Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Mycket trevlig och personlig service.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

424 omdömen
Utmärkt
 
288
Väldigt bra
 
91
Bra
 
26
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2019-06-04

av 620marcoe Stockholm, Sverige

Mycket bra

Utsikt från terassen är magiskt. Det är en unik upplevelse att ärta frukost på morgon. Bra frukost och poolen. Det är också värt att spendera en hel dag på hotellterass. Bekväma solstolar mot la Caldera. Trevlig personal.

 
2018-08-15

av marcusakerlind

Fantastiskt hotell!

Regina mare är ett fantastiskt hotell på alla sätt, super service, bra frukost, lunch och middag. Servicen på hotellet är toppen, alla som jobbar här gör så att du som gäst ska känna dig som hemma. Utsikten över havet är något utöver det vanliga. Går att ta en promenad ner till fira där det finns mängder av resturanger och butiker. Finns även en handfull resturanger nära hotellet.

 
2018-08-11

av V04v04v Helsingborg, Sverige

Mest fantastiska maten och en overklig utsikt!

Regina Mare är ettotroligt gemytligt, rogivande och vackert hotell med fantastisk personal. Hotellet är vackert, fridfullt, med den bästa maten lagad med färska råvaror dagligen. Utsikten i alla rum är overkligt vacker; ett fönster till det Egeiska havet med en av världens vackraste solnedgångar. Personalen är service inriktad, vänlig, och professionell. En av de bästa hotell upplevelserna någonsin.

 
2018-06-14

av Lisa L

Fantastiskt!

Vilken fantastik utsikt, helt magiskt! Rena fina rum med bra sängar. Frukosten var mycket bra, allt ifrån färsk frukt, ägg, bacon, grekiska specialiteter och till sötsaker. Personalen mycket hjälpsamma och trevliga. Imerovigli är ett ställe där man går MYCKET! Inget ställe för äldre, handikappade eller barnfamiljer. Högklackat går bort! Otroligt vackert, till och med vackrare än vad jag trodde! Det finns pool på hotellet men vi var iväg till tre olika stränder samt hade en dag ombord på en katamaran. Alla pratar om de fina solnedgångarna (de VAR otroligt fina) men ett tips är att gå upp tidigt på morgonen och kolla på soluppgången också. Vi letade hotellrum i Imerovigli på tex Hotel.com etc och vissa hotell var sjuukt dyra, flera hundratusen kronor per vecka! Den här veckan bokade vi med Apollo och det var betydligt bättre och överkomligt pris.

 
2016-08-30

av Maria J

Magiskt!

Havsutsikten från solstolen, poolen, restaurangen och rummen är helt outstanding. Så otroligt vackert och man kan aldrig få nog av utsikten! Rekommenderar verkligen detta hotell, framförallt till par. Servicen är toppen, vi blev alltid bemötta med ett leende och känslan av att personalen ville göra allt för oss. Vi blev positivt överraskade av maten, så vi åt både lunch och middag flertalet gånger på hotellet. Alltifrån saganaki, grekisk sallad, till pizza och spaghetti carbonara. Läget är perfekt tycker vi som ville ha en lugn semester. Imerovigli är supermysigt och vackert, perfekt utgångsläge. Gångavstånd längs calderan in till Fira, rekommenderar restaurang Aegon på vägen in dit. Besök också Oia, ett måste på semestern. Vi tog taxi till Kamari Beach, tyckte vi var smidigast. Rummen var fräsha och städningen bra. Vi kommer garanterat tillbaka!