Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 3 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Småskaligheten. Att det fanns pool och möjlighet till frukost och lunch.
-
Varmvattnet fick spolas i 5 minuter för att få fram. Äldre sunkiga garderober och hela rummet luktade lite gammal rök. Var dock första veckan som verksamheten var igång.

Bekräftad gäst: 2024-05-14


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

36 omdömen
Utmärkt
 
21
Väldigt bra
 
9
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2023-08-27

av Kicki M Boden, Sverige

Mindre hotell nära stranden

Helt ok hotel. Litet hotellrum med minimal balkong vi fick sitta på rad ute på balkongen. Litet utrymme i duschen. Sköna sängar. Frukosten var helt ok, kanske organisera om området där man tar frukosten då själva frukostrestaurangen är stor men området där man tar frukosten är trångt. Nära till havet, vi var i mitten på maj så stranden var inte iordningställd vilket var tråkigt. Nära till byn och flera tavernor. När vi satt på stolarna vid poolområden blev vi svarta på armarna och kläderna då de lossnade färg från dem.

 
2023-07-13

av Barbara B

Litet sött hotel vid stranden

Litet sött hotel precis vid stranden. Jättetrevlig personal, tack Nina, Alexandra och Tanja. Minus att köket stängde 16:00 och baren ca. 21:00. Ca 10 minuters promenad vid havet till den fina byn Vasiliki med det fina hamnområde med många fina barer och restauranger

 
2023-05-23

av Stickan2013 Lövestad, Sverige

Bra läge

Väldigt trevligt hotell, rummen var lite små men fungerade utmärkt för vårt ändamål. Rent och snyggt i alla allmänna utrymmen. WiFi fungerade utmärkt både i rummet och de allmänna utrymmen. Frukosten var sparsam men med möjligheter att variera lite mellan dagarna. Supertrevlig personal som alltid hälsade och gjorde att man kände sig välkommen.

 
2022-08-09

av MilleProduction

Fantastiskt hotell som överträffar förväntningarna

Detta hotell överträffade alla våra förväntningar. Personalen är supertrevlig, hjälpsam och social. Väldigt rent och fint på rummen samt restaurangen. En natt så slutade vår AC att fungera, vi hann knappt äta färdigt frukosten innan teknikerna var på plats och började reparera. Väldigt trygg lugn och säker stämning

 
2019-08-12

av JohanLundborg Haninge, Sverige

Härligt hotell

Vi bodde en vecka och hade en väldigt trevlig och vilsam tid. Hotellet är väldigt trivsamt och med bra läge. Läget är perfekt för att göra utflykter både till västkusten eller östkusten med bil. På kvällen kan man gå till hamnen som är pittoresk och trevlig med ett antal småbutiker. Personalen är mycket trevliga och maten är god. Rummen är lagom stora och fräscha. Frukosten är lagom stor. Min fru tycker att det är den bästa hon ätit då hon gillar grekisk yoghurt och färska frukter (hon har varit på en del hotell). Hur många av er har stressat för att lägga ut handdukar tidigt på morgonen ? Det behöver man aldrig göra på det här hotellet, man kan äta frukost sent och ändå få en plats vid poolen som för övrigt har lagom storlek. Det finns parkeringsplatser för er som tänker hyra bil.