Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass med havsutsikt. På uteplatsen finns stolar och bord samt två solstolar. I rummet finns en uppvärmd pool. Trappsteg till poolen. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två är räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 20-25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer

Dubbelrum

Dubbelrum med delad uteplats och havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två är räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit

Juniorvit med balkong eller terrass och havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två är räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass och havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingå. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två är räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.