Scorpios

  • Fantastisk utsikt
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

På lägenhetshotellet Scorpios välkomnas du med öppna armar i en genuint grekisk atmosfär. Hotellet är byggt på en höjd och har en helt makalös utsikt över byn Perigiali och skärgården utanför Lefkas. Från poolen och restaurangen kan du sitta både dag och kväll och njuta av utsikten.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Enrumslägenheter i etage för 1-3 personer. Renoverade enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer / 2-3 personer, varav 1 barn / 2-4 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter i etage för 2-4 personer. Renoverade tvårumslägenheter i etage för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Trevlig personal, god mat.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 89 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 1,7 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Scorpios är ett lägenhetshotell som bjuder på fantastisk utsikt över byn Perigiali och skärgården som ligger utanför Lefkas. Hotellet är byggt i etage och har en pool (tre meter djup) med poolbar. Gratis solstolar och parasoll. Restaurang med servering på terrassen. Gratis wifi vid poolområdet och i baren. Deponering mot avgift i receptionen.

Vid ankomst/avresa stannar bussen ca 60 meter från hotellet. Bagaget transporteras. Brant backe och trappor leder upp till hotellet. Stora nivåskillnader och trappor inom hotellområdet. Från hotellet till Nodri är det ca 1,7 kilometer, till hamnpromenaden är det ca 2,2 kilometer och till Lefkas stad är det ca 1,4 mil. Ingen trafik.

Måltider

Inga.