Renoverade enrumslägenheter

Renoverade enrumslägenheter av varierande storlek: Kombinerat sovrum och vardagsrum med minikök. Golvfasta sängar, vissa rum har separata sängar (som inte går att föra ihop). Möjligt med en extrabädd i bäddbar soffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv. Gratis luftkonditionering. Hårtork. Badkar med dusch eller endast dusch samt wc. Balkong med havsutsikt. Städning 3 gånger/vecka.

  • Lägenheterna renoverades 2018.

Antal personer: 1-3 personer.

Renoverade tvårumslägenheter i etage

Renoverade tvårumslägenheter i etage och av varierande storlekar. Sovrum och badrum på översta våningen. Kombinerat vardagsrum med minikök på nedersta våningen. Alla lägenheter har golvfasta sängar. I vissa rum finns separata sängar (som inte går att föra ihop). Möjliga extrabäddar i bäddbar soffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv i sovrummet. Gratis luftkonditionering. Badkar med dusch eller endast dusch samt wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 3 gånger/vecka.

  • Lägenheterna renoverades 2018.

Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter av varierande storlek och standard. Sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Alla lägenheter har golvfasta sängar och i vissa rum finns separata sängar (som inte går att föra ihop). Möjliga extrabäddar i bäddbar soffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv i sovrummet. Gratis luftkonditionering. Badkar med dusch eller endast dusch samt wc. Delad uteplats, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 3 gånger/vecka.

  • Vissa delade uteplatser kan användas av andra hotellgäster som gångväg.

Antal personer: 2-4 personer/2-3 personer, varav 1 barn/2-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenheter i etage och av varierande storlek och standard. Sovrum och badrum på översta våningen. Kombinerat vardagsrum med ett minikök på nedersta våningen. Alla lägenheter har golvfasta sängar och i vissa rum finns separata sängar (som inte går att föra ihop). Möjligt med extrabäddar i bäddbar soffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv i sovrummet. Gratis luftkonditionering. Badkar med dusch eller endast dusch samt wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 3 gånger/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.