Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 32 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Litet o familjärt
-
Byt texten i beskrivningen av hotellet, det finns bara en pool med snackbar.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

+
-
Tala om för gästerna i er beskrivning att flygens ständiga start och landningar är helt nära och mycket störande.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

+
Den stora familjekänslan finns där, en fantastisk upplevelse. Fantastisk frukost och matutbud. Rent å fint.
-
Kunde kanske lära sig att ändra ta till sig om lite förändringar när det gäller menyer, våga lägga till eller ta bort vartefter man beställer. Vill man ha lite extra grönt till maten, lägg till, men ta lite extra betalt för det och inte bara se blint på konceptet Annars utmärkt mat.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
Personalen, maten
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


7 av 10

+
Läget
-
Bättre förvaring i lägenheten

Bekräftad gäst: 2019-09-07


5 av 10

+
Närheten till havet helt klart. Godkänd mat också och mysiga rum.
-
Städningen av rummen kunde vara bättre, visste ej om dom skulle städa vissa dagar då dom kom så sent. Inte så trevlig o serviceminded personal som skötte restaurangen och baren. Saknade en riktig meny på vilka drinkar och snacks som fanns.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

+
Läget. Frukost. Rum. Aircondition på rummet. Trevlig personal vid frukost o lunch.
-
Träramp på stranden till strandpromenaden.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

+
Fräscht, lugnt, trevlig personal. Rummen hade allt man behöver och lite till. Handdukar, morgonrock, tofflor etc. suuuperbra mat, såväl frukost, lunch och middag. Bra temperatur i poolen!
-
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

+
Mkt trevligt charmigt hotell,underbar personal,service,frukost,mat.. Man känner sig välkommen och det finns inneboende kärlek i väggarna,rum en,personalen ,i maten och frukosten,och allt dom gör görs med kärlek.
-
Finns inga

Bekräftad gäst: 2019-08-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

245 omdömen
Utmärkt
 
154
Väldigt bra
 
59
Bra
 
17
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-07-27

av cebonit Knislinge, Sverige

Kommer gärna tillbaka

Vi är på väg hem efter en underbar vecka på Sigalas. Läget är perfekt lite vid sidan om strandpromenaden. Vi hade två superiorrum med havsutsikt och trivdes jättebra. Frukosten hade allt man kunde önska och maten på övriga tider höll väldigt hög klass. Knappt lönt att gå någon annanstans! Trots att det var högsäsong så var det inga problem att få solstolar. Stranden är stenig så badskor rekommenderas. Finns att köpa inne i byn för 9-10. Personalen var väldigt trevliga och hjälpsamma och det rådde en familjär stämning. Vi kommer gärna tillbaka!

 
2019-07-07

av pethere2016 Ängelholm, Sverige

Señor Don Pedro

Ett ok hotell men inget som vi skulle rekomendera! Uruselt Wi-Fi som bara fungerar i receptionen och runt polen. Går man in på sitt rum så slutar Wi-Fi fungera, ändå säger dom att det fungerar på hela hotellet! Servicen si sådär men läget är kanon bra!

 
2018-09-18

av UllaD93 Stenungsund, Sverige

Fantastiskt hotell

Vilket fint hotell vi bodde på, jättefina och fräscha rum, välstädat varje dag, jättegullig personal , jättebra frukost med färska frukter , pålägg, olika sorters bröd, marmelader , smörgåsgrill för att göra toast, färskpressad juice, kaffemaskin med massa att välja på, sen beställer man omeletter, bacon, äggröra eller stekta ägg, allt efter smak ! Vi åt även lunch där några gånger som var väldigt god ! Stranden lite stenig men närheten till den var toppen! Kommer tillbaka ! Tack för en ljuvlig vecka!

 
2018-09-10

av ChristofferEskehed Mullsjö, Sverige

Underbart hotell!

Jag och min sambo bodde här för att fira hennes födelsedag. Vi blev förälskade i hotellet direkt! Litet, familjärt, bokstavligen PÅ stranden, gångavstånd till gatan med alla butiker och restauranger. Vi upplevde servicen som bra och personalen som trevlig.

 
2018-09-01

av ronnielund Göteborg, Sverige

Familjärt och fräscht hotell!

Just hemkommen efter en vecka i kamari! Kan inte säga annat än att hotellet var super bra! Jätte bra välkomnande med förklaring över hur man tar sig runt i kamari och all information kring hotellet direkt vid ankomst. Dem hjälper till med allt man kan tänkas behöva och all personal var väldigt trevliga. Vi hade en studio så de fanns ett litet kök, toalett och sovrumsdelen! Väldigt fint och fräscht med bra AC och safety box. Väldigt bra mat i restaurangen, rekommenderar suvlaki och gyros! Poolen är rätt liten och i anslutning med restaurangen men väldigt behaglig temperatur på vattnet, stranden och havet är i direkt anslutning till hotellet vilket är perfekt och hotellet har egna bra solstolar o parasoller Stränderna på santorini är av sten så rekommenderar att köpa "vattenskor" så behöver man inte tänka på vassa stenar eller att stenarna är varma. De enda som man får vara beredd på är att flygplatsen är väldigt nära hotellet och flygplanen låter rätt högt men vi vande oss rätt snabbt och de var rätt häftigt o se planen komma in för landning! Hotellet har även egen gratis parkering ifall man hyr bil på semestern! Allt som allt skulle jag rekommendera detta hotell åt andra som söker äkta grekiskt familjärt hotell!