Anema by the Sea

På Anema by the Sea bor du mellan bergen och havet. Här är stämningen avslappnad och du bor på gångavstånd till strand och centrum. Upplev en riktigt avkopplande semester, njut vid poolen eller bege dig ut på upptäcktsfärd i det natursköna landskapet.


Rumstyper

Dubbelrum för1-2 personer. Familjerum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 106 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Välkommen till det familjeägda hotellet Anema by the Sea! Hotellet, som ligger nära havet, erbjuder ett mysigt och bekvämt boende i Karlovasi. Hotellet har ett poolområde med en pool och en liten separat barnpool På solterrassen runt poolen finns solstolar och några parasoller att låna. Där finns också en poolbar.

Hotellet har en liten taverna, Meltemia, nere vid havet. Där kan du njuta av autentiska grekiska smaker till ljudet av Medelhavets vågor som når stranden.

Reception som är öppen dagtid. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis parkering. Tennisbana.

Hotellet ligger på gångavstånd från hamnen i Karlovasi och ca tre kilometer från stranden Potami. Runt hotell Anema by the Sea finns ett trevligt utbud av restauranger och barer. Tidvis stark trafik utanför hotellet.

Måltider

Enklare frukostbuffé ingår.
Halvpension finns mot tillägg.

Alla hotell, Karlovassi

Erato

Hotell Erato erbjuder ett bra läge nära både stranden och centrum. Från hotellet promenerar du enkelt ner till havet för dagens sol och bad, för att sedan strosa in till hamnens restauranger och barer på kvällen. I närheten av hotell Erato finns även en liten park och ett utomhusgym.

Samaina Inn

All Inclusive-hotellet Samaina Inn på Samos ligger i turistglesa i Karlovassi. Precis intill finns en liten stenstrand och hotellets palmkantade poolområde har en pool även för de yngsta. På Samaina Inn anordnas olika aktiviteter och underhållning. Passa på att öva på serven med gratis tennis.