Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 32 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Ett fräscht hotell, nära till centrum, trevlig personal
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2023-08-30


8 av 10

+
Lugnt - ingen trafik utanför. Rummet bra. AC och säkerhetsbox ingick i rummet.
-
Hotellet har bytt namn till Arte Rhodes men står Agla hotel utanför (det gamla namnet) och ingen taxichaufför kände till nya namnet.

Bekräftad gäst: 2023-08-29


7 av 10

+
Poolområdet var mycket bra och receptionisterna väldigt serviceinriktade. Mycket bra städning.
-
När vi kom till hotellet trodde vi att vi kommit till fel hotell för det var inte samma hotell som på bilderna på apollos hemsida. Hotellet har renoverats och byggts om till det bättre och bör tas nya kort till Apollos hemsida.

Bekräftad gäst: 2023-08-23


7 av 10

+
Närhet till allt
-

Bekräftad gäst: 2023-08-20


8 av 10

+
Fräscht och trevlig personal och god mat :)
-
Rummen var mindre en vad jag trodde. Liten balkong mot tråkig utsikt.

Bekräftad gäst: 2023-08-17


1 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-18


6 av 10

+
Bra personal och nära till havet och Rhodos stad
-
Städningen och sen var det väldigt lyhört

Bekräftad gäst: 2023-06-18


10 av 10

+
Ligger centralt nära Rhodos stad så man kan promenera in till staden
-

Bekräftad gäst: 2022-09-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

755 omdömen
Utmärkt
 
287
Väldigt bra
 
271
Bra
 
125
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
37

5 senaste omdömen

2021-09-09

av rasalex Stockholm, Sverige

Supernöjda, kommer gärna tillbaka!

Vi bokade en charter med Apollo och bodde på Agla Hotell tre veckor med halvpension. Efter att ha läst många negativa recensioner hade vi inte så höga förväntningar utan valde hotellet mest för läget och priset men blev positivt överraskade. Vi var två vuxna och en tonåring och hade bokat ett familjerum som visade sig vara två rymliga dubbelrum med connecting door och varsin stor balkong. Det enda tråkiga med rummen var utsikten men man får tänka på att det är ett stadshotell med flera byggnader runt om. Hotellet har ett litet poolområde men vi upplevde aldrig att det var trångt. Stranden ligger bara några hundra meter från hotellet och det är gångavstånd till det mesta i staden. Hotellet har inget gym men ett litet utegym finns vid poolområdet med några enkla maskiner. Om man vill ha ett riktigt gym finns ett rakt över gatan där man kan köpa veckokort för billig peng. Frukosten och middagen var klart godkända och vi har absolut inget att klaga på. Mycket att välja på och man blev mätt. Personalen både i receptionen, restaurangen och baren var alla supertrevliga och hjälpsamma på alla sätt. Kommer gärna tillbaka!

 
2019-04-26

av 548giselal Bromma, Sverige

Prisvärt hotell

Ett prisvärt hotell som ligger precis vid stranden. Bra service och personal. Rent och fräscht. Ok frukost. Lite stimmigt i frukostlokalen. Poolområdet är litet och april så är poolen kall! Vi hade tur och få balkong åt ”rätt håll” med mycket sol som vi ville ha det!

 
2018-08-04

av 786mattiask

Bra hotell med fantastiskt läge

Vi bodde på Agla Hotel en vecka under sommaren 2018 och var mycket nöjda med vår vistelse. +Nära till Stranden, City/Old Town Roads (ca 5 min promenad till Centrum) och många goda restauranger som ligger i samma kvarter som Hotellet. +Jättefint rum. Havsutsikt. Rent och städat. Frukostbuffén var okej. Vårt rum hade dessutom bra Wi-Fi och Air Condition som ingick i just vårt resepaket. Poolområdet var inte så stort men det hade ingen betydelse eftersom det tar 2-3 min att gå ner till Stranden. +Trevlig personal i receptionen. De som jobbade i baren var inte otrevliga men vissa av dem drog ner vår upplevelse lite med sin nonchalans. Ingenting som drar ner helhetsupplevelsen av hotellet i alla fall. Vi kommer tillbaka som gäster nästa sommar. +Jättefint initiativ med det lilla Kattcaféet för de hemlösa små kissarna. Vi kan rekommendera detta hotell om du vill ha närhet till allt,

 
2018-05-04

av pjpojken Ljusdal, Sverige

Agla levererar

Med lite sorg i sinnet bär det snart hem igen efter en vecka på Agla. Precis som för ett och ett halvt år sedan har allt funkat bra. Servicen är hotellets styrka. Stort plus för all visad vänlighet. Renlighet, det centrala läget och fina bufféer till frukost och middag ska också framhållas. Här är det till exempel gången som jag har fått bubbel till frukosten!

 
2017-11-07

av pernilleegonsson Olofström, Sverige

OK hotell

Detta hotell har ganska bra standard , vi fick tyvärr rum mot en gata med massa andra hus , tråkig utsikt. Frukosten var bra och varierande . Liten pool ... stolarna reserverades innan kl 7 vilket inte va ok.