Kundomdömen om La Mer Deluxe Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 9 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


6 av 10

+
-
Detta hotell är inte 4 plus

Bekräftad gäst: 2023-08-26


9 av 10

+
Väldigt bra service från samtlig personal. Extra tack till Alex i baren som var helt fantastisk! Bra frukostbuffé, rent och fint poolområde.
-
Badrummet var rent men var i behov av renovering. Allt som var monterat i vägg var löst.

Bekräftad gäst: 2023-08-12


8 av 10

+
Bra hotell, mindre och trevligt med hög service. Rummen väl små.
-
Rum väl små känsla av grotta, instängd med litet fönster.

Bekräftad gäst: 2023-07-08


8 av 10

+
Lugnt och skönt
-
Både jacuzzi utomhus och hamam inomhus var ur funktion hela tiden, synd då det var en av anledningarna att vi valde detta hotell. Vi påtalade för reseguiden men fick inget gehör.

Bekräftad gäst: 2023-06-03


10 av 10

+
Rent och fräscht, bra rum, fint poolområde, mycket vänlig och trevlig personal..
-

Bekräftad gäst: 2023-06-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

710 omdömen
Utmärkt
 
573
Väldigt bra
 
82
Bra
 
37
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-08-05

av huldahund

La Mer Juli 2019

Ett väldigt trevligt och bra hotell, levde upp till förväntningarna. Mycket service-minded personal och bra frukostbuffé, åt även en middag där och köket gjorde oss inte besviket. Kan verkligen rekommendera La Mer.

 
2019-08-04

av davidvN8778MH Stockholm, Sverige

Exceptionellt bra hotel!!

Vi hade höga förväntningar på detta hotell då vi läst väldigt mycket bra om det! Hotellet mötte alla våra förväntningar och mer därtill! Ett familjärt hotell med en extremt hög servicegrad som kändes från hjärtat och med en känsla för detaljer, alltifrån städning, receptionen till restaurang! Frukosten hade allt man kan önska sig och alltid extra trevligt med ett glas mousserande vin på morgonen! Det fanns alltid plats vid poolen, nära till havet! Vi fick kalla handdukar eller ett glas uppfriskande smoothie vid poolen! Vi rekommenderar hotel restaurangen, vi åt där minst 1 gång per dag! Bra priser, mycket på tallriken och fantastiska smaker! Tips är att fråga efter dagens fångst! Dom hade även dom lokala vinerna till bra priser! Vi hade ett sent flyg hem men vi hade möjlighet att utnyttja hotellets spa/pool faciliteter efter utcheckning tex dusch! Sammanfattningsvis så har vi inget att klaga på och det är det bästa hotellet vi bott på! Vi kommer definitivt att åka tillbaka! Vi vill igen tacka alla varma och fantastiska människor på hotellet och att ni förgyllde vår vecka! Ni är bäst! Hälsningar My och David

 
2019-07-25

av anna-molin Ystad

Ett riktigt trevligt ställe

Vi har bott på hotellet i 1 vecka. Personal är underbar, proffsig och vänlig. Bra boendestandard. Problem som uppstod ( läckage i duschen) åtgärdats med desamma. Fin frukost. Nära till stranden dock för att nyttja solstolar tvingades man att bli "kund" på restaurang som äger strandremsa trots att man hänvisades just dit av personal på hotellet. Minus är att en del av hotellgäster badat och varit högljudda i poolen sent på kvällen trotts att man begränsat tid till 19.00. Helhetsbild är dock mycket positiv.

 
2019-07-20

av julialavesson

Bröllopsresa ♡

Underbart hotell med bra personal! God mat och alltid perfekt service. Ett extra tack till Basiliki och Kostantinos som vi fick lära känna lite extra! Väldigt fint rum med bubbelpool! Tack för denna resa! ♡

 
2018-08-27

av Torbjörn B

En pärla för relax,där vita marmorytor bara bryts av mindre djupblå pooler.

Njut av komfortabel vuxenmiljö.med personal som gör sitt yttersta för dig. Frukosten är enastående och läget utmärkt med strandpromenaden med alla sina restauranger bara 50 m. bort. Utforska denna sparsmakade ö,som kanske en gång var det forna Atlantis.Med de bländvita husen som klänger sig fast vid den bruna klippan högt över ett djupblått hav,dår ön brast i en våldsam vulkanexplosion under antiken.Calderan kallas klippväggen.Över allt svävar ett pärlemorfärgat intensivt ljus.så typiskt för grekiska öar. Och glöm inte att smaka öns stolthet.Det vita vinet av assyrtikodruvan.Inte billigt,men oförglömligt.Nikteri kallas samma vin efter lagring på fat,som skänker vinet en djupgul färg och en intensivare smak.Eller bara ät druvorna.Bättre blir det inte någonstans.Santo Wines,"Santorini Assyrtiko"blev vår favorit till fisk och skaldjur.Gutår!