Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 131 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Frukostbuffén och den trevliga, hjälpsamma personalen
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2021-10-11


5 av 10

+
Sängen var bra
-
Städning av poolen, spolningen på toaletten. Servicen.

Bekräftad gäst: 2021-10-11


10 av 10

+
Läget samt avslappnad atmosfär!
-

Bekräftad gäst: 2021-10-05


10 av 10

+
-
breakfast coffee was very weak :(

Bekräftad gäst: 2021-10-04


7 av 10

+
Strandnära
-

Bekräftad gäst: 2021-09-20


7 av 10

+
Personalen, närheten till pool och hav
-
Toaletterna var helt värdelösa, fick spola 4 gånger per besök, duschen till poolen funkade inte ok.

Bekräftad gäst: 2021-08-31


10 av 10

+
Everything was perfect!
-

Bekräftad gäst: 2021-08-31


7 av 10

+
AC på rummet
-
Önskar mer färsk frukt på frukosten samt en dubbelsäng istället för två enkelsängar.

Bekräftad gäst: 2021-08-17


7 av 10

+
Frukosten , det va lugnt, ingen trafik, nära havet å härlig pool.
-
Toalett flottören gick sönder, elr slutade funka, å ingen åtgärd gjordes, så vi fick själva ta av locket på toan å trycka manuellt så vattnet skulle stiga så vi kunde spola, det va rätt frusterande, de sa att de ringt efter rörmokaren men det va väldigt mycket att göra, tyckte vi kunde bli erbjuden annat rum.

Bekräftad gäst: 2021-08-09


10 av 10

+
Fantastisk utsikt över havet, fina och fräscha rum samt hotellet i stort, välkomnande personal och väldigt god mat, barnen älskade poolen 😊👌
-
Samtliga i familjen vara nöjda med allt hotellet har att erbjuda.

Bekräftad gäst: 2021-07-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

25 omdömen
Utmärkt
 
15
Väldigt bra
 
6
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-08-12

av JohanLundborg Haninge, Sverige

Härligt hotell

Vi bodde en vecka och hade en väldigt trevlig och vilsam tid. Hotellet är väldigt trivsamt och med bra läge. Läget är perfekt för att göra utflykter både till västkusten eller östkusten med bil. På kvällen kan man gå till hamnen som är pittoresk och trevlig med ett antal småbutiker. Personalen är mycket trevliga och maten är god. Rummen är lagom stora och fräscha. Frukosten är lagom stor. Min fru tycker att det är den bästa hon ätit då hon gillar grekisk yoghurt och färska frukter (hon har varit på en del hotell). Hur många av er har stressat för att lägga ut handdukar tidigt på morgonen ? Det behöver man aldrig göra på det här hotellet, man kan äta frukost sent och ändå få en plats vid poolen som för övrigt har lagom storlek. Det finns parkeringsplatser för er som tänker hyra bil.

 
2018-10-08

av martinak350

Mysigt hotell

Litet mysigt hotell som är ett måste om du ska till Vassiliki. Personalen är det bästa på hela hotellet, välkomnande och hjälpsamma. Frukosten är liten men har det mesta. God och prisvärd mat finns att äta med. Läget är perfekt med närhet till stad, centrum och knappa meter till stranden. På stranden kan man hyra solstolar av hotellet för 7euro. Finns gratis stolar uppe vid hotellets pool. Det enda minuset är att det är lyhört.

 
2018-10-07

av pyff Falköping, Sverige

Loooooved it!!

Attans vilken liten pärla! Endast 16 rum och hotellet går endast att boka via charter med Apollo och det gör ju att klientelet endast är nordisk vilket är det enda som är lite trist med hotellet. Servicen är helt outstanding med glada och uppmärksamma tjejer i baren/restaurangen. Efter ett par dagar vet dom exakt vad du vill äta och dricka och ger dig alltid ett leende, känns väldigt familjärt och trevligt. Sängarna är utan tvekan de bästa jag upplevt nånsin i den här regionen (har varit i Grekland och Turkiet drygt 10 ggr och alltid sovit kass och fått ont i ryggen). Vattentrycket i duschen är oxå mycket bättre än nånstans jag varit i Grekland. Super-fräscha rum i modern stil även om de inte är speciellt stora. Små badrum som alltid i Grekland med fräscha. Frukosten är kanon i jämförelse vad man brukar få i Grekland. Maten i restaurangen är god och vällagad. Mysig och fräsch restaurang och lounge. Poolen är liten men fyller sitt syfte och det finns gott om solstolar till de 16 rummen. Gratis parkering på gården. Stranden är inte så rolig med tanke på hur otroliga stränder det finns på Lefkas, fin färg på vattnet men "grumligt" pga alla seglare i bukten. Det är oxå väldigt konstigt och lätt irriterande att hotellet tar betalt 7 euro för två solstolar på stranden (Gratis vid poolen) när man är gäst på hotellet. Det är nog det enda som var negativt på detta härliga lilla hotell som jag varmt rekommenderar!

 
2021-08-30

av Marvintzuyk

Awfull food

Better you eat some gyros. We was 4 people and order various food. First they bring us frenc fries 10 min before the rest of the food. The rest of the food was uneatable , overcooked or reheated . pizza was exacly the kind taked from supermarket , freezed one and all the meat was reheated. the octopus was like rubber and with awfull taste. Avoid it!!!

 
2019-09-18

av LarsF517

Missing safety for swimmers in the sea of the coast to the hotel.

If you have planned to stay at this hotel with your family for swimming and scuba diving in the sea from the beach – you will have to rethink and find a different hotel. There is no safety or security for swimmers or scuba divers in the waters off the beach to the hotel. Even though the hotel has marked and area for swimmers with yellow buoys – the marked area is not being respected. All kind of sailing vessels from catamarans – windsurfers to high speed kite surfers cross through the marked area – putting the swimmers at high risk. My daughter was caught under the sail of a capsizing 49`ere sailboat and hit on the one shoulder by the mast. That was the last day during our holiday we swam in the sea during our holiday. The hotel needs to improve the safety for swimmers in the sea – otherwise one day someone will get serious wounded or killed. Regards Lars Fredensborg