Deluxerum

Härliga deluxerum (kallas honeymoon room av hotellet) med en dubbelsäng. En flaska vin och en fruktkorg väntar vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Jacuzzi, som kan vara inomhus eller ute på terrassen. Balkong eller terrass med havsutsikt och solsängar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20-25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer

Dubbelrum

Enkla dubbelrum med tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Delad uteplats med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 15-18 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer

Juniorsviter

Modernt inredda juniorsviter med en dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att person i extrabädd måste vara vuxen/över 16 år.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer

Superiorrum

Fina superiorrum i ljusa färger och tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer