Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 129 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
småskaligheten, nära till allting.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-26


7 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-26


10 av 10

+
Litet och mysigt
-

Bekräftad gäst: 2022-09-26


10 av 10

+
Fantastisk beliggenhet rett ved havet
-

Bekräftad gäst: 2022-09-19


9 av 10

+
Jättetrevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-09-12


6 av 10

+
Polområdet, nära stranden och nära centrum. AC var fantastisk bra på rummet
-

Bekräftad gäst: 2022-09-05


6 av 10

+
Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-05


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-22


8 av 10

+
Poolområdet o närheten till stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-08-22


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

30 omdömen
Utmärkt
 
18
Väldigt bra
 
7
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2022-08-09

av MilleProduction

Fantastiskt hotell som överträffar förväntningarna

Detta hotell överträffade alla våra förväntningar. Personalen är supertrevlig, hjälpsam och social. Väldigt rent och fint på rummen samt restaurangen. En natt så slutade vår AC att fungera, vi hann knappt äta färdigt frukosten innan teknikerna var på plats och började reparera. Väldigt trygg lugn och säker stämning

 
2019-08-12

av JohanLundborg Haninge, Sverige

Härligt hotell

Vi bodde en vecka och hade en väldigt trevlig och vilsam tid. Hotellet är väldigt trivsamt och med bra läge. Läget är perfekt för att göra utflykter både till västkusten eller östkusten med bil. På kvällen kan man gå till hamnen som är pittoresk och trevlig med ett antal småbutiker. Personalen är mycket trevliga och maten är god. Rummen är lagom stora och fräscha. Frukosten är lagom stor. Min fru tycker att det är den bästa hon ätit då hon gillar grekisk yoghurt och färska frukter (hon har varit på en del hotell). Hur många av er har stressat för att lägga ut handdukar tidigt på morgonen ? Det behöver man aldrig göra på det här hotellet, man kan äta frukost sent och ändå få en plats vid poolen som för övrigt har lagom storlek. Det finns parkeringsplatser för er som tänker hyra bil.

 
2018-10-08

av martinak350

Mysigt hotell

Litet mysigt hotell som är ett måste om du ska till Vassiliki. Personalen är det bästa på hela hotellet, välkomnande och hjälpsamma. Frukosten är liten men har det mesta. God och prisvärd mat finns att äta med. Läget är perfekt med närhet till stad, centrum och knappa meter till stranden. På stranden kan man hyra solstolar av hotellet för 7euro. Finns gratis stolar uppe vid hotellets pool. Det enda minuset är att det är lyhört.

 
2018-10-07

av pyff Falköping, Sverige

Loooooved it!!

Attans vilken liten pärla! Endast 16 rum och hotellet går endast att boka via charter med Apollo och det gör ju att klientelet endast är nordisk vilket är det enda som är lite trist med hotellet. Servicen är helt outstanding med glada och uppmärksamma tjejer i baren/restaurangen. Efter ett par dagar vet dom exakt vad du vill äta och dricka och ger dig alltid ett leende, känns väldigt familjärt och trevligt. Sängarna är utan tvekan de bästa jag upplevt nånsin i den här regionen (har varit i Grekland och Turkiet drygt 10 ggr och alltid sovit kass och fått ont i ryggen). Vattentrycket i duschen är oxå mycket bättre än nånstans jag varit i Grekland. Super-fräscha rum i modern stil även om de inte är speciellt stora. Små badrum som alltid i Grekland med fräscha. Frukosten är kanon i jämförelse vad man brukar få i Grekland. Maten i restaurangen är god och vällagad. Mysig och fräsch restaurang och lounge. Poolen är liten men fyller sitt syfte och det finns gott om solstolar till de 16 rummen. Gratis parkering på gården. Stranden är inte så rolig med tanke på hur otroliga stränder det finns på Lefkas, fin färg på vattnet men "grumligt" pga alla seglare i bukten. Det är oxå väldigt konstigt och lätt irriterande att hotellet tar betalt 7 euro för två solstolar på stranden (Gratis vid poolen) när man är gäst på hotellet. Det är nog det enda som var negativt på detta härliga lilla hotell som jag varmt rekommenderar!

 
2022-07-31

av 948gunnarf Göteborg, Sverige

Great place & value in Vasiliki, Lefkada

Welcoming and polite staff, who are allways available and happy to offer service and advice. Very clean and well maintained facilities. Large pool with free sunbeds and direct access to both the beach and the very nice restaurang. The hotel has a nice garden with ample seating in the shadow and out in the lawn as well. Great airconditioning in the rooms and rest of the nice building. Comfortable beds and free towels, shampoo etc. The walk to the port is short and pleasant. Breakfast was plentiful and tasty. We had a great stay and very good value for our mony here. I really recommend Sunwayves to everyone! :-)