Resor till Koukounaries

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Res till Koukounaries som stoltserar med en av Europas främsta stränder! Här väntar mjuk sand och kristallklart vatten. Välkommen till paradiset!

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »Fakta om Koukounaries

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Till Koukounaries tar det ca 30 min. Transfer sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

I Koukounaries väntar en av Europas mest berömda strand – Koukounaries beach. Strandens kristallklara vatten och mjuka sand är mycket omtyckt.

Mer fakta

Väder

jan 13°c
feb 13°c
mar 15°c
apr 17°c
maj 21°c
jun 26°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 18°c
dec 14°c
8,2 av 10 Koukounaries
Våra gästers betyg, baserat på 58 omdömen

Alla orter Skiathos

Achladies

Längtar du efter avkoppling, sol och bad är en resa till Achladies perfekt! Här bor du bland olivlundar och har nära till Skiathos stad och andra trevliga städer och öar.

Agia Paraskevi

Agia Paraskevi, den lilla orten med den långa härliga sandstranden. Här kan du njuta av lata dagar vid havet, och promenera längs stranden för att sedan slå dig ner på en av byns mysiga tavernor.

Kanapitsa & Kalamaki

Vill du bo i lugna och fridfulla omgivningar som är inbäddad i grönska ska du boka nästa resa till Kanapitsa och Kalamaki på södra Skiathos. Bland de privatägda villorna ligger mysiga tavernor och vackra små badstränder. Vill du känna Skiathos stads livliga stadsliv ligger det bara en bussresa bort.

Kolios

Den lugna orten Kolios ligger på södra Skiathos, strax väster om Kalamaki-halvön och cirka 6,5 kilometer från huvudstaden Skiathos stad. Kolios passar dig som vill komma bort från turistorterna och se lite av öns genuina sida.

Aselinos

Aselinos är en lugn plats på norra sidan av Skiathos. Här kan du koppla av på en ostörd del av ön med vandringar genom fin natur eller med bad vid den naturliga sandstranden. Besök det lilla klostret Kounistra och njut av grekisk mat på tavernan vid stranden.

Vasilias

Res till Skiathos och upptäck badviken Vasilias. På hotell Kassandra Bay kan du se fram emot en fyrsolig semesterupplevelse precis intill den härligt inbjudande stranden.

Megali Ammos

I Megali Ammos spenderar du dagarna på den härliga sandstranden. Apollo erbjuder många hotellalternativ, så det är bara att välja och vraka.

Troulos

Res till Skiathos och den lugna orten Troulos i sommar! Orten är perfekt för barnfamiljer och de som söker lugn och ro på semestern.

Skiathos Stad

I Skiathos stad väntar massor av restauranger med alla tänkbara menyer, ett pulserande nattliv och bra shopping. Staden är modern och väldigt populär bland oss skandinaver.