Anema by the Sea

På Anema by the Sea bor du mellan bergen och havet. Här är stämningen avslappnad och du bor på gångavstånd till strand och centrum. Upplev en riktigt avkopplande semester, njut vid poolen eller bege dig ut på upptäcktsfärd i det natursköna landskapet.


Rumstyper

Dubbelrum för1-2 personer. Familjerum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Vi bodde längs ner mot berget så mysigt att sitta där .bra frukost väldigt bra mat på restaurange...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 112 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Välkommen till det familjeägda hotellet Anema by the Sea! Hotellet ligger på gångavstånd från hamnen i Karlovasi där det finns några barer och caféer och ca tre kilometer från stranden Potami. Runt hotell Anema by the Sea finns ett trevligt utbud av restauranger och barer. Hotellet, som ligger nära havet, erbjuder ett mysigt och bekvämt boende i Karlovasi. Hotellet har ett poolområde med en pool med en grundare del för barn. På solterrassen runt poolen finns solstolar och några parasoller att låna. Där finns också en poolbar där du äter frukost.

Hotellet har en liten taverna, Meltemia, nere vid havet. För att komma till tavernan måste du korsa en trafikerad gata. Där kan du njuta av autentiska grekiska smaker till ljudet av Medelhavets vågor som når stranden. Här serveras middagen som ingår i halvpensionen. Tennis.

Reception som är öppen dagtid. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis parkering. Tidvis stark trafik utanför hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Enklare frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag).

Middagen i halvpensionen serveras i tavernan Meltemia nere vid havet. Färdig meny och menyn varierar från dag till dag.

Alla hotell, Karlovassi

Erato

Hotell Erato erbjuder ett bra läge nära både stranden och centrum. Från hotellet promenerar du enkelt ner till havet för dagens sol och bad, för att sedan strosa in till hamnens restauranger och barer på kvällen. I närheten av hotell Erato finns även en liten park och ett utomhusgym.

Samaina Inn

All Inclusive-hotellet Samaina Inn på Samos ligger i turistglesa i Karlovassi. Precis intill finns en liten stenstrand och hotellets palmkantade poolområde har en pool även för de yngsta. På Samaina Inn anordnas olika aktiviteter och underhållning. Passa på att öva på serven med gratis tennis.