Dubbelrum

Trevligt inredda dubbelrum med dubbelsäng. Tv med satellitkanaler. Kylskåp och vattenkokare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Dusch/bad och wc. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 20-23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenheter

Enrumslägenheterna består av ett kombinerat sovrum och minikök. Kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 20-23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Superiorrum

Trevligt inredda superiorrum med dubbelsäng. Superiorrummen är belägna på övre våningen. Tv med satellitkanaler. Kylskåp och vattenkokare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Dusch/bad och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 20-23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Sviter

Sviter med ett sovrum och ett vardagsrum, en dubbelsäng och en bäddsoffa. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Kaffe- och tefaciliteter. Espressomaskin. Badrock och tofflor. Hårtork. Dusch och wc. Markterrass med havsutsikt. Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheterna har ett separat sovrum med två sängar samt ett minikök. Möjlighet till extrabädd i vanlig säng eller i bäddsoffa. Kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 35-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.