Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 39 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Servicen, lugnet, maten.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


9 av 10

+
Lagom stort, kändes gemytligt, härlig personal, perfekt läge vid stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


10 av 10

+
Atmosfären och läget på hotellet var helt perfekt. Att hotellet hade en "egen" strand var plus i kanten. Samtidigt som det var några minuters gångavstånd till promenad stråket, där alla restauranger och shoppingen ligger. Men samtidigt att hotellet låg på så lugnt ställe. Verkligen avkopplande.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


8 av 10

+
Rent och snyggt. Trevlig personal. Närhet till havet.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


10 av 10

+
God service och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


9 av 10

+
Superfint hotell med fantastisk personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


9 av 10

+
Min fina balkong, visserligen ingen havsutsikt med den låg på nedre botten och kunde röra mig fritt utan insyn! - inga trappor heller att behöva gå i! Enrumslägenheten var också så fin, rent, snyggt, trevlig personal och typiskk grekisk inredning/stil som jag önskade! Reste ensam och kände mig väldigt trygg där!
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


10 av 10

+
Trevlig personal och läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


10 av 10

+
Nära stranden Frukost 👍, gott och mätt Trevlig personal, eget strand 10 min till stan 
.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

257 omdömen
Utmärkt
 
165
Väldigt bra
 
60
Bra
 
17
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-07-27

av cebonit Knislinge, Sverige

Kommer gärna tillbaka

Vi är på väg hem efter en underbar vecka på Sigalas. Läget är perfekt lite vid sidan om strandpromenaden. Vi hade två superiorrum med havsutsikt och trivdes jättebra. Frukosten hade allt man kunde önska och maten på övriga tider höll väldigt hög klass. Knappt lönt att gå någon annanstans! Trots att det var högsäsong så var det inga problem att få solstolar. Stranden är stenig så badskor rekommenderas. Finns att köpa inne i byn för 9-10. Personalen var väldigt trevliga och hjälpsamma och det rådde en familjär stämning. Vi kommer gärna tillbaka!

 
2019-07-07

av pethere2016 Ängelholm, Sverige

Señor Don Pedro

Ett ok hotell men inget som vi skulle rekomendera! Uruselt Wi-Fi som bara fungerar i receptionen och runt polen. Går man in på sitt rum så slutar Wi-Fi fungera, ändå säger dom att det fungerar på hela hotellet! Servicen si sådär men läget är kanon bra!

 
2018-09-18

av UllaD93 Stenungsund, Sverige

Fantastiskt hotell

Vilket fint hotell vi bodde på, jättefina och fräscha rum, välstädat varje dag, jättegullig personal , jättebra frukost med färska frukter , pålägg, olika sorters bröd, marmelader , smörgåsgrill för att göra toast, färskpressad juice, kaffemaskin med massa att välja på, sen beställer man omeletter, bacon, äggröra eller stekta ägg, allt efter smak ! Vi åt även lunch där några gånger som var väldigt god ! Stranden lite stenig men närheten till den var toppen! Kommer tillbaka ! Tack för en ljuvlig vecka!

 
2018-09-10

av ChristofferEskehed Mullsjö, Sverige

Underbart hotell!

Jag och min sambo bodde här för att fira hennes födelsedag. Vi blev förälskade i hotellet direkt! Litet, familjärt, bokstavligen PÅ stranden, gångavstånd till gatan med alla butiker och restauranger. Vi upplevde servicen som bra och personalen som trevlig.

 
2018-09-01

av ronnielund Göteborg, Sverige

Familjärt och fräscht hotell!

Just hemkommen efter en vecka i kamari! Kan inte säga annat än att hotellet var super bra! Jätte bra välkomnande med förklaring över hur man tar sig runt i kamari och all information kring hotellet direkt vid ankomst. Dem hjälper till med allt man kan tänkas behöva och all personal var väldigt trevliga. Vi hade en studio så de fanns ett litet kök, toalett och sovrumsdelen! Väldigt fint och fräscht med bra AC och safety box. Väldigt bra mat i restaurangen, rekommenderar suvlaki och gyros! Poolen är rätt liten och i anslutning med restaurangen men väldigt behaglig temperatur på vattnet, stranden och havet är i direkt anslutning till hotellet vilket är perfekt och hotellet har egna bra solstolar o parasoller Stränderna på santorini är av sten så rekommenderar att köpa "vattenskor" så behöver man inte tänka på vassa stenar eller att stenarna är varma. De enda som man får vara beredd på är att flygplatsen är väldigt nära hotellet och flygplanen låter rätt högt men vi vande oss rätt snabbt och de var rätt häftigt o se planen komma in för landning! Hotellet har även egen gratis parkering ifall man hyr bil på semestern! Allt som allt skulle jag rekommendera detta hotell åt andra som söker äkta grekiskt familjärt hotell!