Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,4 av 10 baserat på 34 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,4 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,6 / 10
Service
 
7,2 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Läget var det nästa.
-
Ac:n fungerade inte. Fick en ståfläkt som kompensation som gick sönder efter en dag, fick ännu en ståfläkt. Duschen hade bara skåll hett vatten reglaget hade fastnat, klagade om detta flera gånger, efter tre dagar bytte de reglaget helt och sen fungerade duschen. Frukostbuffén var smaklös och fattig. Hårda sängar. Wifit fungerade oftast inte alls på vårt rum. Poolområdet var i skugga hela förmiddagen och de bästa solstolarna sick man betala 8 euro för att få ligga i…

Bekräftad gäst: 2024-07-03


6 av 10

+
Att det oftast fanns plats vid poolen och lobbyn var stor och fin.
-
Det såg inte ut som på bilderna. Rummen var inte alls lika fina och moderna. Balkongen var också ganska liten vilket den inte var på bilderna. De byggde precis utanför rummet så det lät en del och föll ner smuts på balkongen.

Bekräftad gäst: 2024-06-30


8 av 10

+
Hotellrummet
-

Bekräftad gäst: 2024-06-27


5 av 10

+
De var bra städning och fräscha rum.
-
Frukostbuffén var väldigt dålig. Det behövs mer olika alternativ med näringsrik mat. Vi fick inget bra bemötande av receptionisterna när vi checkade in. De var stressade och verkade upprörda med oss när vi inte förstod att vi behövde betala skatt fyra gånger då vi tydligen hade fyra rum (två familjerum). Denna information fick vi inte ordentligt från Apollo. I framtiden behöver ni på Apollo se till att informera oss tydligare om skatten och att den baseras på antalet rum och nätter. Vi visste inte heller att Arte Rhodes hade blivit 4-stjärniga i april 2024, vilket höjde avgiften. Denna information hade varit bra att ha innan.

Bekräftad gäst: 2024-06-23


8 av 10

+
Frukost och personalen
-

Bekräftad gäst: 2024-06-06


1 av 10

+
Inget
-
Det va inte det hotellet jag BOKADE!! Ni förflyttade mig utan min vetskap

Bekräftad gäst: 2024-06-02


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-26


3 av 10

+
Läget
-
Bodde inte på arte Rhodos utan Annapolis in.

Bekräftad gäst: 2024-05-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-12


8 av 10

+
Ett fräscht hotell, nära till centrum, trevlig personal
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2023-08-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

758 omdömen
Utmärkt
 
287
Väldigt bra
 
271
Bra
 
125
Mindre bra
 
36
Underkänt
 
39

5 senaste omdömen

2021-09-09

av rasalex Stockholm, Sverige

Supernöjda, kommer gärna tillbaka!

Vi bokade en charter med Apollo och bodde på Agla Hotell tre veckor med halvpension. Efter att ha läst många negativa recensioner hade vi inte så höga förväntningar utan valde hotellet mest för läget och priset men blev positivt överraskade. Vi var två vuxna och en tonåring och hade bokat ett familjerum som visade sig vara två rymliga dubbelrum med connecting door och varsin stor balkong. Det enda tråkiga med rummen var utsikten men man får tänka på att det är ett stadshotell med flera byggnader runt om. Hotellet har ett litet poolområde men vi upplevde aldrig att det var trångt. Stranden ligger bara några hundra meter från hotellet och det är gångavstånd till det mesta i staden. Hotellet har inget gym men ett litet utegym finns vid poolområdet med några enkla maskiner. Om man vill ha ett riktigt gym finns ett rakt över gatan där man kan köpa veckokort för billig peng. Frukosten och middagen var klart godkända och vi har absolut inget att klaga på. Mycket att välja på och man blev mätt. Personalen både i receptionen, restaurangen och baren var alla supertrevliga och hjälpsamma på alla sätt. Kommer gärna tillbaka!

 
2019-04-26

av 548giselal Bromma, Sverige

Prisvärt hotell

Ett prisvärt hotell som ligger precis vid stranden. Bra service och personal. Rent och fräscht. Ok frukost. Lite stimmigt i frukostlokalen. Poolområdet är litet och april så är poolen kall! Vi hade tur och få balkong åt ”rätt håll” med mycket sol som vi ville ha det!

 
2018-08-04

av 786mattiask

Bra hotell med fantastiskt läge

Vi bodde på Agla Hotel en vecka under sommaren 2018 och var mycket nöjda med vår vistelse. +Nära till Stranden, City/Old Town Roads (ca 5 min promenad till Centrum) och många goda restauranger som ligger i samma kvarter som Hotellet. +Jättefint rum. Havsutsikt. Rent och städat. Frukostbuffén var okej. Vårt rum hade dessutom bra Wi-Fi och Air Condition som ingick i just vårt resepaket. Poolområdet var inte så stort men det hade ingen betydelse eftersom det tar 2-3 min att gå ner till Stranden. +Trevlig personal i receptionen. De som jobbade i baren var inte otrevliga men vissa av dem drog ner vår upplevelse lite med sin nonchalans. Ingenting som drar ner helhetsupplevelsen av hotellet i alla fall. Vi kommer tillbaka som gäster nästa sommar. +Jättefint initiativ med det lilla Kattcaféet för de hemlösa små kissarna. Vi kan rekommendera detta hotell om du vill ha närhet till allt,

 
2018-05-04

av pjpojken Ljusdal, Sverige

Agla levererar

Med lite sorg i sinnet bär det snart hem igen efter en vecka på Agla. Precis som för ett och ett halvt år sedan har allt funkat bra. Servicen är hotellets styrka. Stort plus för all visad vänlighet. Renlighet, det centrala läget och fina bufféer till frukost och middag ska också framhållas. Här är det till exempel gången som jag har fått bubbel till frukosten!

 
2017-11-07

av pernilleegonsson Olofström, Sverige

OK hotell

Detta hotell har ganska bra standard , vi fick tyvärr rum mot en gata med massa andra hus , tråkig utsikt. Frukosten var bra och varierande . Liten pool ... stolarna reserverades innan kl 7 vilket inte va ok.