Kundomdömen om Seashell Suites & Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,7 av 10 baserat på 10 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,7 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-18


9 av 10

+
stora rum och bra service
-
när vi beställde låg hotellet på annan plats närmre havet. renlighet med livsmedel. alla i vårt sällskap blev magsjuka, ganska snabbt och det vi ätit gemensamt och detsamma var frukostarna.

Bekräftad gäst: 2020-03-18


10 av 10

+
Hotellet var som en oas i det intensiva candolim med flera bra pooler och en grönskande trädgård. Trevlig personal, utmärkt service, god frukost och rymliga och fräscha rum.
-

Bekräftad gäst: 2020-02-28


9 av 10

+
Nära till det mesta. Trevlig personal.
-
Lite bättre golvstädning.

Bekräftad gäst: 2020-02-24


10 av 10

+
-
Frukost utomhus saknas !

Bekräftad gäst: 2020-01-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

556 omdömen
Utmärkt
 
515
Väldigt bra
 
34
Bra
 
7
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2020-02-09

av 828pop Boden, Sverige

Hollyday

Bodde på Seashell två veckor i januari 2020. Jag har bott på många hotell i Candolim och Calangute sedan 2010, detta är ett av de bästa. Mycket god frukost, trevlig personal, städning varje dag, bra sängar. Väljer detta hotell även nästa gång.

 
2020-01-13

av Journey63606514581

Här blev jag otroligt väl mottagen av den fantastiska personalen som gjorde min vistelse till en oförglömlig upplevelse

Hotellet är bekvämt och vackert, har en fin restaurang som serverar allt från goanska rätter, rätter från övriga Indien och internationella rätter. I den största poolen kan man simma långa längder och få rejäl motion. Men det absolut bästa med hotellet är dess underbara personal som förutom att ge dig god service är omtänksamma och behandlar dig med värme. Den bästa hotellpersonal jag någonsin träffat!

 
2022-05-19

av Wayne_Nelthropp Pune, Maharashtra, India

Our Home away from Home - Seashell Suites and Villas

This was my 4th experience at the Seashell Suites and Villas. I can't say enough about the property and the luxurious amenities provided. Absolutely impeccable! There's nothing more one could ask for whether staying alone or with family and friends. The hi-light of the hotel is the staff! Every member is so very well trained, polite and well mannered. The food is par excellence not to mention the service. What's even more warming is each morning at the breakfast buffet, you are greeted and met by the senior management and the head chef. The rooms are superbly designed and has all the amenities one needs when on holiday or business. The rates are competitive and certainly value for money. My family and I will always return to Seashell Suites and Villas for our Goan holidays!!! Keep up the great work Team Seashell!!!!!!

 
2022-05-17

av Ashwinhot

Seashell Villas

We had a 5* experience at Seashell Villas. The team at SSS were warm and friendly. From welcoming us at the foyers till the housekeeping team were dedicated and took care of our needs and comfort to make our stay memorable. Special thanks to Mr Uttam (head kitchen team),Mr Nitin (head chef) and Mr Omkar. The cuisine was varied and the richness and quality of food was 7*(I fancied their flavorful delicious biryani) further mocktails were at par with any international standards. At SSS the ambience was cleaner and refreshing than any picture would describe. In short, a perfect relaxing place for getaway. The managing team were humble and kind to all their guest. The essence of their hospitality was reflected in each and every working team at Seashell Villas. Holistically, I rate them 10/10 for their service. Thank you Team SSS for making our stay comfortable and memorable.

 
2022-05-12

av Chris J Breda, Nederländerna

Great staff

A very clean hotel naar the beach, very big room with balcony . Breakfast excellent. Very friendly staff. A beautiful garden with 3 pools. I will recommend everyone. Beach pool towels availible. And again hygien very good. Close by shops and beach.