Ej renoverad tvårumslägenhet

Ej renoverade tvårumslägenheter av varierande storlek och standard. Delad uteplats, vissa med begränsad havsutsikt. Vissa delade uteplatser kan användas av andra hotellgäster som gångväg. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Golvfasta sängar - en dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddbar soffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Tv med lokala kanaler i sovrummet. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 3 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn/2-4 personer, varav 1 barn/2-4 personer

Enrumslägenhet

Enrumslägenheter av varierande storlek. Balkong med havsutsikt. Kombinerat sovrum med vardagsrum och minikök. Golvfasta sängar, en dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar soffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 3 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Tvårumslägenheter i etage av varierande storlek. Balkong med havsutsikt. En trappa upp finns ett sovrum och badrum. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök. Golvfasta sängar, en dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Tv med lokala kanaler i sovrummet. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 3 ggr/vecka. När lägenheterna renoverades 2018 var det endast entréplan som renoverades.

Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet i etage, ej renoverade

Ej renoverade tvårumslägenheter i etage och av varierande storlek och standard. Balkong med begränsad havsutsikt. En trappa upp finns sovrum och badrum. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med ett minikök. Golvfasta sängar - en dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddbar soffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Tv med lokala kanaler i sovrummet. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 3 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.