Kundomdömen om Seashell Suites & Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 4 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
10,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
10,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Rumstädningen de killarna var grymma
-

Bekräftad gäst: 2023-02-09


10 av 10

+
Allt var bra mycket bra personal
-

Bekräftad gäst: 2023-02-02


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-01-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

995 omdömen
Utmärkt
 
946
Väldigt bra
 
41
Bra
 
7
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2020-02-09

av 828pop Boden, Sverige

Hollyday

Bodde på Seashell två veckor i januari 2020. Jag har bott på många hotell i Candolim och Calangute sedan 2010, detta är ett av de bästa. Mycket god frukost, trevlig personal, städning varje dag, bra sängar. Väljer detta hotell även nästa gång.

 
2020-01-13

av Journey63606514581

Här blev jag otroligt väl mottagen av den fantastiska personalen som gjorde min vistelse till en oförglömlig upplevelse

Hotellet är bekvämt och vackert, har en fin restaurang som serverar allt från goanska rätter, rätter från övriga Indien och internationella rätter. I den största poolen kan man simma långa längder och få rejäl motion. Men det absolut bästa med hotellet är dess underbara personal som förutom att ge dig god service är omtänksamma och behandlar dig med värme. Den bästa hotellpersonal jag någonsin träffat!

 
2024-02-29

av 253ingas Oslo, Norge

Fantastisk og fredelig oase i livlige Candolim

Seashell var som å komme til en vakker oase. Vi leide en stor leilighet med to soverom. Alt var rent og prikkfritt. Det var stille og fredelig og husene ligger i en nydelig hage. Bassengene var rene og deilige. Veldig søte og hyggelige personale som virkelig gjorde alt de kunne for at du skulle få et fantastisk opphold.

 
2024-02-26

av Igorenannet Basel, Schweiz

Oase van rust aan een drukke hoofdstraat.

Het hotel is een oase van rust en ligt toch pal aan de hoofdstraat in Candolim. Goed advies gekregen over restaurants in de omgeving en ook is er voor mij een massage/pedicure geboekt. Kamers zijn heerlijk ruim en de bedden fijn. Ook het ontbijt en de poolservice was fantastisch.

 
2024-01-29

av Rune S

terning kast 6

Meget godt fornøyd med både betjenning,rengjørning,maten og beliggenhet. Betjenningen var veldig behjelplig på alle måter og kunne også fortelle at eieren av hotellet var snill og rettferdig,noe som er viktig.Har vært i Goa 16 ganger så vi har sett litt av hvert.