Kundomdömen om Anema by the Sea

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 66 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


10 av 10

+
Våra 4 rum var placerade sbs- toppen. Nära till stranden. Supertrevlig personal.
-
Nybakat bröd till frukosten som för övrigt var bra. Negativt att grannhotellet spelade hög musik två kvällar men det kan ju inte vårt hotell ta ansvar för. APOLLO - finns ingen annanstans att skriva detta så jag skriver här. På informationsmötet hänvisade reseledarna hela tiden till er app men där hittade vi ingen info ang biluthyrning eller hur man skulle komma i kontakt med reseledarna.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


10 av 10

+
Trevlig personal, lugnt och rent.
-
Önskade mer varierande frukost och skönare sängar.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


8 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2023-09-16


8 av 10

+
Mysigt hotell. Trevligt område.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-16


7 av 10

+
-
Wi-Fi fungerade inte på rummet. Bara runt poolen.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


10 av 10

+
Mottagning, service, enbart jätte trevligt, vill rekommenderas till alla.
-
Hotellet var perfekt på alla sätt, jätte trevligt personal, mycket hjälpsamma reception

Bekräftad gäst: 2023-09-16


8 av 10

+
Vänlig personal och hjälpsam personal. Bra pool. Vi valde ett lite mindre och enklare hotell. Det uppfylld väl våra förväntningar.
-
Hårda sängar. Fick vid utcheckning veta att man kunde få bäddmadrass om man sagt till.

Bekräftad gäst: 2023-09-09


9 av 10

+
Poolen
-
Vi kunde pga solhettan inte använda vår balkong förrän efter kl 17-18.

Bekräftad gäst: 2023-09-09


10 av 10

+
Mysfaktor, läget, personalen.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

117 omdömen
Utmärkt
 
72
Väldigt bra
 
29
Bra
 
10
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-08-09

av JockeBokedal Stockholm, Sverige

Mycket bra hotel med personlig prägel

Detta hotel kan jag varmt rekommendera att bo på. Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Det är kanske inte det nyaste hotellet i området men det är helt och rent överallt. Städningen är exemplarisk av rum och område. Poolen är liten men djup. Finns även en liten barnbassäng där min 5 åring inte klagat under vår vistelse. PS. Det finns även ett gäng med grekiska sköldpaddor på området som man tar hand om tills dom kan återgå till ett normalt liv.

 
2023-07-23

av josefinr614

We can recommend

Hotel with good food, nice pool area and very nice and clean room. Smiling, kind and helpful staff. We were in this hotel for 14 days in july 2023 and we like it so much. Linus and Josefin From Sweden Västerås.

 
2022-09-05

av ErnstJan d

Ok little outdated but clean and very friendly staff

This hotel is close to everything. It is a bit outdated but all facilities work and the staff is friendly. Its really a relax hotel. Freedom at top! Basic breakfast but enough choices. Pool is great and really at sea! Just across the street. We only took breakfast but it is also possible to include diner. We didnt do this as within half a mile there are at least 20 restaurants if not more.

 
2020-04-23

av Lore P Cleveland, Ohio

Beautiful hotel, great location, excellent on-site outdoor restaurant

I was able to make a very last minute reservation and the woman at the concierge desk was very kind, and accommodating. She even offered a reduced rate. Our room was clean and comfortable with a small kitchenette and excellent air conditioning. We could sit on the balcony and see the ocean. The pool was clean and wonderfully refreshing and the bartender, amazing.We ate many meals at the wonderful on-site seaside restaurant. We were in town for a wedding and really enjoyed our stay. The onsite laundromat, was very convenient too. The complimentary breakfast and morning coffee was welcome!

 
2019-08-23

av Trsfgh

Amazing stay

This hotel offers you an unforgettable and relaxing experience.The location is great,people who work there are very friendly and always ready to help you.The pool bar and the restaurant are excellent.There is a variety of traditional drinks and food.Reasonable prices and great quality.