Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass med havsutsikt. På uteplatsen finns stolar och bord samt två solstolar. I rummet finns en uppvärmd pool. Trappsteg till poolen. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. iPod-docka. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två är räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 20-25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer

Dubbelrum

Dubbelrum med delad uteplats och havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. iPod-docka. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två är räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit

Juniorvit med balkong eller terrass och havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. iPod-docka. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två är räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass och havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingå. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. iPod-docka. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två är räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.