Renoverade enrumslägenheter

Renoverade enrumslägenheter av varierande storlek. Balkong med havsutsikt. Kombinerat sovrum med vardagsrum och minikök. Golvfasta sängar, vissa rum har enkelsängar (som inte går att föra ihop). Möjlighet till extrabädd i bäddbar soffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 3 ggr/vecka.

  • Lägenheterna renoverades 2018.

Antal personer: 1-3 personer.

Renoverade tvårumslägenheter i etage

Renoverade tvårumslägenheter i etage och av varierande storlekar. Balkong med havsutsikt. En trappa upp finns ett sovrum och badrum. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök. Alla lägenheter har golvfasta sängar. I vissa rum finns separata sängar (som inte går att föra ihop). Möjlighet till extrabäddar i bäddbar soffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Tv med lokala kanaler i sovrummet. Badrum med badkar med dusch eller endast dusch samt wc. Städning 3 ggr/vecka.

  • Lägenheterna renoverades 2018.

Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter av varierande storlek och standard. Delad uteplats, vissa med begränsad havsutsikt. Vissa delade uteplatser kan användas av andra hotellgäster som gångväg. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Alla lägenheter har golvfasta sängar och i vissa rum finns separata sängar (som inte går att föra ihop). Möjlighet till extrabäddar i bäddbar soffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Tv med lokala kanaler i sovrummet. Badrum med badkar med dusch eller endast dusch samt wc. Städning 3 gånger/vecka.

Antal personer: 2-4 personer/2-3 personer, varav 1 barn/2-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenheter i etage och av varierande storlek och standard. Balkong med begränsad havsutsikt. En trappa upp finns sovrum och badrum. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med ett minikök. Alla lägenheter har golvfasta sängar och i vissa rum finns separata sängar (som inte går att föra ihop). Möjlighet till extrabäddar i bäddbar soffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Tv med lokala kanaler i sovrummet. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 3 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.