Enrumslägenheter

Enrumslägenheter av varierande storlek och standard. Alla lägenheter har golvfasta sängar och i vissa rum finns separata sängar som inte går att föra ihop. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv. Gratis luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med hel eller begränsad havsutsikt. Städning 3 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenheter i etage

Enrumslägenheter i etage och av varierande storlek och standard. Alla lägenheter har golvfasta sängar, i vissa rum finns separata sängar ( som inte går att föra ihop). Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv i sovrummet. Gratis luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 3 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Renoverade enrumslägenheter

Renoverade enrumslägenheter av varierande storlek med golvfasta sängar, vissa rum har separata sängar (som inte går att föra ihop). Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv. Gratis luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt eller markterrass. Städning 3 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Renoverade tvårumslägenheter i etage

Renoverade tvårumslägenheter i etage och av varierande storlekar. Alla lägenheter har golvfasta sängar. I vissa rum finns separata sängar (som inte går att föra ihop). Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv i sovrummet. Gratis luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 3 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter av varierande storlek och standard. Alla lägenheter har golvfasta sängar och i vissa rum finns separata sängar (som inte går att föra ihop). Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv i sovrummet. Gratis luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Delad uteplats, vissa med begränsad havsutsikt. Vissa delade uteplatser kan användas av andra hotellgäster som gångväg. Städning 3 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer / 2-3 personer, varav 1 barn / 2-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenheter i etage och av varierande storlek och standard. Alla lägenheter har golvfasta sängar och i vissa rum finns separata sängar (som inte går att föra ihop). Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv i sovrummet. Gratis luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 3 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.