo, i enlighet med EU-rätten, ett skydd för återbetalning av dina betalningar till Apollo för tjänster som inte fullgörs som en följd av Apollos obestånd och, vid behov, din hemtransport. Observera att detta inte innebär någon återbetalning om den berörda tjänsteleverantören hamnar på obestånd.

Mer information om skydd vid obestånd finns här.

Övernatta på Arlanda

Övernatta på Arlanda

Reser du ut tidigt eller landar du sent? Stanna en natt på Radisson Blu SkyCity eller Radisson Blu Arlandia för en bekvämare resa.

Läs mer
Landvetter Airport Hotel

Övernatta på Landvetter

Landvetter Airport Hotel är lättillgängligt för dig som kommer med flyg, tåg, buss eller bil från Göteborg.

Läs mer